Zarinya je to božánek ![]()
Zuzuli děti rostou skokově, kór do roka... Jen ty naše rostou furt pryč kontinuálně ![]()
Malenge všechny výše uvedené recenze můžu jen potvrdit ![]()
Malenge těmi velkými uděláš i tenkou čáru, podle toho, jak je ořežeš. Máme ořezávátko z papírnictví, myslím maped, má dokonce tři velikosti a zásobník.
Evaeva aha, bezva, jsem se obávala, aby to nebyl potom styl stabilo woody, ty jsou sice super, ale tenkou stopu s nimi neuděláš a syna to rozčiluje.
Viete mi odporučiť rastúcu stoličku k jedálenskému stolu? Rada by som sa zbavila tej klasickej detskej a kúpila niečo, čo potom prípadne presuniem za písací stôl do izby.
NNa to jsem se nedávno taky ptala a doporučené byly : Jitro, Hauck, Stokke, Seedes
DrowRanger Já ti jen napíšu, že máme Jitro a naše velkmala ji vůbec něma ráda, raději sedává na našich. Taky tu někdo psal o problémů prisunovani a odsunovani, že to dlouho samy děti nedokážou, ale jak o tom píšu teď, tak teda nevím, zda u normálních židli je to snazší dřív.
DrowRanger ešte vyzerá dobre domestav, hlavne pozri, aby mala možnosť premiestnovania prkienok po celej výške, ja som to nevedela, tak máme 2-x hauck, ktorý to nemá
Karja odsouvání problém není, odstrčí se od stolu. Přisouvání trochu, ale syn by to zvládl, akorát nechce. Ale obojí mi přijde jako problém spíš u pracovního stolu v pokojíčku, přecejen v té kuchyni obvykle jseš, neseš mu jídlo, tak ho rovnou přísuneš,...
DrowRanger jak píšou výše, Hauck nedoporučuju, podnožku nejde dát moc nízko, vydrží odhaduju tak do čtyř let. Druhou máme seedes, tam ten problém není a i mi přijde užší. Dej si pozor na nosnost, ty levnější mají třeba jen 30kg.
DrowRanger koupila bych stokke, u ty mi přijde jistota, ze ji kdyžtak dobře prodas
my ji používáme od narozeni, už teď se myslím vyplatila.
Evaeva my máme jitro a to odsunutie je aj u nás problém. A asi máme príliš ľahký stôl, lebo syn keď sedí a chce sa vyprostit, posunie sa stôl, stolička sa ani nehne ![]()
Karja u nás je o tu stoličku boj, preto je na ceste už druhá. Ale neprezieravo som k nej objednala sedátko inej farby, už teraz sa starší dožaduje toho nového a to ešte ani neprišlo! Som chcela, aby si ich vedeli odlíšiť a akurát sa o ne budú biť.
Mrakoplas z toho si nic nedělej. I kdybys objednala stejnou barvu, poznají, která je nová, a důvod hádat se mít budou. ![]()
Tabea že? Je to márna snaha pri nich.
Neboli sme lepší, ak bol neparny počet lentiliek, rezala sa jedna napoly.
Mrakoplas starší taky občas říká, že chce do té mladšího - má s pultíkem, mladší na tu staršího leze běžně, většinou tam totiž najde nějaké nedojedené jídlo a navíc se dá použít jako žebřík.
Potrefenáhusa u nás úplně stejně už 2x
. A synovec už jí taky vyfasoval.
Potrefenáhusa stokke som presne pozerala, paci sa mi najviac vzhladovo a aj vyzera najkvalitnejsie, ako vyuzijem ju zrejme aj na druhe alebo predam ak druhe nebude. len by som rada skusenosti s vacsimi detmi, 6-7 rocnymi, ci sa im na tom dobre sedi potom za posacim stolom a pod.Evaeva dakujem, hauck som zvazovala, tiez sa minpacila vzhladovo a zaujala ma cena, tak aspon viem preco je o tolko lacnejsia :)
Gynekoložka už mi začala nabízet "těhotenské balíčky", za každou polovinu těhotenství 2 tisíce korun, při každé kontrole ultrazvuk atd. Platily jste si něco takového? Zdá se mi to docela zbytečné, pokud bude vše v pořádku, tak často to dítě ultrazvukovat, ale zanedbat něco taky nechci. Na druhou stranu mi tohle připadá spíš jako "tahání" peněz, než jako nezbytná zdravotní péče ![]()
Rhaenys ja som napriklad nic navyse neplatila, dokonca ani 3D ultrazvuk som nemala, lebo doktorka ten pristroj v ordinacii nemala a nebol dovod ma tam posielat. ziadny extra balicek mi nenukala. svagrina chodi k tej istej doktorke a ta platila tusim 60 eur za nejaky tehotensky balicek. netusim co vsetko obsahoval, ale jej manzel mohol chodit na ultrazvuky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.