Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 01. února 2021 09:18

Rhaenys Já nic neplatila, Asi mi nedělal ultrazvuk úplně pokaždé, ale často, byla jsem jako stará matka i na genetickém ultrazvuku a v poradně na genetice. Je to pochopitelně na tobě, ale podle toho, co píšeš, bych se na to asi vyprdla, fotkama si tapetovat záchod nebudeš, vitamíny jsi okomentovala sama (navíc podle mě v našich zeměpisných šířkách ani nejsou třeba), to že ti poradí po telefonu je snad normální. A co se týká těch ultrazvuků...k tomu mám jen historku mojí sestry, radila se o možných vyšetřeních s jednou starou lékařkou, gynekoložkou, kapacitou v oboru, její doktor totiž dost tlačil na různá vyšetření, která úplně nechtěla. A ta doktorka prý jen tak mávla rukou a komentovala to slovy "chlapci a ty jejich hračky....".  

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. února 2021 09:21

Malenge oni to nektery gynekologove chteji i po netehotnych.

Ja musela zaplatit rocni poplatek uz pred cca dvaceti lety v Plzni.

A tady v Nemecku po me pri kazde preventivce chteji zaplatit ultrazvuk(neni to povinne)s tim,ze pak musim na pojistovnu a ta mi pulku vrati.Nechapu,proc si to nemuze vyridit doktor a ja bych treba zaplatila jen tu svoji pulku.....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2021 09:23

Malenge tak do toho bych taky nešla. Já mám doktora na pražské poměry asi poměrně levného, platím jen 600 ročně, nic dalšího nedoplacím. Na prevenci chodím 2x ročně. Před tím jsem neplatila vůbec, ale to byl takový starý pán navíc po rakovině, kdysi byl opravdu skvělý, ale ta péče pak už neodpovídala době.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 01. února 2021 09:26

Zarinya  taky fajn. Když jsem hledala ještě jako chudá studentka gynekologa v Praze, připadala jsem si jak socka, sestra vždy po telefonu buď natvrdo nebo tak jako opatrně a děsně nenápadně varovala, že jestli nechci cálovat pravidelný každoroční "registrační" poplatek, ať tam ani nelezu, neb pan doktor má v tom případě plno

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. února 2021 09:28

Malenge presne....

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. února 2021 09:36

Rhaenys Malenge 

Uf, no od toho otěhotnění je to celkem masáž, informace (= nabídky) se valí ze všech stran. Moje doktorka mi nikdy žádný balíček nenabídla, ultrazvuk udělala na každé poradně automaticky, fotky si nepamatuju, ty by asi byly za nějaký poplatek, ale ty jsem měla lepší ze screeningů, kde jsem za ně zaplatila, ale tam jsem zase neplatila nic za ten screening. Konzultace po telefonu jsem měla neplacené, během dvou těhotenství a šestinedělí mě bez zaváhání gynekoložka 3x vyzvala, ať hned přijedu, když byl problém, místo aby mě třeba poslala do porodnice. Poradna nikdy nebyla kratší než 30 minut, v druhém těhotenství jsem tam při první kontrole byla přes hodinu. Asi bych měla nějaký balíček doktorce věnovat já, někdy si tam připadám jak VIP, přitom jsem pacientka z ulice.

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. února 2021 09:45

Ja zadny balicek neplatila, neplatim ani ten "kazdorocni" poplatek, byt jsem se nedavno dozvedela, ze v jsem v nejake kategorii VIP (doktorka se zna s mym otcem). Jinak jsem velmi spokojena uz leta, ordinace cista a elegantni, vysledky posilaji sms, garance daneho lekare, test na cukrovku taky delaji a nedavno mi v kratke anestezii zavedli i telisko, ordinuji az do vecera, nekdy i vikendy. Je teda pravda, ze si pacientky asi vybiraji, neberou (asi) kazdeho), sama si tam nekdy projdu jako s nadsazkou nejzanedbanejsi pacientka .

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. února 2021 09:56

Včera jsem nevstávala, vstával tatínek, tak jsem si mohla pěkně pospat. V 11 vzal syna za tchýní, vraceli se až někdy v šest večer, měla jsem skoro celý den pro sebe a bylo to fantastický. 

Takže jsem večer sambovi řekla, že bych chtěla druhý dítě. Vemte mě něcím po hlavě, fakt

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 01. února 2021 10:04

MP Meri  druhé kolo, druhé kolo!

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 01. února 2021 10:09

MP Meri to měla dcera, zarytý odpírač druhého dítěte, takové lepší období, kdy byl chlapeček roztomilost sama, hezky spal po obědě, večer brzo usnul a spal celou noc až do sedmi i dýl, dokonce i občas snědl víc než dvě lžičky polévky k obědu... teď čeká druhý kousek, chlapeček přestal po o spát, vzteká se, zlobí s jídlem, v noci se budí, vstává kolem šesté... no není moc nadšená čekatelka

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. února 2021 10:29

MP Meri 

Druhá vlna! Držím palce

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 01. února 2021 10:31

MP Meri prostě to od teďka bude muset dělat pravidelně a později přibere i mladší

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 01. února 2021 10:34

MP Meri Jak čtu odspoda, myslela jsem, že už je zaděláno!  A dost jsem se bavila, ale takhle taky dobrý! 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. února 2021 10:41
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. února 2021 10:41

Kokoska o šiestej má stále dobré, moja sa začala budiť najneskôr 5.15

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 01. února 2021 10:51

A starsi je ted takova ufnukana prisera, ze by ji clovek bacil, takze je dobre ze uz mame i mensi, protoze ted mi prijit nekdo s myslenkou na druhe dite tak ho zenu pres pul sveta:D

Offline Sweet Potato
40532 příspěvků moje polička 01. února 2021 10:52

MP Meri Otázka, co na to sambo, už si ho víckrát na celý den nevezme nebo naopak?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. února 2021 10:54

Kokoska betsey Vám dvěma děkuji! Ostatní

Když to dítě je teď tak strašně zlatý ... až má člověk fakt nějaký zatmění mysli. Každopádně sem si myslela, jak bude sambo v šoku, ze mě to vypadlo dost nečekaně, sama jsem nad tím nijak nepřemejšlela, prostě nenadálý hnutí mysli ... a on na to s ledovým klidem: "hmm, jo, moc rád"

Na/ne/štěstí kvůli covidu na to fakt nemáme peníze, takže nicnebude !

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 01. února 2021 11:03

DrowRanger můj šestiletý na stokke sedí pořád ještě u jídelního stolu. Je velký tak nějak průměrně, počítám, že ji ještě rok dva určitě užije. 

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 01. února 2021 11:27

Nevíte prosím, zda drogerie dm nebo teta mají nějakou impregnaci na oblečení? Normální na nastříkání. Příp.kde kupujete pro děti na rukavice, softshelky apod? Nechce se mi neustále objednávat jedna pitomá malá věc a platit poštovné  to je furt něco.