711990 no zrovna to pisu, ze uz teda zbejva zlomit jen 711990 :)))
Vše o těhotenství a dětech
moora no to teda neeee, leda ze byste si nekdo teda na zkousku vzali Tondu na vikend, abych mela ten odpocinek a mohla se rozhodnout...?![]()
711990 osobne bych se rozhodla, ze je fantasticky mit klid a ze jedno dite se uda lip nez dve ![]()
Ja mam dve deti vpodstate proto, ze po prvni matersky me dali do kancelare do jinyho oddeleni, kde se mi krute nelibilo. Nastupovala jsem v kvetnu a v srpnu uz jsme meli č. 2 hotovy.
Dvě (a víc) je rozhodně lepší než jedno
![]()
![]()
dvě děti se udají dobře, protože se zabaví samy. A postarají se o sebe navzájem ![]()
711990 Nebooooj, od "připuštění myšlenky" k realizaci je ještě hoooodně dlouhá cesta, minimálně v našem případě
Pořád tam vidím hodně hodně moc proti (finance, bydlení, práce, auto, spánek ... porod
) Fasovat to rok a půl až dvouletý, tak mám už minimálně tři ![]()
MP Meri to mame stejne, no. Navic je to takovej kolobeh - ted bychom si mohli druhy dite dovolit, ale nemame ho kam dat. Kdyz si poridime vetsi bydleni, nebudeme si ho moct to druhy dite dovolit a tak dokola:)
Jos hmm, ten můj má stejný postoj (kromě toho, že teda nechce ani toho psa). Já do nedávné doby byla taky přesvědčená, že jedno dítě je po všech stránkách tak akorát. Jenže zhruba od roka a půl s ním začala být taková zábava, že bych dvě brala hned. S mou momentální situací mě usmiřuje to, že těhotenství ani starost o mimino mě už vůbec neláká. Ale přiznávám teda, že trošku se trápím a doufám, že to zase odezní, stejně rychle, jak se to objevilo ![]()
Pinot Noir
vidím to úplně stejně. Když se tu popelín ti dva, je to super. Třetí bych brala hned, ale muž se tváří, že jedině bez něj![]()
DrowRanger u nás žádná dramatická změna v chování staršího nenastala, akorát asi dva měsíce po narození druhého hůř spal, pak se to srovnalo.
Sairon Kokoska ja ak sa naozaj odhodlam na druhe, tak ocakavam uz len to najhorsie
To je nejlepší, protože člověk je buď připravený nebo příjemně překvapený. Mám stejná očekávání ;o)
Evaeva ja som skôr pripravená na to, že druhé bude rovnaké ako prvé - urevané, nespavé a večne na mne nalepené, odmietajúce do roku aj niečo všetky iné osoby (mierne akceptujúce otca..).
DruI tak, tak, už som aj s mužom dohodnutá, že preruším živnosť, dostanem pani na upratovanie a zaplatí mi stravu na dva mesiace aby som to nejak prežila:D
711990 1+1, dvě děti + dva rodiče, kdo z vás to má ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí