Malenge v dm jsem viděla myslím nějakou do praní, stříkací nevím.
Vše o těhotenství a dětech
Tabea DrowRanger naše děti na nich sedí u jídelního stolu pořád (10, 8 a 6 let) . Nejstarší ma něco málo přes 140cm, na sezení na normální židli to ještě není, ale máme možná jen moc vysoký stůl.
MaeGandal ségra rostoucí židli odložila asi v devíti, ale možná už prostě chtěla normální
Evaeva díky, prací se mi nehodí. Když se chlapci vyválí v bahně, šoupnu to do pračky komplet, tak impregnaci na čepici apod. úplně nechci.
Malenge myslim ze jsem tam sprej normalne kupovala
Malenge V eshopu mají tohle https://www.dm.cz/kiwi-impregnace-extreme-protector-p5000204666120.html
Tak snad budou mít i na prodejně. Taky jsem tam zatím pořizovala jen prací. Ona se stejně musí aplikovat na čisté oblečení, takže po vyprání by šlo věci, které impregnovat nepotřebujou, jen vyndat a pustit pračku znovu s impregnací.
Malenge maji v decathlonu k vyzvednutí, nevím jak to máš někam daleko. Kupovala jsem i v lidlu, ale nevim jestli mají i teď ve stálé nabídce.
TTen kiwi extreme protektor na prodejně mají, minulý týden jsem ho kupovala.
711990 DruI dzizisketa díky, tetu mám po cestě.
JankaM ha, Lidl, tam dnes budu, kouknu se.
MP Meri cha, vitaj medzi týmito co uvazuju nad druhym ![]()
Kokoska to som nemala citat...
711990 až bude stokke Tonánovi malá, můžeš ji zdědit ![]()
Malenge zrovna koukám na Lidl, stříkací by měli mít příští týden.
Rhaenys já osobní zkušenost nemám, můj doktor takové poplatky nevybírá (a byla jsem překvapená, že je jeden z mála). Ultrazvuk mi dělal při každé kontrole v poradně, ale zda to tak má u všech pacientek, nevím (u mne furt něco bylo ke kontrole, jendou hematom, pak nízko uložená placenta, pak se kontroloval růst plodu- obě děti mám drobnější). Co vím, tak všechny screeningy v těhotenství mají proplacené od pojišťovny, navíc asi v těchto balíčcích udělají nějaký ultrazvuk a dají fotku z něj, možná si udělají víc času na vyšetření těhotné, aby byl prostor na dotazy, možná si tím člověk předplatí i vstřícnější přístup ( i když to b podle mně mělo být normální...). Určitě se tady najde někdo s konkrétní zkušeností a marieu by mohla přidat svůj pohled gynekoložky
edit: než jsem doťukalaˇrozepsaný příspěvek, přibudlo několik zkušeností
co se týče prvostrimestrálního screeningu, pojišťovna hradí jen biochemii, což je ten "odběr krve". Mám za to, že ultrazvuk na NT k němu pojišťovna (netuším proč) nehradí, takže ten se na drtivé většině pracovišť platí. Těhotenské balíčky, nebo optimální těhotenská péče, nebo jak se tomu kde říká je podle mě tahání peněz z kapes, v praxi bohužel opakovaně vidíme, že nemusí mít s kvalitou péče nic společného. Ultrazvuk je pro dítě samozřejmě bezpečný, kromě dopplerovského měření ("průtoky" nebo "barvičky") v prvních týdnech těhotenství. Čistě fotku dítěte si u nás v ambulanci mohou zaplatit, mimo covid si mohou objednat a zaplatit 3D s možností fotek nebo krátkého záznamu na medium. Není povinný v rámci každé návštěvy v těhotenské poradně, osobně jsem uvyklá kontrolovat vitalitu ultrazvukem do doby, než slyším ozvy uchem a nenapadlo by mě ho účtovat pojišťovně nebo dokonce těhotné.
Evaeva dobrá zpráva, díky!
DrowRanger neni to nemenne pravidlo ![]()
Ja jsem s prvni balicky odmitla, na 2 velke screeningy jsem jela k Apolinarovi, v ramci grantu tam tohle meli zdarma, a vzdy jsem to spojila se skolou, takze stejne jsem mela do Prahy cestu. S druhou uz to bylo tezsi skloubit, takze jsem screeningy absolvovala tady u nas, mimo moji gyndu. Ale tenkrat mela externi mudr akci na jeden screening placeny, druhy zdarma:D Takova akce 2 v 1. Utz mi delali v ramci kazde poradny, i fotky nabizeli, ale mam od kazde holky akorat jednu. Meli i moznost toho 3D utz ale ten jsme opravdu nechteli:) Platim myslim 300, - na rok? Nemeli problem s tim, ze jsem balicky odmitla, zadne zhorseni pece se nekonalo.
DrowRanger Kokoska jj není to pravidlem. Taky může být jednička kouzelné, spící a spolupracující dítě celé těhotenství a po narození sourozence se z ní může stát uječená, nespící, neposlouchající bestie, která je věčně v opozici a všechno je špatně ![]()
Tabea uz se na to tesim! Konecne budu pohodlne sedet![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí