711990 my máme takovej strop v ložnici a je to dost peklicko kvůli vydejchanymu vzduchu.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa my máme nízký stropy všude, a kvůli kočkám zavřený dveře - takže holt otevřený okno
(a je to celkem návykový, nejdřív jsem se přidušením budila v noci jen já, teď už když náhodou zapomenu, se vzbudí a jde otevřít i muž)
711990 Jako teď už je to taková knížecí rada, ale kolejničky pro závěs šly zapustit do toho podhledu. Kamarád to tak má a vypadá to dobře.
Potrefenáhusa dopadlo to tak, že jim jiný kamarádi půjčili dočasně volnej barák kousek za prahou, děti dostatečně vyrostly natolik, že zvládly dojíždění do jediný správný školy, kamarádka si pořídila vysloužilý slepice, s těma se do prahy vracet těžký a tak si v téže obci koupili barák vlastní
Mrakoplas no to bysme neotevreli okno uz![]()
DruI no my nad tim premejsleli, jenze jak sem zbrkla....tak jsem prohlasila ze zadny zavesy beztak nepotrebujem![]()
Potrefenáhusa no presne, vydejcha se to hned, do toho se nam mlzej okna v loznici...no neni to uplnej ideal
viktorka_od splavu no tady jsou starý okna bez ventilace, co nejdou otvírat trosku a já v zimě tuze nerada zimu. Takže v zimě jen vetram před spaním a dusim se
ta ložnice má prave nějakou desnou miru typu 2,10, ostatní místnosti jsou normální (i když taky nizsi)
moora slepice ![]()
Potrefenáhusa já taky zimu úplně nepreferuju, ale z toho vydýchanýho vzduchu chytám paniku, takže to je nutnost
Potrefenáhusa Slepice bych taky chtela, snad se k tomu nekdy dokopeme. dneska jsem objednala cmelaky a cmelin, teda snad se na me dostane, jsou hned pryc![]()
Kokoska koukám že těch pěti dětných rodin v 3+1 je hodně. Ti naši sousedi ty děti měli v rozmezí asi tak 18 let, poslední byli dvojčata kluk a holka, jinak samý kluci. Kuchyň přesunuli do obýváku, v kuchyni měl pokojík nejstarší, ti další dva měli jednu ložnici, rodiče a dvojčata druhou. Ale když šel nejstarší na vejšku, "vykopli" ho k babičce, protože dvojčata už byli ve škole a potřebovali nějaký svůj prostor.
Kamaradka vychovala 2 syny v 2+kk, vzdycky teda tvrdila, ze jen diky tomu, ze ona i muz vzdy pracovali z domu a deti jeste (tehdy!!) chodily normalne do skoly. Ze kdyby nemeli osamocena dopoledne, tak by manzelstvi nevydrzelo. Ted uz je starsi syn z domu, tak mozna svou loznici a pokoj mladsiho oddelili a prezijou i distancni skolu...
Hmhmhm, ženy, co se to tady rozlejza za nešvary?! Asi tady málo přispivam!
A proč tady málo přispivam, protože jsem jsem pěkně v p.deli, tak si to ještě promýšlejte:-D:-D!
Karja minulý týden byla v sama doma;) rodina s dětmi 5, 2 a neplánovanými trojčaty 1 rok. Kupodivu vypadali docela vesele a zachovale. Nechápu, jak to, že ještě žijí a dají dohromady smysluplnou větu:)
Evaeva Hele, to je jen dojem! Já taky vypadám fajn a pořád se mě někdo ptá na třetí, což naprosto nekoresponduje s mým psychickým stavem.
Karja zrovna jsem na tebe myslela, volal mi brácha radostnou novinu. Věkově je budou mít od sebe 21 měsíců, no tak bude veselo, počítám.
Malenge To je takové hraniční no:-D:-D
Karja uvidíme. Já naštěstí z uctivém vzdálenosti. Nemusím mít všechno, že jo ![]()
Malenge Karja dnes jsem nad tím zrovna celkem přemýšlela a jestli se stane zázrak a covid bude do té doby nějak zmáknutý a bude se dát zase nějak normálně žít, tak těch 21měsíců zvládnou, není to tak strašné. Ty děti jsou sice občas na zabití, ale samo o sobě by to šlo. Za chvilku už to bude rok co jsem zavřená doma, skoro s nikým se nevídám, nic se nedá dělat, nikam jít, protože vypadnout do mrazu bez možnosti někde v teple to mimimo přebalit, nakrmit,do toho se mi nechce. Ty 3 měsíce kdy bylo relativně rozvolněno jsem byla v 9. měsíci a v šestinedělí. Takže i když jsou ty necelé dva roky rozdílu náročné, v jiné době to může být i zábavné a radostné. ![]()
JankaM my tak žili do mých 18 let- já s bráchou společný pokojík a k tomu obývákokuchyňoložnice. Ale měli jsme vysoké stropy, v pokoji jsme měli s bráchou palandu, naši měli udělané "patro" nad kuchyňským stolem. Taťka říkával, že nemáme metry čtvereční, ale krychlové, takje musíme využít ![]()
Malenge KarjaTakže i když jsou ty necelé dva roky rozdílu náročné, v jiné době to může být i zábavné a radostné.
Asi tak no;-)
Malenge 21 měsíců může být dobré, záleží na konkrétních kusech. Já je mám 23m a myslím, že 21 by nebyl až tak velký rozdíl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí