tv já si vždycky vzpomenu na sousedy, co měli v 3+1 v paneláku pět dětí. A dokonce měli obývák, kde nikdo nespal.
Tak vyrustala moje nejlepsi kamaradka!!! Poprve sama v mistnosti spala az na kolejich, kdyz spolubydlici odjela domu driv...:-)
tv já si vždycky vzpomenu na sousedy, co měli v 3+1 v paneláku pět dětí. A dokonce měli obývák, kde nikdo nespal.
Tak vyrustala moje nejlepsi kamaradka!!! Poprve sama v mistnosti spala az na kolejich, kdyz spolubydlici odjela domu driv...:-)
Garfie no to přišla o hodně, vzpomínám si, jak jsem se vždycky těšila, jak ségra odjede třeba na tábor:) Ale jak píšu dál, tak tady měl nejstarší dokonce vlastní pokojík.
Evaeva No presne! Ja dostala vlastni pokoj v sedme tride, vzdycky mi to prislo neuveritelny, ze nikdy nespala sama....:-) Jejich nejstarsi bracha sel nakonec do knezskyho seminare, asi mel deti plny zuby!
711990 Moje kamaradka vyrostla spolecne se dvema bratry v pokoji 3x3 m, ktery byl jeste pruchozi do loznice rodicu, byl to masakr, ale vesli se!
Meli tam jednu patrovou a jednu normalni postel, dva mini psaci stolky a ted nevim, jednu nebo dve skrine.
Jinak pokoj 10 m2 jsem mela i ja, ale tam jsem se nevešla skoro ani sama, kazdy rozmer tam byl asi o 3 cm kratsi, nez by bylo potreba, takze ke knihovne jsem preskakovala pres postel a podobne.
Garfie
já měla se ségrou společný pokoj až do dvaceti. To se narodila další ségra a já dostala k užívání být o patro níž, kdybychom ségru neměly, obývaly bysme ten pokoj spolu dál. Muž měl společný pokoj se setrou ještě někdy na vejšce, pak jeho rodiče koupili barák a tam už s nimi děti nešli, ale zrovna tam by ty svoje pokoje měli.
Myrtila existují na to dokonce i normy. Pokoj, kde spí jeden člověk, má mít alespoň 8m2, pro dva 12m2, jsou, myslím, dané i metry krychlové. Samozřejmě to neznamená, že si tam potom nemůžeš těch dětí nastěhovat třeba pět. Ale nikdo by neměl prodávat byt, kde ty pokoje nebudou velikostně odpovídat.
No a kamarádi mají dům jak hrom a přesto spali se všemi čtyřmi dětmi skoro deset let v jedné posteli.![]()
Evaeva ja som skôr pripravená na to, že druhé bude rovnaké ako prvé - urevané, nespavé a večne na mne nalepené, odmietajúce do roku aj niečo všetky iné osoby (mierne akceptujúce otca..).
to jsem taky tak mela. Pripravena na vsechno, gulag hadr. Cislo dve snad ani nezabrecelo a bylo tak neskutecne v pohode, ze jsem pul roku po porodu volala nakonec i do porodnice, jestli jim to dite prislo normalni
. Vedla me k tomu tedy hlavne premira informaci z internetu a jista fyzicka zvlastnustka, ktere jsem si vsimla, ale ta spokojenost a absence revu od rana do noci mi prisla krajne podezrela. Ale proste existujou i zlata miminka![]()
Sweet Potato
Taky znam takovy!! Ale prijde mi to normalnejsi, nez kdyz je kazdy zavreny ve svem pokoji, je to hezky!!! :-) Jen je fajn, mit tu moznost volby...
U nás je to tedy kombinace lenosti a neochoty se přestěhovat do jiné lokality, v okolí to sledujeme ale zatím nic vhodného k prodeji nebylo. Ideálním řešením by bylo zasqatovat vedlejší byt, když budou sousedi přes léto na chalupě ![]()
Děti mají patrovou postýlku, my plnohodnotnou rozkládací postel. A večer holt sedíme v kuchyni, sambo stejně chodí spát v devět. Přes víkend býváme dost venku, na výletech, u rodičů, oba máme rodiče s domem a zahradou hodinu autem nebo vlakem. Taky hodně dělalo to, že obě děti spaly od nějakých 4 měsíců celou noc.
Gatita Pěkně mluvíš o slonikovi! Máte štěstí, že mám z tahání čísla dve zase otekle zápěstí a nemůžu moc psát!
Já tě žeru!
Mala som kamarátku s 5 súrodencami v 3+1, dievčatá v jednej izbe, chlapci v druhej, rodičia v tretej.
My sme s bratom vyrastali v 2+1, mali sme spolu izbu vždy a v druhej izbe bola obývačka plus spálňa našich, izby majú 21 m2, jeden večer mali naši spálňu oddelenu od obývačky vizuálne závesom až na zem, ktorý mama hneď v ten prvý večer prisadla a strhla
a už nikdy sa nevrátil späť na miesto, len kolajnicka na strope tam bola až do prvého maľovania.
A tiež som prvýkrát sama spala v izbe až na vysokej ![]()
No a kamarádi mají dům jak hrom a přesto spali se všemi čtyřmi dětmi skoro deset let v jedné posteli.
Obávám se, že tak dopadneme i my. Sice jen se dvěma, ale i tak ![]()
continuity Tak mě ve Světelský věznici navštívis, víd? Už jsem dneska říkala sambovi, že měním budouci působiště z Bohnic, že mě odsud vyvedou v poutech místo v kazajce. A hle dostala jsem dvě hodiny vycházek bez dětí, ale nezabralo to, základem je prevence!
Karja no to vis že jo. Ale do Bohnic to mám blíž, mohla bych několikrát týdně.
Jinak pokoj 10 m2 jsem mela i ja, ale tam jsem se nevešla skoro ani sama, kazdy rozmer tam byl asi o 3 cm kratsi, nez by bylo potreba, takze ke knihovne jsem preskakovala pres postel a podobne.
Takovej jsem měla i já, navrch to byl mirnej lichobeznik, všechno tam bylo na centimetry
Gatita ano, v mojom okoli je kopa spokojnych babatiek, my sme doma s nasim nespavym kriklunom co nenavidel kocik dost vycnievali
.
Karja včera na ihrisku bola pani s obrovským bruchom a dieťaťom odhadom tak jeden a štvrť roka. Hneď som si spomenula na teba a v duchu ju ľutovala ![]()
Po covidové pauze máme ode dneška zase otevřenou školku. Ráno bylo úplně dojemné, jak ty děti doslova utíkaly, aby tam byly co nejdřív, u dveří se málem přerazily, v šatně jásaly nad obrázky, kamarády, učitelkami. My jsme tam taky byli neobvykle brzo a Ríša celou cestu mlel o jednom spolužákovi. Takové hromadné nadšení jsem dlouho neviděla
. Akorát chlapeček, který každý den v šatně brečí, dnes přímo srdceryvně řval ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.