Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:21

inak ked sme pri tych vekovych rozdieloch u deti, moja stara mama mi spominala ako ked po prvom porode isla v kratkom case k lekarovi ze je zas tehotna a on ju odbil ze takto skoro nemoze byt ze to sa neda. tie deti maju medzi sebou 11 mesiacov

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:21

Mala dostane za chvili velkou postel, tak jsem koupila v akci u matejovskeho 1+1 povleceni zdarma. Tak si rikam ze mozna jim to schovam pod stromek:D

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:24

Pinot Noir MP Meri je to super, přesně, dcera se do školky strašně těší (chtěla tam i v neděli) a já jsem pak úplně v klidu. Ale chodit od osmi, to teda smekám, zrovna dnes jsem na to myslela, když jsme vybíhaly z domu v 8:05 - že chodit od osmi, tak mně jebne. A dceru možná taky my tam máme být do 8:45 s tím, že v devět jim začíná program a většina dětí chodívá na těch třičtvrtě.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:34

Mohučanka ja chodím teraz do práce na siedmu, malú vozím zatiaľ k svokre, ktorá býva o ulicu ďalej od firmy. Keď ju začnem voziť do škôlky niekam na druhý koniec mesta, tak to tam to chúďa budem musieť dávať asi o tej šiestej, no je to záhul.

Ešteže sa sama od seba začala budiť 5:15, ale aj tak koľkokrát nestíhame, ale teda hlavne preto, že sa komplet oblieka sama, od nohavičiek až po čiapku a rukavice

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:38

eless Tiež poznám taký prípad, keď je medzi deťmi rozdiel 11 mesiacov, myslím, že majú aj rovnaký rok narodenia, lebo jeden sa narodil začiatkom roka a druhý koncom roka. Medzi mnou a mladším bratom je 13 mesiacov, medzi bratom a mladšou sestrou je presne 12 mesiacov, narodila sa na deň presne ako brat, majú rozdielny len rok narodenia. Sesternica má 20-mesačnú dcéru, pred mesiacom sa jej narodili dvojičky.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. února 2021 11:12

dorota Tak to má známá, deti v témže roce, dokonce i pracovala na částečnej úvazek. Prostě někdo si to umí zorganizovat, hlídaly ji teda obě babičky, ale stejně se s tím moc nemazala, nějaký uspávání dětí třeba, zavřela je v pokojíku a hotovo. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. února 2021 11:51

betsey 5:15!!!

My jsme ty slabé kusy, dcera v 7:25 kvičí "ještě spinkat". Zase straší večer do desíti...

Ale to je teda šikulka, ta tvoje, to moje dcera se odmítá oblékat sama a tuhle z ní vypadlo, že ve školce ji obléká a svléká jiná holčička je to nejspíš pravda, protože to potvrdila i ta druhá holčička.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2021 11:56

Pinot Noir ty jo, do osmi. U nás obvykle školky zavírají v půl deváté nebo v devět. To bude v září hukot.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. února 2021 12:20
Reakce na betsey:

dynda no stane sa :-) my stretávame jedných, čo majú medzi deťmi rozdiel 13 mesiacov a moja Alica bola úplne paf z toho mimina, jeho matka povedala, že si ho môžeme zobrať domov a vyzerala, že to myslí úplne vážne

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 02. února 2021 12:47

Evaeva mladší je vzhůru od 5:40, takže osmá hodina je pro mě v pohodě. Horší je to s Ríšou, ten má ráno vždycky nejvíc práce! A ať vstane v kolik chce, do školky nakonec vždycky běžíme

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 02. února 2021 12:57

Mohučanka Prostě někdo si to umí zorganizovat!

eless dorota Tomu se říká "irská dvojčata". A je to teda zajímavá představa.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 02. února 2021 13:28

Aranel irská dvojčata  ten pojem slyším prvně. Pro mě naprosto děsivá představa. Ale jsou, chodila jsem do třídy s Michalem a Martinem, byli to bráchové, od sebe 10! měsíců. To jako

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2021 13:45

Pinot Noir my teď máme hodně karanténní režim, v devět obvykle končíme se snídaní. Kluci vstávají až okolo osmé, nechápu, že se takhle přeladili. Ještě do října vstávali v sedm, i tak to budeme sotva stíhat na tu půl devátou. Starší má taky nejvíc práce před snídaní a potom těsně než jdeme ven a to chodíme až po desáté.

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 02. února 2021 13:57

Mohučanka moje dcera ve školce taky pomáhá s oblékáním holčičce o 4 m. mladší.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 02. února 2021 14:25

Poprvé v životě prodávám něco použitého, teda kromě těch plen, které jsem udala tady, pár věcí po dětech, ale asi na to nemám nervy. Ti lidi neumějí ani pozdravit . A za ohrádku jsem měla chtít dvojnásobek, strhla se smršť a lidi se chtějí připlácením posunout ve frontě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2021 14:28

Pinot Noir já mám s prodejem samé dobré zkušenosti, ale to nezdravení a neschopnost/lenost sesmolit větu mě taky vytáčí. Jsem ve skupině místního bazárku na fb a to je samé Postýlku někdo? a podobně.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 02. února 2021 14:33

Evaeva no, už jsem na tohle asi stará

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. února 2021 14:44

Pinot Noir ty ohradky jsou nejake proklete, svou zkusenost s jejim prodejem jsem tu uz psala:D

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 02. února 2021 14:45

rasaNori ježiš, nestraš! Nepamatuju si to, nějaký horor?

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. února 2021 14:56

Pinot Noir ony mi psaly dve kocky na stridacku, aby ze me nejak vyrazily nizsi cenu, bylo to cele takove podivne, protoze ta jedna psala normalne, ta druha divne, tak jsem tu ohradku prodala te prvni za asi o 100 min at uz se jich strepu, se si ji vyzvednou. A kdyz si ji vyzvedl asi pritel te prvni, tak mi ta druha napsala ze jsem podvodnice nebo tak nejak a dik ze jsem ji ji slevila o to kilo. Proste Ostrava, region razovity:D