Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:13

Myrtila takovej mame celej byt, vsude chybi tak 10 centaku, aby se vsechno normalne veslo:D a do toho uplne nesmyslne v kuchyni, obyvaku i detskym pokoji je balkon. Kdyby o to byly vetsi ty mistnosti, tak je to normalni byt.

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:20

711990 strašně malý byty jsou na proseku (metro strizkov) v takový ty dlouhý lajne podel parku, dva kamrlicky zmenseny o tu dlouhou lodžii a černá pidikuchyn bez okna 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:23

Potrefenáhusa no tak to mame vlastne jeste stesti! Ale ty balkony(lodzie) sou strasny zlo tady vsude!

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:29

711990 ja jsem ted zkusmo projizdela inzeraty na byty v Praze, dala jsem si dve podminky jenom, a to cena a garáž nebo parkování. Tak nic, no:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2021 09:30

711990 tady u nás je vidět ten vývoj, my máme o tu lodžii menší byt než švagrová, jejich byt je o pár let mladší. Ale lodžii mají taky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2021 09:31

rasaNori haha, záleží, jak daleko tu garáž chceš. My máme jednu asi 400m a druhou dvě stanice metrem

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:32

Pinot Noir myslim, že pro děti je ten kolektiv strašně důležitý a pokud jsou fajn učitelky, dopadá to takto hezky. Náš drahoušek zase často odpoledne poté, co se ozve zvonek, na celou školku zahlásí: ježiš, snad to není pro mě

a mám blbý dotaz: vy tam máte nějaký přesný čas nástupu? Že se takhle všichni potkáte? Já totiž za celý leden viděla přesně jednoho rodiče. Děti chodí v rozmezí asi 1,5 h.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:33

Evaeva to by me nestvalo, vlastne by mi stacilo vlastni parkovani pred domem, jde totiz o zaparkovat dodavku plnou pracovnich kramu:D 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:39

Malenge musí tam být do osmi. Pak se školka zamyká. A samozřejmě před tím tam můžou přicházet kdykoliv od šesti. Ale my obvykle vrazíme do šatny s jazykem na vestě tři minuty před osmou . Ale nejsme sami, většina chodí až těsně před osmou.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:40

Pinot Noir do osmi se mi to za tenhle skolni rok podarilo presne 3x:D az nastoupi do statni, to bude hukot... 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:49

Pinot Noir To je hrozně hezký. Syn taky našeně utíká do školky každý den, minule mě i v sobotu tahal, že půjdeme do školky. Je to strašně fajn, člověk může naprosto bez výčitek pracovat, když ví, že je spokojenej. 

711990 My máme byt, kde všude 30 cm přebejvá a to teda taky není žádná výhra. Prostě záchod, kde člověk pohodlně rozpaží, vana + 25 cm mezera ke stěně (proč to aspoň nevyzdili nechápu), široká chodba a každá místnost o kus větší, než by musela být. Výsledek překvapivě není tak fajn, jak by se mohlo zdát, jelikož na 75 m2 je tu jen obyvákokuchyň a jedna ložnice a další pokoj tu žádným myslitelným způsobem nevyrobíš. Takže jen spousta zbytečnejch metrů čtverečních. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:54

MP Meri ja te pozvu k nam a uvidis, ze zlaty "zbytecny"metrynemusis totiz resit, ze kdyz je nekde okno, tak vedle nej je jen 30cm a tudiz tam nedas ani skrin, nebo ze se do zadnyho z puvodnich pokoju nevejde 180cm postel(kvuli tomu jsme spojili 2 pokoje a presto je to jen tak tak)

rasaNori tyjo to parkovani je pruser! U nas, na totanim vidrholci, ted zavedli modry zony!

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 02. února 2021 09:54

Pinot Noir tak to pak jo, bylo mi to nějaké podezřelé  u nás se nezamyká, máme jen doporučen nejpozdější čas příchodu (8:30), ale není problém dát vědět, že přijdeme později. My chodíme spíš brzo.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:03

711990 no, nam je totiz egal jestli to bude stary nebo novy byt, ale parkovani je nutnost. Meli jsme vyhlidnuty na jare v te prvni covid vlne byt ruskych majitelu, co ho sice inzerovali za vysokou cenu, ale nam by ho dali o tretinu levneji. Byly k nemu 2 mista v garazi, a tim ze jsme to tam znali tak jsme vedeli ze se tam s dodavkou vejdem. No a ted ho sice prodavaji znova, ale pres nekoho a s tim se nedomluvime

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:05

Malenge nás po osmé dovnitř samozřejmě pustí, ale musíme zavolat, že přijdeme později, protože v osm se předává kuchařkám počet dětí/obědů. Takže by byl bez oběda. Což by zrovna našemu vůbec nevadilo

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:06

betsey 

Ehm, já jsem takhle potkala na hřišti paní s hodně velkým břichem, měla jsem v kočárku malinký miminko a syn si hrál s její dcerou, byli přibližně stejně staří. Nějak jsme se s paní daly do řeči a vycházelo to, že bude mít děti se stejným věkovým rozdílem. Pak jsme rozebíraly nějakou vychytávku na kočáru a ona povídá něco jako Já si nemůžu kočár tolik vybírat, protože čekám dvojčata. A ze mě vyletělo Ježišmarja, hned mi došlo, co jsem to řekla a začala jsem se omlouvat. Ona se naštěstí smála, že prý ji lidi často litují. Na svou obranu uvádím, že jsem zeprve zjišťovala, že některé děti spí i přes den a nebojkotují kojení.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:13

dynda no stane sa :-) my stretávame jedných, čo majú medzi deťmi rozdiel 13 mesiacov a moja Alica bola úplne paf z toho mimina, jeho matka povedala, že si ho môžeme zobrať domov a vyzerala, že to myslí úplne vážne

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:18
Offline Jos
příspěvků moje polička 02. února 2021 10:19

711990 My zase nemame nikde problem s prostorem, ale u nasich ve starem dome neni ani jedna stena rovna a ani jeden uhel pravy . To je taky moc skvela varianta. U nas doma mame velikostne "penzion" (on to teda je mensi penzion), ale muz si uz asi ze 4 mistnosti a celeho sklepa (=patra) udelal dilnu. Garaz mame na dve auta a nevejde se tam ani jedno! Od vysoke muz zil po bytech nebo u me doma u rodicu, tak za posledni 3 roky uplne zvlcel . Nastesti v pohranici se nemovitosti deli na velke a obri, tak se to da prezit. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. února 2021 10:19

betsey 

Věřím!