Myrtila takovej mame celej byt, vsude chybi tak 10 centaku, aby se vsechno normalne veslo:D a do toho uplne nesmyslne v kuchyni, obyvaku i detskym pokoji je balkon. Kdyby o to byly vetsi ty mistnosti, tak je to normalni byt.
Vše o těhotenství a dětech
711990 strašně malý byty jsou na proseku (metro strizkov) v takový ty dlouhý lajne podel parku, dva kamrlicky zmenseny o tu dlouhou lodžii a černá pidikuchyn bez okna
Potrefenáhusa no tak to mame vlastne jeste stesti! Ale ty balkony(lodzie) sou strasny zlo tady vsude!
711990 ja jsem ted zkusmo projizdela inzeraty na byty v Praze, dala jsem si dve podminky jenom, a to cena a garáž nebo parkování. Tak nic, no:D
711990 tady u nás je vidět ten vývoj, my máme o tu lodžii menší byt než švagrová, jejich byt je o pár let mladší. Ale lodžii mají taky.
rasaNori haha, záleží, jak daleko tu garáž chceš. My máme jednu asi 400m a druhou dvě stanice metrem![]()
Pinot Noir myslim, že pro děti je ten kolektiv strašně důležitý a pokud jsou fajn učitelky, dopadá to takto hezky. Náš drahoušek zase často odpoledne poté, co se ozve zvonek, na celou školku zahlásí: ježiš, snad to není pro mě ![]()
a mám blbý dotaz: vy tam máte nějaký přesný čas nástupu? Že se takhle všichni potkáte? Já totiž za celý leden viděla přesně jednoho rodiče. Děti chodí v rozmezí asi 1,5 h.
Evaeva to by me nestvalo, vlastne by mi stacilo vlastni parkovani pred domem, jde totiz o zaparkovat dodavku plnou pracovnich kramu:D
Malenge musí tam být do osmi. Pak se školka zamyká. A samozřejmě před tím tam můžou přicházet kdykoliv od šesti. Ale my obvykle vrazíme do šatny s jazykem na vestě tři minuty před osmou
. Ale nejsme sami, většina chodí až těsně před osmou.
Pinot Noir do osmi se mi to za tenhle skolni rok podarilo presne 3x:D az nastoupi do statni, to bude hukot...
Pinot Noir To je hrozně hezký. Syn taky našeně utíká do školky každý den, minule mě i v sobotu tahal, že půjdeme do školky. Je to strašně fajn, člověk může naprosto bez výčitek pracovat, když ví, že je spokojenej.
711990 My máme byt, kde všude 30 cm přebejvá a to teda taky není žádná výhra. Prostě záchod, kde člověk pohodlně rozpaží, vana + 25 cm mezera ke stěně (proč to aspoň nevyzdili nechápu), široká chodba a každá místnost o kus větší, než by musela být. Výsledek překvapivě není tak fajn, jak by se mohlo zdát, jelikož na 75 m2 je tu jen obyvákokuchyň a jedna ložnice a další pokoj tu žádným myslitelným způsobem nevyrobíš. Takže jen spousta zbytečnejch metrů čtverečních.
MP Meri ja te pozvu k nam a uvidis, ze zlaty "zbytecny"metry
nemusis totiz resit, ze kdyz je nekde okno, tak vedle nej je jen 30cm a tudiz tam nedas ani skrin, nebo ze se do zadnyho z puvodnich pokoju nevejde 180cm postel(kvuli tomu jsme spojili 2 pokoje a presto je to jen tak tak)
rasaNori tyjo to parkovani je pruser! U nas, na totanim vidrholci, ted zavedli modry zony!
Pinot Noir tak to pak jo, bylo mi to nějaké podezřelé
u nás se nezamyká, máme jen doporučen nejpozdější čas příchodu (8:30), ale není problém dát vědět, že přijdeme později. My chodíme spíš brzo.
711990 no, nam je totiz egal jestli to bude stary nebo novy byt, ale parkovani je nutnost. Meli jsme vyhlidnuty na jare v te prvni covid vlne byt ruskych majitelu, co ho sice inzerovali za vysokou cenu, ale nam by ho dali o tretinu levneji. Byly k nemu 2 mista v garazi, a tim ze jsme to tam znali tak jsme vedeli ze se tam s dodavkou vejdem. No a ted ho sice prodavaji znova, ale pres nekoho a s tim se nedomluvime![]()
Malenge nás po osmé dovnitř samozřejmě pustí, ale musíme zavolat, že přijdeme později, protože v osm se předává kuchařkám počet dětí/obědů. Takže by byl bez oběda. Což by zrovna našemu vůbec nevadilo ![]()
Ehm, já jsem takhle potkala na hřišti paní s hodně velkým břichem, měla jsem v kočárku malinký miminko a syn si hrál s její dcerou, byli přibližně stejně staří. Nějak jsme se s paní daly do řeči a vycházelo to, že bude mít děti se stejným věkovým rozdílem. Pak jsme rozebíraly nějakou vychytávku na kočáru a ona povídá něco jako Já si nemůžu kočár tolik vybírat, protože čekám dvojčata. A ze mě vyletělo Ježišmarja, hned mi došlo, co jsem to řekla a začala jsem se omlouvat. Ona se naštěstí smála, že prý ji lidi často litují. Na svou obranu uvádím, že jsem zeprve zjišťovala, že některé děti spí i přes den a nebojkotují kojení.
dynda no stane sa :-) my stretávame jedných, čo majú medzi deťmi rozdiel 13 mesiacov a moja Alica bola úplne paf z toho mimina, jeho matka povedala, že si ho môžeme zobrať domov a vyzerala, že to myslí úplne vážne ![]()
711990 My zase nemame nikde problem s prostorem, ale u nasich ve starem dome neni ani jedna stena rovna a ani jeden uhel pravy
. To je taky moc skvela varianta. U nas doma mame velikostne "penzion" (on to teda je mensi penzion), ale muz si uz asi ze 4 mistnosti a celeho sklepa (=patra) udelal dilnu. Garaz mame na dve auta a nevejde se tam ani jedno! Od vysoke muz zil po bytech nebo u me doma u rodicu, tak za posledni 3 roky uplne zvlcel
. Nastesti v pohranici se nemovitosti deli na velke a obri, tak se to da prezit.
Věřím!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí