rasaNori a jó, už vím! No to bylo dost divný teda.
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori Diskuze už je jinde, ale garáž dělá v Praze z bytu občas drahou komoditu. Na dodávku bych hledala hlídané parkoviště. Těch je tu celkem dost. Takže najít byt a pak se podívat, kde by nějaké poblíž bylo. Dodávku s pracovními věcmi bych parkovala buď někde, kde někdo hlídá, nebo v garáži. Urcite ne na ulici nebo ve dvoře, vybírají se :(
katkas kdyz ono je to tezke, nekdy se jede do Prahy dodavka plus vozik, nekdy osobak. Na ty dve mensi by garaz byla dobra, na tu velkou by stacil flek pred domem. V Praze jsme bydleli 6 let, jisté povědomí máme:)
Ráno jsem vytáhla jógamatku a usídlil se na ní malý. Sundal si ponožky a začal: ruce vzhůru, pak se předklonil, pak si lehl na břicho, pak zkoušel něco jako psa hlavou dolů, pak si dřepl a sepjal ruce. Musela jsem se smát.
dzizisketa ježiš
to dělá starší, prý cvičím jako máma. Přitom mě viděl párkrát, cvičím v ústraní.
dzizisketa jo, to dela i dcera a ten pes hlavou dolu ji jde mnohem lip nez mne ![]()
dzizisketa My jsme taky cvičily, asi to zase zavedu. Dekuji
mnum pes hlavou dole je tuším obľúbená detská pozícia, robia to aj naši :) plus ruky hore. Ďalej ma už ale ignorujú alebo si zo mňa robia preliezačku ![]()
Mrakoplas Hlavně že se nesmějou. Mým dětem stačí, že mě vidí v tělocvičném úboru a můžou se potrhat smíchy. ![]()
Mha ešte sú malí. Za pár rokov ma to možno tiež čaká ![]()
Pinot Noir dnes byl dobry den, ja zas prodala stupatko ke kocarku, jsem rada. A smrst byla taky, ale vlasy si nervu, protoze jsem to tam mela predtim o trochu draz a ani pes nesteknul:) Mam tu jeste plno dalsich veci, marne inzeruju a jsem moc rada, ze jsem si nekoupila kazdou miminí vymozenost.
A na "nekdo postylku?" jsem stara taky, kolikrat nevim, jestli poptavaj nebo nabizej a dedukuju jen podle toho, ze tam neni fotka...
dzizisketa ja rano vytahla jogamatku a akorat jsem se vystresovala pohledem na zaveje prachu a pavuciny
. Cviceni na zemi nemam rada, vzdycky vidim tyhle domaci nedostatky.
Asi brambůrka Sweet Potato to sem dávala, že je dobrá - kniha Nauč se kreslit. Dnes při hlídání vnučky jsem vyčerpala svou zásobu jednoduchých obrázků za jejího velkého nadšení. Tak hledám nějakou inspiraci
.
crazydaisy já si hledám návody na netu, vyloženě jen prasácky "how to draw..." a vyhledávání v obrázcích na Google nebo pinterestu. maluju podle toho na kamínky, často mi stačí jen jednou podle návodu a už pak vím, jak na to. Chybí mi úplně technika kresby, bez navodu vůbec nezvládnu ani rozpohybovat panáčka, vystihnout nějaký výraz v obličeji. Končetiny dělám v divných úhlech a zvířátka vypadají všechna stejně.![]()
žluťásek Díky, kouknu na to![]()
Gatita jo, ohrádka už je pryč ![]()
žluťásek rozpohybovat panáčka, haha, já ho nezvládnu ani nerozpohybovaného
ať žije google, podle těch návodů typu jak nakreslit 10 základních zvířátek pro děti, zvládnu aspoň něco, co nevypadá úplně jako mastný flek a kluci jsou naštěstí nenároční, takže jim to stačí. A s mužem se pak navzájem chechtáme svým výtvorům ![]()
Malenge já nejsem žádný kreslíř, zvládnu pár zvířátek a dopravních prostředků, ale hrozně mě to baví. Ale kluci o to vůbec nestojí.
ja som dala zdrarma postielku a vsetko prislusenstvo k nej. to bolo plno reakcii ked za to nemuseli platit. kazdemu dalsiemu som slusne odpisala ze su v poradi kedze zaujemca uz bol a keby si to rozmyslel tak sa im ozvem ci maju este zaujem. no zobral to hned c.1 takze som zvysku napisala ze uz je to prec a ze dakujem.
zato kocik nie a nie predat. limitka valco vo farbe rukavnik a fusak, potom cierny nanoznik a plastenka. kocik je vo vybornom stave, textil cisty a nevyblednuty, akurat na jednej strane ma skrabanec na konstrukcii co mi vyrobili zamestnanci pri nakladani do lietadla. nemyslim si ze je 135 vela ked som videla aj drahsie a v horsom stave ![]()
eless ty kočárky jdou s cenou strašně dolů asi vždy. Já mám kočár, co nový stál kolem 13 tisíc a kdyby se mi podařilo prodat ho za tři, budu hodně spokojená. Pochybuju ale, inzerát mi bude viset tri měsíce a pak ho radši věnuju do pěstounského skladu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí