dzizisketa nejsou to omalovánky, ale třeba to malý také ocení. My máme podložku pro vodní malování. Je to super, naplníš "tužku" vodou a pak maluješ. Nehrozí, že by něco vylil, namočil se,... Pak to uschne a jede se nanovo.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa měli jsme ty Melissa a Doug a super. Naplníš štětec vodou, dítě maluje, objevují se barvičky a skryté motivy, uschne to a jedeš znovu.
dzizisketa ja jsem kdysi koupila v Tigeru, jaou opakovane pouzitelne a kdyby je dcera neposkrabala, a neolepila nalepkama, tak funguji normalne doted, mame je temer 2 roky
711990 ta me desne zklamala. Hrozne se to rozpijelo a jak starsi tu tuzku drzela jako kopyto tak voda byla i tak celkem vsude. Uz je v kosi...
rasaNori my ji dostali, chtela sem ji dzizisketa nabidnout, protoze Tondu to vubec nelaka. Nevedela jsem ze je tak blba
Včera Ríša před spaním fňukal, že jeho noví kamarádi zůstali venku. Tak jsem mu vysvětlovala, že sněhuláci musí být venku, doma by se rozpustili. Tak prý, že by je dal do mrazáku, aby se tam "mohli kamarádit s mrožema a kornetama" ![]()

Pinot Noir To je hezké![]()
Pinot Noir a my jsme konecne udelali prulom s lyzema u starsi:D

Pinot Noir A teď pozor při odmrazovani. ![]()
rasaNori ty jo, frajerka! ![]()
Pinot Noir mě zajimaji Risovy rukavice, to je reima? Jsou teplé? A případně jaký typ máte?
My máme jedny vysoké loap, jsou fajn nepromokavé, ale uvnitř je jen tenký fleece, nezdaji se mi moc hřejivé.
Pinot Noir Ti jsou krásní :o) Ale v mrazáku by se jim určitě nelíbilo, sněhuláci často trpí klaustrofobií ;o)
DruI Naši snehulaci netrpěli, jen mizelo jídlo. Třeba mražená zelenina vůbec ne, ale zmrzliny pořád.
žluťásek ano, Reima, typ nevím, kupovala jsem je v kamenné prodejně, takže to ani nikde nenajdu. Je v nich zrovna venku, tak až se vrátí, mrknu, jestli se tam něco nepíše. Jsou nepromokavé a uvnitř je kožich, jsou teplé, fakt super.
MhaTeda to by člověk neřek, co toho takovej sněhulák sní... a to je další důvod nechat ho venku v jeho přirozeném prostředí! ;o)
Pinot Noir super, děkuju..
Chci je i pro sebe!
Pinot Noir perfektne
dzizisketa my máme tieto

žluťásek deti maji roky Reima s membranou a uvnitr s takovym koziskem, jine uz nekupuju. Pro sebe jsem si vybrala na doporuceni taky Sir Joseph perove s membranou. Nakup jsem odlozila na pristi rok, ale treba se ti ten tip taky hodi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí