Evaeva prosím, můžeš napsat, jakou podložku pro vodní malování používáte? Začala jsem hledat, že ji objednám, ale už jsem se v tom ztratila
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka hodí, děkuju. Kouknu na to večer, teď jsme na kopci a nesmím si ani jednou sjet. Asi si s mužem koupíme druhý boby pro sebe ![]()
Lamicka prosím tě, ty Reima rukavice, nevíš nějaké přesnější označení? Už jsem na ně koukala někdy před měsícem, ale nebyla jsem schopná jen na netu vybrat
potřebovala bych je vidět, jde mi o to, aby byly teplé a nepromokavé. Děkuji.
Pinot Noir skvěle, moc děkuji, vypadají super. A to už jsem se skoro odhodlávala objednat ten model, co stojí přes litr...
Pinot Noir ještě prosím tě, jakou má Ríša velikost?
Malenge velikost 2 (1 - 2 roky)
. Má je od loňska, teď už je má úplně akorát, takže kdybych je kupovala teď, tak bych brala o číslo větší.
Pinot Noir fíha, vyzerajú super
Díky, podložku asi nevyužijeme, spíš klasické jakože omalovánky.
Tak já jdu teda do košíku na megaknihách, který už teď přetéká, přihodit ty melissa and doug ![]()
dorka my máme z Lidlu, ale nevím, jestli ji teď mají. Je to pravda trochu spotřební zboží, intenzivně na ní malovali asi měsíc a je to na ní trochu znát. Řekla bych, že vydrží maximálně rok. Ale stála asi 150 korun a fakt je to baví.
Tak postýlka, ohrádka a hluboká korbička jsou z domu, skejt má někdo zamluvený, mě to rozprodávání majetku nakonec začne bavit ![]()
Malenge my mame asi tyto https://www.skibi.cz/detske-membranove-palcaky-reima-ote-black-123727
Spletla jsem si ten kozisek, ty mely jen ty prvni, co meli jako mali.
Lamicka děkuji, to jsou ty, které jsem tipovala.
Pinot Noir
Jasné, znám. Tuhle velikost 2 teda pořídím mladšímu, koukám, že to mají podstřelené stejně jako bundy a kombinézy, tu ve vel. 92 nosil ještě loni v zimě, takže skoro ve 4 letech.
Evaeva díky, mrknu na ni, má teď tvůrčí období, tak by ho to mohlo chvilku bavit :)
Lamicka Pinot Noir děkuju, jdu to prostudovat a objednat rovnou
A jeden tip ode mě: Albi naskladnilo nové vydání Zpívánek 1 a 3, co už byly dlouho vyprodané. Na eshopu Albi jsou s 10% slevou, dalších 15 % sleva je po zadání kódu sleva15. Slevy se sčítají!
Pinot Noir tak pozor. dvě oblíbené sněhové koule mám v mražáku i já.. (dceři bude 12...
)
žluťásek A které ty Zpívánky jsou nejlepší?
Pavlena a jak dlouho je tam máš?![]()
Mulen
no jsou letošní, ale už z toho prvního brněnského sněhu někdy (tuším) v prosinci..?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí