A rampouch jako lizatko??Mnam(ale kdyz mi bylo tak osm)![]()
A kdopak vsechno dnes bude davat rukavici za okno ci do mrazaku?![]()
Zarinya
dnes ne ale jak začne pořádně mrznout tak...![]()
já, já, já, ale až zítra, žádné plonkovní rukavice teď doma nemáme ![]()
jinak jak tu zmiňujete prodávání těch dětských věcí, tak když byste se někdo zbavoval funkčního batolecího oblečení ideálně pro vyhublou žížalu, tak se hlásím ![]()
Ako sme tu riešili tie autosedačky. Tak snáď :) definitívne rozhodnutie je Britax Roemer kidfix III m. Na adac má dobré hodnotenie a než som sa rozhupala je všade zlacnena, neviem či ide o dopredaj ale presvedčilo ma to
, 200€ je fajn.
Mrakoplas Já vzala tu Joie nakonec.
Karja ktorú?
já ty tvoje kluky žeru.
Mrakoplas joie traver. Hledala jsem něco levnějšího a v téhle cenové kategorii obstavala v hodnoceních dobře. Už ji máme a vyhovuje;-)
Pinot Noir ty blbý rukavice nikde nejsou! Asi je to nějaký starší typ, už nacházím jen zbytky velikostí a barev. Buď můžu koupit malé modré nebo velké růžové ![]()
dzizisketa My máme z Megaknih ještě ty nálepky ,,Nalep znovu a znovu,,. Je to dobrý. Minulý týden jsem v těch megaknihach nechala asi 800 za podobný blbosti, jenže já už se v téhle online nákupech knížek a vyrabecich veci tolikrát napalila, jak si to člověk nemůže prohlídnout, tak třeba třetina či polovina věci je něco jiného než jsem čekala, v lepším případě je to pro starší věk, takže to schovávam a pak už za rok asi nenajdu!
žluťásek asi tak
pro malého bych ještě našla, ale na vel. 4 jsem nenarazila. Chjo. Ještě si rozmyslím ty velké 5 či 6 na nějakou budoucí (asi dost) zimu ![]()
žluťásek Malenge ja myslím, že na konci zimy je to vždy nedostatkový tovar. Ja som sa takto minulý týždeň trápila so zimnými topánkami pre mladšieho, našťastie som jedny ulovila. Bez skúšania (u nás sú obchody zatvorené) som musela hľadať také iste, čo mal doteraz. Majú síce obrázok mŕtveho dinosaura ale nevadí ![]()
Malenge Já jsem jedny našla! Už je mám objednané, ale teda výdej na druhém konci Prahy. Zítra tady budu nabízet přepsání objednávky, až zjistím, jak dlouho tam pojedu :-)))
Vy jste mi vykoupily ty Zpívánky! Už nejsou ![]()
žluťásek veľké ružové sem! Sme ofarbovali tri tričká na ružovo ![]()
dzizisketa bez kojenia? fakt? si moja hrdinka
akurát teda, že keby ja mám spievať, tak malej spôsobím asi skôr nočnú moru
letfenixa no já bych mu růžový klidně koupila, ale chci velikost 4-6 let. Co když mi příští zimu řekne, že v růžových ven nejde. Dostane černý :)
Růžovky mají tady https://www.outdoorkids.sk/produkt/reima-nouto-detske-vodeodolne-rukavice-raspberry-pink/
žluťásek šikovná
, gratuluju. Já nějak neměla náladu se tím víc zabývat. Tak třeba na to ještě kouknu. Ale aspoň mám tip na příští rok, letos to už nějak překlepeme s těmi obyčejnými, co máme.
jo s zpívánky 3 máme už od Vánoc, takže v tom jsem nevinně ![]()
Malenge já ti chtěla rovnou poslat odkaz, ale měli jen jeden kus. Když jsem je objednala, zmizely z eshopu :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.