žluťásek to jsi hodná! Děkuji. Teď uvažuju, že mu vezmu 3, podle popisu Pinot mu budou, letos určitě a na příští rok, pokud by z nich vyrostl, by je měl malý, kterému vezmu 2... no, asi jo. Dnes nám napadl další sníh
a chystáme se s prarodiči na naši chalupu, tak se určitě užijí.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásekToho sa bojím, keď kupujem väčšie veci, že čo ak mi za chvíľu povie, že ružovú nechce. Čakám to zo škôlky najskôr.
letfenixa taky nerada nakupuju dopredu. Protoze pak jak z udelani od nekoho tu samou vec podedime, nebo se to synovi nejak nepozdava. Paradoxne se mi osvedcilo kupovat dopredu boty, kdyz jsou v nejake velke sleve. tam jsem se zatim jako zazrakem trefila do velikosti i sezony a byla jsem rada, ze to ted v te korone nemusim nejak hrotit. Rukavice bych ale do pristi zimy nejspis bud netrefila, nebo nekde zasantrocila.
Začlo to jako klidná snídaně, namazala jsme rohlíky, nakrájela zeleninu, aby to bylo veselý a barevný a skončili jsme u diskuze o územních celcích, gravitaci a vesmíru. Jako zlehka jsem se zapotila, ale mohlo to bejt horší- například s reprodukcí. ![]()
Gatita mne sa tak stáva, keď synovi dačo kúpim, napríklad drahu nepremokavu bundu, že mi sestra donesie tašku veci toto som ti zabudla dať! Kde boli také dve ďalšie. Samozrejme tú moju si obliecť odmietol.
Plus teda mám v tých veciach zjavne aj ja riadny brajgel, na začiatku zimy som zistila, že nemajú čapice, tak nakúpila, aby som za týždeň našla pre každého dve. Ale rukavíc u nás nieje nikdy dosť, novú sme jednu stratili hneď prvý deň, ďalšiu za pár dní
. Tak do reimy investovať ani nejdem ![]()
Som maniak na upratané skrine (už som to tu písala) a police, takže nezasantrocim nič, a darov máme máličko, tak keď je niečo výhodné (4zimne nohavice za 6€), tak to beriem. U nás je stále viac blata ako snehu, čiže syna vyzliekam na chodbe a rovno to hádžem do práčky. Preto mu kupujem lacné veci z druhej ruky.
marieu no my včera začali taky idylicky, seriál Byl jednou jeden život, díl o zubech, pak o srdci a pak v posteli brečel, že nechce umřít a nechce, aby se mu zastavilo srdce. ![]()
Pinot Noir malá má taky období "fascinace" smrtí. Je trochu hérečka, takže z toho vždycky vyrobí takovou tragickou etudu na téma "ach ne, XY už bezy umže"...
Pinot Noir to je prave takovy blby, ze jim clovek nemuze nic slibit! Ze neumrou, ze uz nikdy nikde nebude valka (to se ted resi u nas).
Kdyby ještě někoho zajímaly ty Reima rukavice a chtěl si ušetřit hledání, tak Zde jich mají ještě celkem dost a i výběr ve velikostech.
A musím se podělit o velký pokrok, který u nás dnes proběhl, oba! kluci spali celou noc v pokojíčku bez probuzení, bez stěhování se do ložnice, bez pláče, a já se probudila sama od sebe lehce po půl 7, no to se nestalo už nevím kolik let
ať žije nová palanda!
Malenge wow ![]()
Malenge gratulujem ![]()
Malenge děkuju, hned jsem objednala velikost 4. A gratuluju ke spacím úspěchům, stejně tak dzizisketa ![]()
Pinot Noir ja si to pamatuji sama na sobě, když mi docvaklo, že jsme smrtelní. Bylo to jako pád do propasti. Úplně chápu pojem existenciální úzkost. Nic si nevycitej, přišlo by to tak jako tak a je snad lepší když o tom s tebou mluví, i když u toho breci.
Pinot Noir continuityAsi doporučuju s ním o tom mluvit co nejvíc, když sám projevuje zájem. A souhlasím - buď ráda, i když je to určitě nepříjemné. Pro mě existenciální AHA přišlo v 32 letech a dohnalo mě to až k psychologovi.
Malenge palandu jsem zachytila, nás čeká stejný projekt v následujících měsících. Tvoje poznatky posilujou moje očekávání!! To je skvělé a držím palce, aby vám to tak fungovalo i dál.
A spací úspěchy hlásím taky - syna jsme odstěhovali do jeho "půlky místnosti" aka pokojíčku. Včera si už v osm sám zahlásil, že chce jít hurá do postýlky, usnul sám, jen jsem mu šla dvakrát dát pusu, když mě volal. Spal až do rána, ve čtvrt na osm sám vstal, že do školky, přišel za mnou do kuchyně dal mi pusu a šel snídat a pak se sám oblíkat ... Já si nestěžuju, ale jakože fňuk ![]()
S takovouhle se tomu druhýmu asi neubránim ...
continuity MP Meri no, budu si muset asi něco přečíst, moc nevím, jak na to, navíc sama s tím mám vlastně taky dost problém, o psychologovi z téhož důvodu poslední dobou často uvažuju ![]()
Pinot Noir Taky nevím, jak na to, ve vztahu k dítěti vůbec a sama mám dost práce se sebou ... narození malého to celé dost akcelerovalo. Nějakej posun jsem udělala, ale bohužel ještě ani zdaleka ne dostatečnej. Tak držím palce a kdyžtak připomínám tu akci VZP, kdy v rámci covidový krize přispívaj až do konce května 7 000 na terapie (bez vazby na covid), zmiňovala jsem to už v jiném vlákně. Třeba se to někomu bude hodit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí