Garfie Ten pocit "zažitého" jsem měla už několikrát, takže chápu, o čem mluvíš. Příahám, že třeba vím jaké to je, když člověka srazí tramvaj, přestože mě zaručeně žádná v životě ani neškrábla. Ale není to vhodné téma na vypisování tady, to souhlas ...
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Diky moc. Asi ji radeji kupovat nebudu.
Garfie
Rozhodně!
ziginka třeba ještě někdy v životě otevřou knihovny a můžeš zkusit půjčit. Ale moc nadšená z ní tedy nejsem. Sem se asi nedají vkládat videa? Natočila bych ji kousek.
letfenixa daj potom prosím recenziu na tú knižku.
Inak nejaké knihy k tejto téme, aj pre deti vydal Plamienok ale nemala som ich v ruke. Zatiaľ som skôr rozmýšľala nad tou pre dospelých Ako pomôcť smutiacemu priateľovi.
Ja som ich veľký fanúšik a maličký podporovateľ, tú prácu čo robia, nezvladam bez slz ani čítať, obdivujem ich.
Mrakoplas tak som ju teraz prebehla, má len pár strán s trochou textu, myslím, že je pre malé dieťa nevhodná, v zmysle nevysvetlujuca
žluťásek no sem s ňou! :) Niečo pre toho takmer štvorročného.
žluťásek ty máš přehled přes to výtvarno. Co bys doporučila jako první pro téměř roční dítě na kreslení? Sama si bere do ruky propisku a zkouší čmárat, tak by to asi chtělo něco vhodnějšího a já vůbec nemám tušení, co se dnes používá.
Mrakoplas během zítřka či pozítří sestavíme, jo?
žluťásek ty raz prídeš do knihovnickeho neba, ďakujem. ![]()
Ale ak ti to má dať prácu navyše, tak nemusíš, stačí len ak ťa nejaká napadne alebo na ňu v knižnici narazis :)
crazydaisy moje nejoblíbenější jsou pastelky Stabilo Woody 3v1, jsou hodně silné, dřevěné, kreslí velmi lehce a zanechávají krásně sytou stopu.
Prodávají se v papírnictví i po jednom kusu (kolem 50 Kč jedna), tak můžeš vybrat jednu barvu na zkoušku.
Naopak úplně nanic mi přijdou ty voskovky v kuličce pro mimina, co se hodně prodávají. Nekreslí se s nimi vůbec dobře.
žluťásek moc děkuju, podívám se na ně![]()
Mrakoplas já jich právě dám i takhle z hlavy dohromady docela dost, tak bych to nějak ucesala a rozdelila. Já ty seznamy dávám k dispozici ostatním kolegům pro čtenáře, rodiče, učitele.
crazydaisy to potvrdzujem, čo píše zlutasek. Stabilo Woody super a tie kruhové pre mimina nenakreslia nič, aj ja mám problém, treba použiť silu a to dieťa nemá.
Mrakoplas Děkuju, zkusíme je
crazydaisy stabilo woody
MMy máme tohle, kreslí krásně 
Tabea dzizisketa díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí