Strašně to uteklo, za měsíc bude mít vnučka rok. Odrážedlo už mám koupený, knížky nějaký taky, tak ještě něco na to kreslení.
Vše o těhotenství a dětech
crazydaisy pokud už nemají, tak u nás v kreslení vede magnetická tabulka.

Nemají, díky. To by se jí mohlo líbit. Má ráda všechny možný ovladače a mobily![]()
Tak jsem dočkala, Ríša namaloval rodinu: "To jsi ty, tohle tatínek, tady Viktor a tady já, Ríša. To jsou tornáda, víš?" ![]()
Mrakoplas a máš už nejaké tie knižky z plamienka? celkom ma to oslovilo, tie Dobrodružstvá Ajky a Grófa rozmýšľam, že by som kúpila malej.
Ozaj, a mám malú už pripravovať na túto tému, aj keď ešte neprejavila žiadny záujem a nemuseli sme to riešiť? Aj keď možno to o chvíľu príde, je v celkom častom kontakte s prababičkou, ktorá bude mať už 90, aj spolu telefonujú takmer každý deň. A v tejto blbej situácii človek fakt nevie, kedy sa čo stane s hocikým.
betsey práveže nemám, tiež by ma zaujimali.
Mrakoplas no tak na 2 % daní mi tento rok nevyjde príjem, tak objednám asi pár tých knižiek, tak ti môžem dať potom vedieť
betsey já bych ji asi nijak nepřipravovala, pokud něco reálně nehrozí. Ale ty můžeš být připravená, až projeví zájem. Mám pocit, že to bývá kolem toho třetího čtvrtého roku.
marieu nevím, jestli ten tvůj původní dotaz na dětské oblečení byl tady, ale jestli je to ještě aktuální, tak na gapstore.cz je dodatečných 20% na zlevněné zboží a ceny dětského jsou tak velmi zajímavé :)
bram díky moc- určitě se podívám.
Já jsem vždycky tvrdila, že mám radši zimu než poslední tropická suchá léta (trpím na přehřátí, upaly a uzehy), ale asi to přehodnotím. My se teď vypravujeme ven skoro půl hodiny! A to to dítě mám jedno! V létě jsme venku za pět deset minut.
dzizisketa Neboj to chce cvik! My teď docela trhame rekordy, ale za cenu, že matka je značně neupravena. Šálu jsem na sobě třeba neměla rok, to je naprosto zbytečnej kus oblečení, co zabírá čas;-D. A to je vypravuju ven dvakrát denne, malamala blbě spí doma, takže plná polní i na spaní!
Karja mě už to taky docela jde. A to nosím i tu šálu, mě fouká na krk;) Zrovna včera jsem si říkala, že ty rukavice, čepice a nákrčníky shromáždím za chvilku, navlíknu je natotata a vystrkat je ven i s boby a sáňkama je už kupodivu bez problémů. Ale přiznávám, že dneska zbaběle vyčkáváme doma, -8 mi přijde dost na to, aby mladší hodinu seděl na sáňkách nebo na sněhu. Tak aspoň odpoledne vezmu ven staršího.
JJo šál nosím jen když jdu výjimečně někam sama, nebo jdeme i s mužem. Jinak rolák a tunel to jistí. Já jsem přirozená nevýprava, ale teď mne to tak otravuje, že chodíme ven už jen odpoledne.
Evaeva Jo, taky mi to přijde dost. My jsme jen uspávaly malou a pak ji daly do garáže, takže velká jen chvilku běhala venku. Pak má sambo nějaký sáňkování s tatínky, ale i na to mi přijde kosa
dzizisketa Evaeva Karja mne uz ta vyprava taky jde. Toho mensiho vezmu tak, jak je, jen ho vmestnam do kombinezy a fusaku. Se starsim to je horsi, ten se musi komplet prevleknout, ale nakonec to neni tak strasny, zaklad je soustredit vsechny ty rukavice na jedno misto. Ale na sebe jsem trochu rezignovala a hresim na to, ze se stejne schovam do dlouhe bundy a cepice. Dnes jsem se teda ohakla k pediatre, mela jsem bilou kosili i make up (na obliceji, ne na kosili), tak jsem urcite vypadala, jakoze to zvladam
.
Karja ve fusaku by mi to nepřišlo, na tu hodinu, hodinu a půl a starší furt běhá. Ale mladší fakt jen sedí na saních nebo ve sněhu, udělá v těch sněhulích a sněhu asi tři kroky.
Gatita já se sice převlíkám celá, ale asi jen proto, že doma nenosím podprsenku;) Mít to na jednom místě je fakt základ, vždycky na ně navlíknu tu hromadu z chodby, ze sušáku sundám kombinézy a rukavice a jde se.
Evaeva Jj základ je prostě krabice v chodbě se svrskama a pak krabice s doplnkama zimnima:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí