Karja nám chybí ty krabice, takže máme ty hromady:) ale už na tom pracujeme, asi rok, takže příští zimu by to mohlo být.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ja na sánky beriem aj fusak, práve kvôli tomu čo píšeš. On síce chodí ale moc sa nenahybe a za chvíľu je mu zima.
Mrakoplas vlastně bych mohla vyndat takový horší, co tu někde mám. Já teda měla dneska strach i o prsty na rukou, jinak mu v normální zimě zima podle mě není. Ale dneska by byla.
Evaeva prijde mi, ze jsou ty deti celkem odolne. Syn je hrozne citlivy, furt si na neco stezuje, ale predevcirem stravil nekolik hodin vkuse na kolenou ve snehu na dvorku, cosi tam vrtal lopatkou. Zima mu pry nebyla, a to mu samozrejme zapadl snih do snehuli a mel mokre kotniky... Ani nenastydnul. Rukavice ma vsechny hrozne, bud promoknou, nebo se mu dostane snih mezi rukav a rukavici... Mne se delaj omrzliny jen pri pohledu na nej, ale on ani necekne:)
Gatita dneska bylo fakt chladno, aspoň zpoza okna. Ale jinak to taky tolik neřeším, staršího vůbec, ten někde litá a po muži je horkokrevný. Ani mladší si neztěžuje, snad by něco naznačil (čti řval). Mě se právě v takové zimě nechce na procházku, když sáňkujeme za barákem, tak se zahřeju taháním mladšího do kopce, ale při postávání bych zmrzla.
Tak napadlo toľko, že sme mohli ísť na boby potme ![]()
Pro koho není obrazovka sprosté slovo a má Netflix, doporučuju pro předškoláky (asi i malé školáky) seriál Autíčko Otík. Bavím se u toho ![]()
Ale nakonec teda byla legrace 
Zapomnětlivá veverka našla zapomenuté zásoby. Nikdy neobuté Ecco tenisky vel.35.![]()
Nemáte pro ně nějaké nohy?

A ještě věnuju plavací pás.

doufam, ze nohy rychle najdeš :-)
Dnes padl první dotaz, jestli dáváme dite na nočník...
Říkám, je jí 7 měsíců, vždyť ani nesedí
tak prej symbolicky, aby si zvykala, co ji čeká
uaaa ![]()
Potrefenáhusa Co se směješ, mám vám je schovat?![]()
Sweet Potato tímhle tempem nejpozdejc napřesrok!!!![]()
Potrefenáhusa ty sis to privolala:D
Sweet Potato jeee pas by se nam hodil:)
Sweet Potato tie sú krásne
rasaNori no to nebylo tak tezky přivolat, vždyť jsem psala, ze je to fakt velký tema ![]()
rasaNori Tak jestli budete mít někdy cestu. Na poštu se mi s ním fakt nechce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí