Sweet Potato to je skoda, z 35 uz vyrostla, ale jsou krasny!
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato pokud se nikdo nehlásí, boty bychom užili.
continuity Super. Říkala jsem si, že u vás by se mohly trefit.
Dnes padl první dotaz, jestli dáváme dite na nočník...
Říkám, je jí 7 měsíců, vždyť ani nesedí
tak prej symbolicky, aby si zvykala, co ji čeká
Teda v 7 měsících to bylo šíleně brzo i v době, kdys byla mimino ty![]()
Potrefenáhusa Jee, tak u vás bude ještě prdel teda! Nezávidím ti to, ale piš to sem, symbolicky na nočník v sedmi měsících, to se jen tak nevymyslí!
crazydaisy Strašně brzo! Na nočník musí už dítě chodit, aby mohlo zdrhat.
Potrefenáhusa ty jo, to je fakt nějaká nočníková úchylka, nebo co ![]()
crazydaisy Pche, to já v tomhle věku...![]()
No v lepších rodinách je to dlouholeté téma, dceři budou 4 a stále není schopna se vykakat na nočník nebo na záchod.
![]()
Ale! Už je schopná vykakat se (do plíny) ten samý den, kdy to na ni přijde, a ani se nějak moc nevzpěčuje.
Mohučanka brouček
. Snad se to brzo zlomí, hlavně, že to vůbec jde!
Náš se bojí "velkého" záchoda. Nočník zvládl docela brzo, ale okupuje ho doteď. Myslela jsem, že budu mít mezi neustálým čištěním nočníku chvíli pauzu, ale spíš to vypadá, že se ti dva o něj ještě budou přetahovat ![]()
Ehm, dva nočníky plus zmenšovací prkýnko... Taky si říkám, kdy už ten větší s nočníkem skončí, ve školce normálně chodí na záchod. Ale nechci kolem vylučování dělat nějaký dusno, když to vlastně funguje.
crazydaisy Karja Mohučanka Pinot Noir dík za účast, ono těch témat je víc, u těch ostatních jsem ochotna uznat jistou kontroverzi nebo prostor pro polemiku, i když si jsem jista, ze v našem případě to dělám proste dobře a tak, jak nám to vyhovuje (spaní, kojení, nošení), další tema jsou náušnice, který jsme se rozhodli teď nedávat
ale ten nočník mi přišel fakt strašně absurdní
resp. já i tu bezplenkovku před nějakou dobou zkoušela, protože housatko trápilo bricho, ale v jejím případě to nemělo vůbec zadnej efekt a nebyla jsem vůbec úspěšná (čímž vůbec nechci rict, ze to jiným nefunguje), mimoto si nemyslim, ze by bezplenkovka vedla k pozdějšímu lepšímu chození na nocnik, proto jsem to teda ani nedelala (nakonec se mi úplně nejvíc osvědčilo ji při kojení skrčit jedno koleno k brisku, kdyby to tady třeba někomu s malým krouticim se miminkem pomohlo)
crazydaisy ja sama jsem se prý na nocnik naučila chodit na tu dobu hodně pozde a ze dne na den přesně podle poučky o zralosti mozku, babička už mě prý za to chtěla i mlátit a mama si taky hodně vyslechla
Mohučanka vase problémy si pamatuju a holcicku moc lituju a preju ty pokroky
Pinot Noir dynda uf, nejsme poslední na světě. Syn se na záchod taky bojí. Nedávno se ale nechal slyšet, že prý začne chodit na záchod, až bude mít čtyzi roky a bude už velký kluk
Už se všichni těšíme ![]()
VVšak to bude každým dnem, ne? ![]()
Muž včera akorát donesl nočník, ať zapadnu do tématu a malý na něm nadšeně vysedává. Oblečený. S plenkou. Když mu vše sundáme, ani ho to nenapadne.
Počkej na teplo a nech ho nahatýho doma, ušetří se tím spousta práce i oblečení
Pořád ho mám za prťouse a ony mu už pomalu budou dva!
Syn má Rostíka jako exemplární příklad toho, co už nedělají velký kluci
Maminko, takhle držím tužku správně? Takhle ji nedrží Rosťa, ten ji má takhle (ruka v pěst). Maminko, Rosťa neumí jíst příborem? Já už umím krájet příborem. Maminko, tuhle hru nemůže hrát Rosťa, on dává všechno do pusy. Já už nedávám hračky do pusy. Maminko, Rosťa má plínky? Já už nenosím plínky...
Ještě je dost v kurzu miminko, to je úplně neschopný, s tím se poměřuje taky moc rád ![]()
Ten náš se nebojí, podle mě mu vyhovuje, že si na nočník sedne, kde se mu líbí, máme je v pohotovosti v obýváku a dětském pokoji. Ve školce chodí normálně na ten malý záchod a u babičky má tu redukci, žádný nočník.
žluťásek naše miminko? ![]()
Potrefenáhusa pochopitelně že vaše
a co zjistil, že Husička se kamarádí s kočkama a psama, musíme si o nich vyprávět i několikrát za den. Dneska si hrál s vlakama a cestující figurky byly paní Černá a paní Chlupatá ![]()
Jo a máme zas tip na další skvělou hru. Tajná výprava čarodějů od Mindok, hráli jsme dnes poprvé a hned 3x po sobě. Na krabici se píše, že od 6 let, ale myslím, že s dospělým lze hrát i dost dřív. Je to kooperativní hra, což ale syn moc nechápe a závodí, kdo bude dřív v cíli :)
Zítra nafotím, moc se mi líbí. Testujem půjčenou a bude mě stát hodně sil ji zas hned nekoupit ![]()
žluťásek
ještě Goliášek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí