Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:02

žluťásek to je hrozne. mne hlava neberie, že to tí rodičia dovolili. Ja by som povedala, že buď vyzdvihne obidvoch alebo ani jedného. Veď ako sa to dievča muselo cítiť :(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2021 14:06

žluťásek tohle je hrůza! Moje babička je teda taky ráda, že mám dva kluky, má totiž jen čtyři vnučky a žádné vnuky. Občas má takové řeči, že tchán musí být rád, že syn je pokračovatel rodu. Ale nedovedu si představit, že by k nim přistupovala rozdílně, kdyby jeden byl holka.

Offline Gatita
8651 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:17
Reakce na Mha:

...

Jak dlouho vlastně archivujete báječné vytvory dětí ? 

Vse se radne archivuje v poradaci a pak se cas od casu...ehm...ztrati cela slozka

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:20
Reakce na žluťásek:

Resch my máme v rodině taky jednu takovou paní. Bere si na víkend jen staršího vnuka, vnučku nikdy nehlídala, nevozila kočár, nebyla s ní na chatě. Když její syn vezme na chatu obě svoje děti, ptá se, proč nevzal jen malýho a proč holčička nezůstala s maminkou doma. Ze školky měla naplánovaný vyzvedávat jen vnuka a vnučku že tam nechá, že tu může vyzvednout maminka. Holčička ji prakticky vůbec nezná, když ji zahlídla mezi dveřmi, ptala se pak maminky, kdo to byl.

Mně to vůbec hlava nebere

​teda to je dobrej bizár

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:20

Pinot Noir no manžel dle pokynů dcery předkresloval tužkou, aby to mělo nějaký tvar, dcera obtahovala, a pak do toho vnesla trochu toho hororu.

Mha dcera takhle ve školce nakreslila koně v mlze (=papír zhruba začmáraný šedou). Paní učitelka ovšem byla úplně nadšená z toho nápadu.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:20

Resch žluťásek to je naprosto strasny!

Se priznam,ze kdyz jsem se dozvedela,ze budu babicka tak sem taky o trosku vic chtela holku,ale jen do okamziku nez mi rekli,ze to bude kluk.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2021 14:22

Mohučanka to je ovšem super paní učitelka

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:41
Reakce na Mrakoplas:

žluťásek to je hrozne. mne hlava neberie, že to tí rodičia dovolili. Ja by som povedala, že buď vyzdvihne obidvoch alebo ani jedného. Veď ako sa to dievča muselo cítiť :(

​nedovolili, to si vykutálená babička jen plánovala

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:50

žluťásek To je příšerný.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 11. února 2021 15:16

žluťásek to je úplně strašlivý

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 11. února 2021 15:18
Reakce na Mha:

​Zatím na nich vůbec nelpí, až se pomaluje celý skicák, sám ho jde hodit do sběru.

Offline Resch
152 příspěvků moje polička 11. února 2021 16:21
Reakce na Mha:

Pinot Noir Jeje, to mi připomnělo mou oblíbenou kresbu Kočky v bouři. Starší syn mi namaloval kočky a mladší přes to udělal bouři. Musím do práce, ale zkusím ji najít.

Mha 

Máme desky s euroobalama a když jsou plné, tak proběhne výběr, které si chce nechat,mám. deset a zbytek se zrecykluje. Kupodivu jsem to nevymyslela já, ale přinesla to ze školky​

Offline hexehexe
13 příspěvků moje polička 11. února 2021 16:48
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. února 2021 16:48

žluťásek uf, ešteže tak :)

Offline letfenixa
10910 příspěvků moje polička 11. února 2021 17:33

žluťásek hrozne

Online Malenge
4843 příspěvků moje polička 11. února 2021 18:10

žluťásek chudinka vnučka, to jsou nápady, neuvěřitelné

Pinot Noir chci ti poděkovat za tip na toho Otíka autíčko, dnes se nám moc hodil po návratu ze svahu, kdy byli kluci úplně vyřízení. Tak klidně pochval i něco dalšího z produkce netflixu

jo a dorazily Reima rukavice a jsou super, vzala jsem teda větší, ale snad jim to nebude vadit a budou i na příští rok.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 11. února 2021 18:13

Malenge vnučce to vlastně zatím vůbec nevadí, protože ji nezná. A druhá babička je nejlepší na světe, takže to vykompenzuje

Naše rukavice jsou taky velký, ale menší už asi kupovat nebudu. Celkem je v nich obratný, kdo ví jak dlouho bude ještě zima. Jsou skvělý, krásně hřejou.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 11. února 2021 18:13

Malenge my měli včera odpoledne s Otíkem na rozloučenou, protože jsme měli Netflix poslední den . Takže další tipy nebudou. Pro rukavice jdu zítra, v balíčku pro mě budou teplé fusekle, tak se těším!

Online Malenge
4843 příspěvků moje polička 11. února 2021 18:19

žluťásek je skvělé, že má báječnou druhou babičku! Má babička měla mnohem radši bráchu a poznala jsem to velmi brzy.

rukavice vyzkoušíme zítra, mám radost, že jsem se rozhoupala, aspoň nebudu muset venku neustále přemýšlet, jestli jim není zima, jestli nemají mokré ruce atd. je to otrava, které se ráda zbavím.

Offline MPLee
3038 příspěvků moje polička 11. února 2021 18:21

Tak zjišťuju, že se doma s miminem asi nudit nebudu. Včera jsem si dala dobrodružnou hru s názvem "dostaň se včas k doktorovi na poliklinice". Byla jsem objednaná s malou na kardiologii, včera navíc dělali na stejné poliklinice i usg kyčlí. Dostala jsem geniální nápad, že to spojím. Kdyby zrovna nebylo -10, poliklinika nebyla rozdělená na 2 části s různými vchody a každá ordinace nebyla v jiné části, sníh kolem byl odhrnutý... Půl hodinová rezerva se ukázala úplně akorát. Když jsem vítězoslavně našla správný vchod, ukázalo se že výtah v mrazech nefunguje a kardiologie je v patře Hodně se mi nechtělo nechávat nový kočár v takovém podivném zádveří na sídlištní poliklinice... Nakonec jsme teda zvládly oboje, včetně kyčlí. Tam se nedá objednat a už před začátkem ordinační doby nás tam čekalo asi 15. Ještě, že jsem tam byla o 40 minut dřív a šly jsme na řadu první. Jen mě to čekání stálo velkou objednávku v Lindexu  Domů jsem se vrátila po 3 hodinách uplně hotová, nikdy by mě nenapadlo jak mě vyčerpá taková blbost jako návštěva doktora.