Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 11. února 2021 18:25

Pinot Noir uaaa, to je chyba! Dobrých tipů není nikdy dost.

ponožky si užij, já dostala od muže k narozeninám vyhřívané a je to taková neskutečná paráda, ach. Mám pravděpodobně ten "zmrzlej" syndrom a k tomu nízký tlak, takže celoživotně mrznu. Dnes mi i v minus 8 bylo docela dobře, jsem z toho úplně v šoku  že se dá i příjemně žít v mrazu.

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 11. února 2021 20:09

Dneska jsme se s ledovýma rukama vrátili domů oba, ale jelikož se má oteplovat, na jiné rukavice už kašlu, nechám si to na příští zimu. Nebo se se podívám tak za měsíc za dva, jestli nebudou ve výprodeji.

Jinak před koupáním malý ochotně usedl na nočník a vycedil pár kapek, velmi ho to zaujalo a s naší pomocí si nočník i umyl. 

K Vánocům dostal Velkou knihu zvuků v lese, poslední týden u nás jede nonstop, začal teď hodně číst obecně, ale tato publikace u něj vede, a já už tak 90 % těch zvířat poznám i poslepu. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. února 2021 20:12

dzizisketa mladsi dostala larousse prirodu, takze jsme ted pousteli starsi videa sopky, tsunami a lavin:D maji to pekne nakreslene ale pro ty co vi jak to vypada. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2021 20:16

rasaNori syn dneska na tabletu objevil nějaká dětská vědecká videa. Pak mě zásoboval informacema typu "Víš proč je na Venuši zima? Protože tam fouká vítr."

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:05

MPLee Nas ceka zitra kontrola brzy rano v brnenske detske nemocnici a moc se na to tesim - kombinace -10 stupnu, dite v autosedacce, takze ne v kombineze, loterie, jak daleko odsud zaparkujem, absolutne nepredvidatelna doba cekani a (jak uz aspon vim predem) zakaz nakojeni pred pripadnym zakrokem, me stresuje uz ted. Kdyby byla normalni situace, clovek by mel aspon to cestovani s miminem lip nacviceny, protoze bychom uz absolvovali nejake navstevy. Takhle obrazime jenom doktory a vzdycky jsou to nervy. 

Offline Gatita
8651 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:06

MPLee hi hi, to zni uplne jako u nas (poliklinika mazurska). A jsi dobra, nam porad jeste chybi čtvrté nebo páté  kycle, meli jsme termin v listopadu a nedosla jsem tam dodnes. No uz se asi ani nebudu namahat.  Mne se proste nechce cekat pres hodinu se stovkou lidi v chodbe. I kdyz jsem slysela, ze to tam ted maji zorganizovane lepe. Na kardio mam taky zadanku a taky jsem tam jeste nebyla a asi ani nepujdu. Vcera jsme ale zmakli hexu, tak jsem rada, ze mame aspon neco odskrtnuty. Tam to slo rychle, na minutu presne a za chvili jsme byli venku. Ja to ted nejak nedavam ty doktory, strasne se mi do tech cekaren nechce. A zrovna nase dr.je prepecliva a posila nas snad uplne vsude...s obema detma

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:06

Jsem ve dvanáctém týdnu, všechno probíhá v pořádku a dneska jsem si všimla, že mám na břiše už takovou vlnku . Děkuji všem, co na mě mysleli a posílali dobrou energii ..

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:09

Myrtila nevím jestlito víš, ale dá se parkovat i vevnitř v areálu. Chtějí teda myslím 50,-Kč za hodinu ale pokaždé tam bylo volné místo.

edit. kousek od dětské je celkem rozsáhlá rekonstrukce jendé ulice, takže bych čekala že to tam bude s parkováním ještě horší než obvykle.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:11
Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:12

Gatita synova pediatricka chce všetko riešiť po telefóne a keď som tam s ním prišla pri podozrení na zápal močových ciest, vynadala mi, na čo ho v tejto situácii ťahám do nemocnice. 

Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:13

Rhaenys super!

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:13

Gatita my na mazursky byli na posledních kyclich v listopadu a šlo to tam ráz naráz, v čekárně jsem od příchodu nestihla ani vyměnit plínu a volali nás dovnitř. 

Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:15

A zase som spravila veľkú objednávku detských kníh, vždy je to mačka vo vreci, keď ich nevidím. Minule prišlo Hádaj, ako veľmi ťa mám rád a bola som v šoku, že je to malé leporelo, keďže máme sadu Jar, Leto, ... a to sú normálne knižky na listovanie. Síce od zajtra máme otvorenú knižnicu, ale výdaj cez okienko.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:16

Rhaenys bezva, největší nervy mas snad za sebou! Já nějak krátce po tom z tejdne na tejden najednou nezapla kalhoty, Trnku v gasku tenkrát jsem odtrpela s rozepnutyma dzinama pod svetrem a v pondělí mazala pro džíny s napletem. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2021 21:21

Potrefenáhusa mě tlačily kalhoty snad od prvního dne, takže jakmile jsem měla náznak břicha, ráda jsem přešla na těhotenské. Ale opravdové břicho se mi objevilo ze dne na den přesně úderem šestého měsíce. Byli jsme na dovolené a dodnes si pamatuju, jak jsem se jeden den probudila s břichem. Do té doby jsem vypadala spíš tlustá

Rhaenys teď přichází to nejlepší období, nevolnosti i únava zmizí, užij si to.

Offline Gatita
8651 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:29

letfenixa ach jo, to je taky extrem. My mame dr.skvelou. je mila, pecliva a ma to dobre zorganizovane. Konzultovala po telefonu i v dobe pred koronou, poradila, dokonce mi na telefon jednou i vystavila očr, poslala recept, ale videt nas neodmitla nikdy. Akorat se zna s moji mamou a snazi se nam udelat dobre, coz znamena, ze si z kazde prohlidky odneseme fascikl zadanek na vsechna mozna specializovana vysetreni. Se starsim ditetem jsem to poctive obehala vsechno, ale ted to dost filtruju a modlim se, abych nevyfiltrovala zrovna neco osudovyho.

Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:35

Gatita práveže aj naša je taká prepecliva, keď synovi v 6 mesiacoch zistili zlé pečeňové hodnoty, boli sme všade možne, aj na genetike, ale teraz to podľa mňa preháňa, čakáreň je vždy prázdna a veď to dieťa potrebuje snáď aj vidieť niekedy.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:38

Sairon Jj, vim, akorat na to prave uplne nespoleham, ze se tam chytnem. Nastesti zitra muze jet s nama manzel, takze kdyztak me vyhodi nekde pobliz a odjede zaparkovat. Bez nej bych se asi rovnou nachystala na variantu parkovani v IBC v podzemi, aby auto nevymrzlo, do kufru kocar a se zakuklenym miminem v nem pekne pesky do kopce. 

Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:38

Evaeva mňa tlačili nohavice, keď som ešte nevedela, že som tehotná, myslela som si, že som pribrala a pridala som cvičenie na brucho, vlastne naposledy

Tie napletove sukne a nohavice som nosila od 3.mesiaca, ale podarilo sa mi kúpiť také, ktoré mali ten naplet zarovno s odevom vďaka tej gume s dierkami a s takým riadne tehotenským napletom som mala až letné krátke na konci tehotenstva.

Online MPLee
3039 příspěvků moje polička 11. února 2021 21:39

Myrtila Já včera překonala strach, jak budu s miminem jezdit sama autem a zvládly jsme to. Ještě na začátku týdne jsem si řikala, že ještě že s ní nikam sama jezdit nemusím, že se mi ta představa nelíbí. Ale včera mi to přišlo jako menší zlo, než někde čekat venku na autobus, zvlášť když máme auto v teplé garáži. Maličká jela poprvé od cesty z porodnice a já si vyzkoušela bleskové skládání kočáru... Tak držím palce, ať to zítra proběhne bez problémů! 

Gatita Byla to Mazurská  Na ty první kyčle ani teď neobjednávají, ale vypadalo to, že to jde rychle. Já covid měla, malou se mi sice moc do plné čekárny tahat nechce, ale není na výběr. Smutný ale je, že jak je covid a ještě mrazy,chodíme ven v podstatě jen kvůli návštěvě doktora