Mrakoplas boží!![]()
Vše o těhotenství a dětech
diskuse s naším devitiletým na téma co jsme se jako úplně první kdo naučili anglicky:
on hello
já cat a dog
vzpomínám dál, že to bylo z učebnice Come and Play, že kočička se jmenovala Pussy a pejsek Blackie načež malej propuká nad kočičím jménem (evidentně překladu-znalý) v hurónský smích a prohlásí že to už se pejsek teda mohl jmenovat Fuckie
Arietui pekne on..! ![]()
![]()
Pavlena no vyrazil mi svými obzory dech..! ale zasmála jsem se, ne že ne
tv to vyzerá ako prepašovany listok z väzenia ![]()
Ale inak ![]()
Mrakoplas jezisi![]()
Arietui pixie-dixie ![]()
Arietui vtipnej chlapec ![]()
Nechval deň pred večerom, ja viem..ale dnes bol taký pohoda deň! Nikde sme síce neboli, ani z deti sa zázrakom nestali anjeli ale ja som bola konečne kľudná, nevstala som prednasrata a tie zlobiny čo títo dvaja stvárajú mi dnes prídu vtipné namiesto aby som sa rozčuľovala. Tak neviem či je to tými deviatimi tabletkami antibiotík za deň, že sú to také dryaky ale ak hej, asi ich budem brať pravidelnejšie
. A to vidina 12 dní bez pohára vína je ťažká veru!
Mrakoplas
To je přesný!!!
Mrakoplas Je to hrozně vtipná fotka, taková do alba! Co je to za prášky? Nemám je brát taky preventivně?
Karja mne kdyz se sekla zada, tak mi dr.poslala misto obstriku nejaky oblbovaky. To jsem jen sedela a cumela a pripadala si opile, akorat bez alkoholu. Ale vtipny mi neprislo nic, tak priste radsi ten obstrik![]()
Gatita Já mám obstrik teď na zápěstí a nic, měla jsem možná chtít nějakej ten oblbovak aspoň, ,,nemůžete mi dát něco s vedlejším a ucinkama?''. Ale už mám skoro tyden ortézu na zápěstí a fakt jsem to vydržela nesundat, sundávám to jen na mytí;-). Jsem na sebe pyšná:-D
Karja můžeš to dotáhnout k dokonalosti jako můj muž, který si 6 týdnů nesundal ortezu po vykloubeném rameni ![]()
A co teprv Zeman a jeho ortéza. ![]()
Lamicka docitam s velkym zpozdenim, ale volila bych super ucitelku s vazanym pismem. Dite ve 2.tride, od prvni pise comenia scriptem, neprecte vazane pismo ani nahodou. Myslim, ze deti, ktere se nauci vazane, prectou diky cteni knih comenia levou zadni a kdyz budou chtit, muzou tak pozdeji i psat.
Dneska u nas: Honziku, sedni si! - Nechci já! Budu stoupnutej!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí