711990 to je taky super! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 Pinot Noir obojí je moc hezké.
U nás právě skončilo online cvičení a mám z toho radost (jako pokaždé). Alespoň nějaký kontakt s paní učitelkou a pohybové věci, které bychom jinak nedělali.
continuity ve školství je to spíš o buzeraci, o tom, najít chybu v papírech, být je to sebemenší kravina, ať se má co vytknout...
Přesně tak. Ukončení inspekce, zhodnocení na místě, vše v podstatě ok, jen drobnost. Pak přijde zpráva a jsou tam úplně nesmysly. Např. Paní učitelka otevřela okna(dýchat je dobré ) a byl slyšet zvenčí hluk (silnice, kde projede 20 aut denně) a jiné nesmysly, které inspekce na místě jako problém vůbec nezminovala a najednou obrat o 180 stupňů.
Jak kdyby jim bylo blbě nenajit nic pořádného, tak si začali vymyslet.
Píši vám z postele, kde leží už tvrdě spící batole, muhehehe! A dneska na hřišti mi jedna holčička tvrdila, že Rosťa je můj bráška ![]()
dzizisketa ty jo, to chodí spát brzy. V kolik vstává? My zaháníme až v osm.
Dadoo Žádná inspekce, či audit kvality, nemůže být bez nálezů, vždycky musí něco najít, prostě musí.
Kan ale riešiť otvorenie okien je mimo
dzizisketa ja som sa včera zabudla pochváliť, syn tvrdo spal 19.20! Kombinácia záhradka+ihrisko+bez denného spánku. Potom o hodinu mal svoju nocnodesovu chvíľu, a spal do pol 7 ![]()
letfenixa To ano.
Kan většinou auditor pro ten nález musí chodit zas tak daleko, já jsem dost casto na té auditované straně, ale mám pod sebou i auditory + děláme teda ještě nějaké analýzy, kde se hledají problémy, a nikdy, opravdu nikdy není problém v tom, že bychom si ten nález museli vymyslet, aby tam nějaký byl. Dost často jsem svědkem toho, že auditor spíš oko přihmouri.
Otevření oken je kravina, na druhou stranu si myslím, že málokde je ten vyučovací proces tak dokonalý, že k nemu nejde nič napsat.
Evaeva naši spia tak od ôsmej do ôsmej rána
. To by sa tu mohlo kolektívne uchytiť :)
letfenixa my máme túto (no boli tam aj krajšie ale nie v jeho veľkosti). A dufam mu napravim renomé tetky z Mongolska ![]()

Mrakoplas No úplný ňuňu! Sorry, jak se blíží přechod prožívám ty malý nějak moc citlivě.
Mrakoplas je krásnej (chlapeček), má tvářičky jako ten můj, ňuňuňu ![]()
Mrakoplas jezis ale tetka je tak rozkosnej![]()
Mrakoplas já si nestěžuju. Oba jsou v osm v posteli, staršímu přečteme pohádku, ve 20.15 odcházím, většinou má ještě nějaké požadavky, ale po půl spí. Mladší poslední dobou usíná hůř, někdy ještě ve 20.45 nespí, ale stačí ležet vedle na posteli s občas položit a podat dudlík. Celou zimu vstávali před tou osmou, teď spíš mezi sedmou a půl osmou. Ale v těch sedm mi to přišlo brzy, tak brzo kluci nikdy nechodili.
Mrakoplas roztomilouš, tetka je zapomenuta ;)
Mrakoplas tady mladší vypadá jak dvojče našeho mladšího
chudák náš měl dneska karambol, spadl v louži a odřel si obličej.
Mrakoplas šiš to je kouzelnej klouček ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí