Syn dnes na prechádzke našiel jeden maľovaný kameň, je z neho nadšený a odmieta ho vydať
.
Dúfam, že nebudem musieť maľovať, ja som strašne drevo, tým by som nikoho nepotešila
#
Syn dnes na prechádzke našiel jeden maľovaný kameň, je z neho nadšený a odmieta ho vydať
.
Dúfam, že nebudem musieť maľovať, ja som strašne drevo, tým by som nikoho nepotešila
#
crazydaisy u nás vede vodní mlýnek. Značku už nevím, ale něco by ti to mělo vyhodit ve vyhledávači.
Jos naše velká byla taky celkem nenáročná, akorát já šla tenkrát na 3 služby a 1 den v ambulanci v jejích 6 měsících. Nesloužila jsem teda víkendy- u nás se doteď jedou 48hod - po takový službě mi byly vždycky v pondělí volný kalhoty (začínala jsem na pracovišti, kde se psaly ještě klasický pasonetky), ale od 8 měsíců, kdy se dcerce pokazilo spaní to bylo čistý peklo. Většinu služeb jsem měla porodnických, což je téměř záruka celý noci na nohou, nebylo výjimkou, že jsem si ani nerozhodila postel. Ze začátku jsem to velmi těžce nesla- být od tak malého dítěte pryč, ale zas jsem to potřebovala, abych se nezačla bát tím paralyzujícím způsobem. Páč ještě speciálně před mateřskou jsem sloužila mladýho a po neschopence a půl roce mateřský jsem povýšila na starýho. Mazec to byl. Teď s druhou se vracím pozvolna, službám chci ještě nějakou chvíli odolat..
barbucha no jo, dycky něco za něco ![]()
barbucha ano vedela som ze to bude s dietatom narocne ale ani vo sne by mi nenapadlo ze nan budem sama.
edit - zmazany zvysok prispevku
marieu To jsi fakt dobra, smekám klobouk. Ja slouzila starsiho dva mesice (-jako tehotna), hned po atestaci. Pak prisel covid a konec. Uz ted se bojim, jak to zvladnu. Ja se bala vzdycky hodne, byt to na me nebylo poznat, ale prakticky jsem nejedla a nepila apod. Ted v pul roce ditete si ten navrat neumim predstavit, zaprve kojim, za druhe zacina asi separacka, maly i u manzela rve. No a nejdulezitejsi argument - nemam hlidani. Chci to resit od roka, ze vzdy dovezu svoji maminku a domluvim se v praci. Aspon na ten uvazek 0,2.
eless
drž se.
eless tlapkam, je to hrozně
eless ženská vydrží víc než člověk!! Ale tobě sílu dvojnásob. Mám kolegyni s kluky, co jsou stejně staří, jako naše děti, její muž je dtto. Posledně líčila, jak dětem v ikee koupila komplet dětský pokoj a pak jim ho doma celý sestavila. Přemýšlela jsem o tom už několikát- ještě bych (možná) přežila být komplet na domácnost sama, ale nerozchodila bych, že se otec nevěnuje vlastním dětem.
Jos já už vůbec nevím, jak jsem to tehdy přežila. Buď jsem byla vzhůru v práci, nebo doma s miminem, protože jsme se zákonitě doma s mužem střídali. Radši jsem to všechno asi zapomněla...
eless drž se! Přeju ti, aby to brzy vyšlo s prací ![]()
marieu kamaradime se zdravotní sestrou a ta si brala noční, aby mohla být přes den s dětma. No taky peklo.
continuity no jo, lidi to ve špitálech dělají všelijak..
To je hrozný. Myslela jsem že máte mimino a je to teda nový a neusazený, ale po čtyřech letech bych už nedoufala, že se něco změní. Koukala bych, kde nechal tesař díru.
Teď je to vůbec blbý po všech stránkách, chtělo by to šupem do práce a dítko do školky... co rodiče? Mohli by hlídat, plus vás případně na nějakou přechodnou dobu vzít k sobě? (pokud nevypadne dobrovolně sám) Bydlet sama se školkovým dítětem a k tomu pracovat, to je hrozná honička. Ale ne že by se to nedalo zvládnout...
Držím palce, je to situace na prd.
eless
. Samotné ti bude líp, myslím na tebe.
eless ach jaj, mrzí ma, že je to u vás stále zlé
crazydaisy my jsme měli skluzavku, co se dala přilepit přísavkami na vanu.
continuity To máte asi i velkou vanu. Podívám se, jestli to někde nabízí, dík.
crazydaisy to nebyla skluzavka pro děti, ale pro panacky. přilepit to pujde i do sprchace.
eless teda, to mně hrozně mrzí, držím ti palce. Mame stejně staré děti...
Můj muž je taky trochu Skandinávec, tedy co se času s dítětem stráveného týká. Dopoledne se teda musel nutně koukat na Vasův běh, ale nejspíš cítil (a slyšel) dusno, takže teď si s dcerou lepí nějaká jablíčka z barevného papíru, zatímco já ignoruju bordel a válím se na gauči. Ono je to teď pro mně náročnější, když není školka. Domluvili jsme se na nějakém režimu, aby všechno nebylo jen na mně, ale mám zrovna hodně práce a dělat fulltime by se mi fakt hodilo.
continuity
ježiš, to jsem to blbě pochopila. Tak to jo, pro panáčky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.