Garfie mě teda ne, ale ono to nenapadlo ani tatínka a to je expert na kraviny. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity Tak to se mnou ještě není tak zlý, mě to napadlo hned, že je to totálně navíc! ![]()
Garfie no žejo, nač skluzavku na přísavky, když v klasický panelákový vaně se dalo klouzat po hraně rovnou. Nechápu teda, jak jsme se tam mohly klouzat a nezabít se, když jsme se koupaly se ségrou spolu.
continuity a ta skluzavka pro panáčky, nedáš nějaký další indicie? To zní jako že by mohlo bavit i u nás. Představuju si to jako duplo klouzačku s přísavkama ![]()
Jsem jediná, kterou napadlo jestli bych se mohla sklouznout taky? ![]()
continuity zas nic do sprcháče ![]()
žluťásek prolez to tam, jsou tam treba mlynky, co se postaví na dno.
žluťásek někde jsem viděla "tobogán" na přísavky na zeď. Ale už nevím kde.
continuity o toto by sa naši potrhali! Nekúpim to, nekúpim to!
continuity já se nebojím, že nevydrží, je normálně chlorovaná nebo slaná, jako v bazénech, bojím se, že vířivka praskne a tisíc litrů bude v kuchyni a obýváku ![]()
žluťásek našla som toto https://www.skola.sk/rozvoj-motoriky/154525-gulockova-draha-do-vane.html
Edit. Alebo aj väčšiu. https://www.kidmania.sk/eshop/gulickova-draha-do-vody-haba-8-dielov-od-3-rokov/p-368163.xhtml
Cena teda nie úplne mala a takmer všade vypredané.
eless Je mi ľúto čo prežívaš :(. Zaslúžiš si mať sa dobre a verím, že aj čoskoro budeš ![]()
eless taky na tebe myslím už dlouho a moc ti držím palce, ještě toho máš spoustu před sebou![]()
eless tak já ti aspon popřeju hodně štěstí, at se to v budoucnu vyřeší ke tvé spokojenosti. Bude líp.![]()
eless ach, moc potlapkavam, my dve to mame/mali sme doma v niektorych ohladoch podobne, len teda moj muz je obcas nanic partner ale ako otec je skvely. Dufam, ze sa to u teba coskoro zmeni k lepsiemu, aj keby to malo znamenat rozvod.
My jsme od kohosi (to teda napsané vypadá divně, kohosi) dostali tohle, ale to už se asi sehnat nedá. Bath Island Thomas & Friends 
eless to je mi hrozně líto, nejradši bych tě objala ![]()
eless ach joj,to je hrozne smutné. Drž sa, aj ten covid raz skončí, nájdeš si prácu a bude lepšie, tak či tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí