continuity
ježiš, to jsem to blbě pochopila. Tak to jo, pro panáčky
Skluzavka do vany pro děti, to je šílená představa!![]()
continuity
ježiš, to jsem to blbě pochopila. Tak to jo, pro panáčky
Skluzavka do vany pro děti, to je šílená představa!![]()
crazydaisy taky jsem myslela, že pro děti! Říkala jsem si, že to se dcera nesmí dozvědět ![]()
eless Já ,,tvůj příběh,, tady už docela dlouho vnímám. A myslim, že je jen otázka času, kdy do toho riznes. Myslím, že potřebuješ nějakou změnu, impuls, novou práci a pak to půjde šupem jedno s druhým. Určitě to takhle nezůstane a určitě budete se synem šťastný:-).
AA ještě na přísavky! Živě si tu skluzavku představuju.
crazydaisy máme kohoutek, kupovali jsme ho cca kole roku a už 2,5 roku se těší oblibě.
katkasdík, kouknu na kohoutek
Mohučanka Já si říkala, že to by asi snacha nebyla nadšená. Už teď mají v koupelně potopu
.dzizisketa Nejsou přísavky jako přísavky. Některý unesou i 100kg![]()
Ja byla utery az ctvrtek v praci, od rana do 5, a ted se nejsem schopna vymanit z toho bordelu, co tu mam. Starsi si 2x procurala postel, takze mame ruzne hromady pradla v ruznych fazich cistoty a do toho ted muz odjel pryc. A ja budu mit ted tyden na krku celou rekonstrukci, haranty, barak a psa. Zastrelte me nekdo, at mam klid.
NNo to vím, ale v hlavě mi jede scénář, jak ta skluzavka děcko neunese a vyrve ze zdi i obkladačky ![]()
dzizisketa
Tak a teď se té představy taky nemůžu zbavit!
Taky jsem pochopila, že se dítě klouže do vany a vůbec mi to ke continuity nešlo
crazydaisy mne skluzavka ani nesokovala, mivali jsme ve Vršovicích, když jsem byla malá, velkou starou vanu, která když se namocila a namydlila, tak se dalo sklouznout shora až ke špuntu (pak ji mama nechala prestrikat, a to bylo velký špatný)
Mohučanka aby se nechtěl koukat na Vasák, když je to skandinávec![]()
eless to je mi fakt líto, že je muž takový otec a partner na baterky. Doufám, že se ti brzy podaří osamostatnit, tohle asi nemá jiné řešení.
Potrefenáhusa no právě! My měli v koupelně u dědy taky takovou vanu, a jednou jsem se sklouzla po celé délce vany až k baterii a roztrhla si o ní nohu ![]()
Já nad tou skluzavkou vůbec nepřemýšlela, brala jsem jako hotovou věc, že se po ní klouže dítě. Dnes je možné koupit všechno ![]()
My už jsme ve snaze vymyslet zábavu dětem uvažovali i o napuštění vířivky v kuchyni
. Ale představa, že se těch tisíc litrů vylije, nás trochu odrazuje.
Taky jsem pochopila, že se dítě klouže do vany a vůbec mi to ke continuity nešlo
![]()
co jsi tím chtěla jako říct? ![]()
Bazének se skluzavkou jsme měli, ale do té pidikoupelny se málem nevejdu ani já.
U nás by už byla dávno napuštěná. Bazén chybí dětem víc než škola.
nejde ta voda nejak ošetriť, aby vydržela déle?
continuity Tak já nevím, ale sklouznout se dá normálně i po okraji vany, ne? To by tebe určitě napadlo, já tě nepodceňuju!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.