U nás teď vede zrcadlo. Vydrží u něj i 15 minut. Smějeme se jí, že to je její nejlepší a jediná kamarádka
Ale co má chudák miminko narozený v pandemii dělat...
Vše o těhotenství a dětech
Karja Hele, tak já už tady nejmíň 100x líčila, jak má známá tři nebo dokonce čtyři děti, teď nevím-a každý má jinýho otce a tatínek toho prvního si je bere všechny! Prý aby se nedělili sourozenci...na víkendy, do kina, dokonce i na prázdniny! Rozumíš a to ty děti přišly až po něm, ne že by je třeba nějakou dobu vychovával....někteří chlapi jsou prostě formát!!
Garfie No to je masakr, to už je trochu na hranici i blbosti:-D.
Karja
Ty jsi krutá!!! Ale on je fajn, nemá teda myslím další rodinu (nebo aspoň neměl v době, kdy jsem se s nimi vídala). On je z katolické rodiny, po tom rozvodu odešel na nějaký čas do kláštera, aby se z toho vzpamatoval. Je doktor, asi má nějaké pečovatelské sklony.
Garfie znam taky rodinu, kde to takhle funguje. Pani ma 3 deti se 2 muzi a oba si berou vzdycky vsechny deti. Mne to prijde uzasny. Hrozne se mi libilo, kdyz tata tech prvnich dvou choval nejmladsiho kluka, tehdy asi rocniho, a uplne prirozene ho pohladil a dal mu pusu na tvar.
Otec mladšího dítěte manželovy dcery to dělá taky. Vezme svou dceru a jejího staršího bráchu. klidně i na dovolenou.
Ale on to není až tak úplně altruismus, ale když tam má malá bráchu, má s nimi polovinu práce ![]()
Tak je pondeli druheho tydne zavrene skolky a koupila jsem: dvoje fixy pro starsi, nove pastelky, dvoje nuzky, lepidlo, 2x vodoomalovanky, 3x sesit s nalepkama, vodovky a 2 baliky papiru na tisk :D a nove akvarelky a barevne centropeny pro sebe, sadu na kliceni seminek, dvoje nove zahradni rukavice a kolecko pro decka:D
To máš ale pěkný nákup. Já mám pocit, že už kupuju jenom jídlo a dětský botičky...
rasaNori já jsem si koupila víno.
rasaNori to ti do čtvrtku vydrží. ![]()
Jo a venkovni kridy:D veri nekdo tomu, ze skolky otevrou toho 20 brezna? Ja totiz ne...
Karja já už mám taky podobný balík na cestě, samý bublifuky, křídy a tak, ten je teda jen za 400. Pak se ale chystám objednat nějaké knihy a to bude určitě minimálně 800, jen to fikne. Tak nějak ten čas dětem naplnit musíme.
rasaNori ne
jestli se to moje dítě ani letos nedočká školkové oslavy narozenin, tak už se asi vážně nase..štvu
Jinak u nás třetí týden bez muže a jak jsem si dosud v duchu říkala, že jako dobrý, že jsem to čekala mnohem horší, tak dneska teda
už padla i náplň posledního týdne = záchranné výpravy pro covid+ kamarádku s rodinou a dítě se nudiiiii. Dneska prudí a prudí a předvedl skoro hodinovou scénu o tom, že neumí namalovat osmičkuuuuuuuuu. Zajímavý, že ještě ráno ji stejně jako ostatní čísla uměl. No nic, následné válení se v bahně v lese a skákání v kalužích náladu v týmu lehce pozvedlo, ale já si asi půjdu nalejt panáka ![]()
rasaNori já samolepky a pastelky za litr, a 10 lahví vína z řeckého týdne v Lidlu. Taky nevěřím, že se školka otevře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí