A ještě jsme oběma dětem pořídili nové kolo, ale dnes u nás sněžilo, takže tak...
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka 10 lahví, krucis, musím prilacit.![]()
Pokud se budou školky ještě někdy otvírat, tak nejdřív po Velikonocích, si myslím.
tv nemuzu se starsi trenovat jeji jizdu na kole, protoze mladsi rve a snazi se nas dobehnout a u toho jeci brmbrm... To chce dva. Uz je ctvrtek? :D
Tiež máme nový bicykel, bol aj dnes na ňom, ale teda ľadový vietor fúkal. V piatok prišiel balík kníh za 40€, teda hlavne pracovných zošitov, takých jednoduchých od 2 rokov
ale aj ten kuliferdo.
my na kole trénovali včera, zatím na staré plečce, ale už máme vyhlídnuté nové. Přes počáteční vystřízlivění, že to nejede samo, to synovi nakonec celkem šlo. Ne teda že by jel sám, ale aspoň pochopil, co znamená šlapat:) rasaNori v jednom by to opravdu nešlo, to si neumím představit.
Malenge ten měsíc bez muže, to teda nechápu, jak zvládáš. Já s nima vlastně sama byla akorát pár večerů, nejdřív mě muž nechtěl nechávat s nma samotnou a potom zas přišel covid a všechny konference se zrušily.
U nás doma:
,,Tak to musím říct, že...,,
,,Stop,,.
,,Počkej, já jsem ani nezačal a uz mám stopku?"
,,Je 7 večer,,
,,To je fakt, co jsem taky mohl čekat po celym dni s nima. Tak zítra,,.
Jako je to smutný, ale já fakt kolikrát nemám vůbec kapacitu na toho druhýho dospelyho.
Evaeva ja to treba bez muze davam v klidu, jako jecim po nich stejne at tu je nebo neni:D ale za dnesek si mensi rozrizla ruku, protoze zakopla s hrnkem v ruce, stetkou vylila tak pul zachodu na zem, urvala lanko od zaluzky, protoze ji na parapetu chytil balanc a zakoncila to doslova wrestlingem se starsi, ktera uz ji ma taky plne zuby...
Karja a ted si vem, ze ja ty harpyje uspim, a jdu resit s muzem veci do firmy/ hypoteku/ stavbu atd. Jedu na kofein a sladky. A pak se divim ze nemuzu zhubnout![]()
My máme nové kolo od pátku, ovšem hned v sobotu zaznělo (a zřejmě to slyšela celá obec) "už to nikdy nebudu zkoušet, už nikdy nebudu šlapat, už ho nikdy nechci vidět, nechám si odrážedlo, kolo počká na Viktora!" ![]()
Evaeva je to dlouhá doba, celkem dost, no. Dneska byl blbej den, lezou mi ukrutně na nervy. Ale ač to zní nepěkně, pomohlo mi se srovnat, že ti dvoji kamarádi mají covid a žádný ten ve stylu ani jsem o tom nevěděl. Kamarádku se snažím podporovat, občas jim něco donesu, co potřebují a říkám si, co já mám co fňukat. A taky mladší už docela dost ujde, dnes jsme objevili další super procházku, obří kopec, les, potok a tak, kam to s kočárem rozhodně nešlo, mně ten zvětšující se perimetr dost pomáhá.
rasaNori No já takhle měsíc ,,řešila,, po večerech ten projekt. Teď je mi už všechno jedno, dělá to všechno sám. Já mám jen dílčí úkoly s terminama třeba 2 měsíce:-D. Já na víc nemám, divím se kamarádce, co všechno stíhá, má přehled o hypotekach, o baráku ví všechno, no a pak mi řekla, že jejich deti spí v průměru o 4 hodiny denně víc než ty moje:-D. To je přesně ten čas. Naštěstí sambovi to nevadí, chápe to, že na to nemám;-)
Pinot Noir opakuju se ale ty bydlis u nas doma?
Malenge No seš dobrá! Mě by asi zabila ta nemoznost odpočinku, prostě aspoň na půlhodiny je sklepat od sebe:-D. No seš dobrá!
rasaNori vypadá to, že jo
Dětičky by si rozumněly. Nebo by se nesnášely ![]()
tv jako moje játra, fakt. Bohužel termíny odevzdání práce nezmizí kvůli tomu, že zavřeli školku. Pracovní hovory jsme posunuli na devátou večerní, "až děti usnou". Naštěstí naše práce umožňuje volnou pracovní dobu.
Mohučanka Minule u sambovy sefky při porade tak rvaly děti, že mi to sambo nahrál:-D. Měl z toho hroznou radost.....Doufam, že sem nechodí....
rasaNori pár dní bych samozřejmě taky zvládla, ale měsíc mi přijde fakt hodně. Žádné v šest přijde a bude chvíli pokoj.
Mohučanka můj muž je ve firmě známý jako ten, co během pohovorů chová dítě
teď když se malý záškodník naučil otvírat dveře, je to ještě lepší.
Pinot Noir syna to nakonec včera bavilo, ale ukázalo se, že ho to musím učit já, ne muž. Ze začátku to právě vypadalo dost na fiasko. Ale Ríša bude asi trochu jako moje neteř, ta, když se učila lyžovat, dělala scény i instruktorovi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí