Karja Evaeva no já od té doby, co jsem řekla novému nakladateli "to víš, že ti pustím krtka", se snažím si ty hovory časovat mimo dětskou přítomnost ![]()
Muž zas tuhle něco prezentoval a najednou ho slyším říkat Pardon, já jenom otevřu kočce ![]()
Mohučanka on má muž nějaké cally tak 75% času a i na HO musí dodržovat coretime alespoň trochu. Ale už vychytal ty nejhorší časy, kdy si snaží nedávat nic důležitého. Ono i ty řvoucí děti v pozadí v soustředění moc nepomáhají.
Jinak včera jsme dceru svezli v nové autosedačce "pro hubený a dlouhý" Maxi Cosi Kore i-size a je to přesně ono. (105 cm, 13,6 kg)
Mladší si dneska dal vyprat chůvičku
Za ty tři roky máme už druhou sadu a budeme muset koupit další.
Rosťa se dneska účastnil online hodiny angličtiny.
Mne tuhle sambo říkal, že už mě hrozně dlouho neslyšel křičet na děti. Odvětila jsem, ze já na ně nikdy moc nehulakala. O on, že prý nenene, když jsem tě poznal, tak jsi hulakala furt.
Kdyz mě poznal, žila jsem s dětma rok a půl sama.
tv to je hezký![]()
tv To je hezký!
tv no a jsme u jádra pudla, že jo. Musím říct, že být samoživitel je asi vážně šílený hukot, to si nedovedu představit. Samozřejmě jde o situaci, kdy druhý rodič je normální a ne nějaký sebestředný nefunkční idiot. Stále častěji přemýšlím o odvaze kamarádky, která si sama ve 40 pořídila druhé dítě, přitom byla po hnusném rozvodu, v běhu hnusné soudy o dítě 1, prostě proto, že druhé vždycky strašně chtěla...
tv jako moje játra, fakt. Bohužel termíny odevzdání práce nezmizí kvůli tomu, že zavřeli školku. Pracovní hovory jsme posunuli na devátou večerní, "až děti usnou". Naštěstí naše práce umožňuje volnou pracovní dobu.
tohohle se desim. Minuly tyden jsem se tu vecer rozbrecela nad smlouvou, kterou jsme potrebovali v rodine doresit. Jednoducha vec, kdysi jsem se tim zivila. Ja to nebyla schopna ani docist, kazdou vetu 4x, vubec mi to v hlave nespinalo. Ten den byl teda dost narocny, rev od rana do vecera, ale stejne mi bylo trapne, ze to nedavam, bylo to fakt k breku. No, prace bude v techto podminkach kazdopadne dost vyzva.
Evaeva jo, můj muž asi dělá nějakou podobnou práci. Ale jeden den v týdnu nepracuje (mám povoleno chodit do kanceláře, kde jsem úplně sama) a dva dny si dal rozvrh "jen" do tří. Času na práci mám výrazně méně, ale nějak to jít musí. Hlavně teda doufám, že po Velikonocích ty školky otevřou...To je moje světlo na konci tunelu.
Gatita no ale ty máš dvě děti, tak klid. To si neumím vůbec představit. Já už nejsem schopná nějaké tvůrčí činnosti večer, jako jsem bývala dřív, kdy jsem ve dne prokrastinovala a jak padla tma, byl můj pracovní čas. Jen když mi termín opravdu hoří, tak to jde, ale většinou to pak nějak odstonám. Teď po všem tom duplu, modelíně, vaření, lepení (dnes králíkárna z Puntíku) si večer akorát tak naleju a svalím se na gauč. A to mi několik hodin týdně pomáhá s dcerou babička, ale na soustavnou práci to nestačí, jen na to nejnutnější - přečíst maily, odpovědět, a tak.
Dieťa zjavne prišlo do obdobia vzdoru, poslednú dobu je každá činnosť, ktorá sa mu nepáči sprevádzaná plačom. Dnes tomu napomohol muž. Šiel mu umyť ruky kým ja som chystala ovocie. Dopadlo to strašným hysákom, lebo malý sa mu chcel hodiť o zem a muž na neho zvrieskol (čiastočne sa zľakol, lebo sa bál, že spadne zo stolčeka a ublíži si). Ako, 20 minút utešovať vrieskajúce dieťa, to chceš...ale pri tom kriku som sa zľakla aj ja, muž hlas nezvyšuje takmer vôbec. No do večera sme sa radšej s malým zabávali sami, krásne nám to ubehlo, keď sa tato venoval práci
.
Mohučanka já si neumím představit pracovat s těmi dětmi doma, když jsou zavřené školky. Se starším synem bych zvládla tak hodinu přes den + hodinu po obědě, kdy odpočívá a zbytek bych musela dělat večer.
"Mama, nejač, veď vieš, že niektorí susedia už spia" - prednesené veeeľmi zhovievavym hlasom.
Syn už tretí týždeň nespí po obede, čím sa večerné zaspávanie urýchlilo z bežnej hodiny a pol na max 5 minút. Aj tak niekedy vytuhnem s ním.
letfenixa moja poobede nespráva už asi od dvoch rokov, resp. len raz za čas. Včera ale po strašne dlhej dobe vytuhla a spala takto

a dnes som ju chúďa poriadne vydesila. Prvýkrát som ráno vracala, a ona sa tak strašne zľakla, že potom ani nechcela zostať u babky a pustiť ma do práce. Ako som vracala, stále sa ma s plačom pýtala: Mami, čo sa ti stalo? Čo sa ti stalo? A potom plakala ešte celé ráno
Me starsi po mem druhem upozorneni at nesaha na neco na lince, kdy na to zase hrabla a ja po ni krikla Barboro! mi tak shovivave rekla ze po ni nemusim kricet, ze stacilo rict Barusko nesahej na to a ona by to neudelala. Tak jsem na ni chvili koukala a povidam ze to jsem prave udelala a nic se nedelo, a ona jen zvedla oboci a pronesla Aha![]()
betsey chúďa malé
rasaNori dôverne poznám
Tak ďalší level je rozstrihane pyžamo a vesta ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.