Pinot Noir no je mi uprimne prednejsi jeho bezpecnost, nez otazky na znacky, ale nevadi.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa no nebudu! Nechávám ji spát a jsem šťastná! Akorát toho naspí tolik, že pak odpledne je vzhůru v kuse 6-7 hodin a moc nezvládáme se jí takovou dobu konstantně věnovat. Radši bych, aby spala kratší dobu a víckrát, ale je mi jasný, že i tak je to výhra v loterii ![]()
711990 Já myslím, že každý dítě to snese jinak. Treba ségry děti jsou naučený v autě nemluvit:-D Ty by se na značky neptaly. I když se jich na něco zeptam, neodpovídají mi:-D. Jako ty protisměrný si myslím nejsou pro ty uřvaný nespokojený děti, nám se komfort cesty hodně zvýšil, když děti přešly z vajíčka do běžné sedačky. Prostě je to hodně individuální, a jízda s urvanyma dětma taky není moc bezpečná:-D
Karja však já jsem ráda, to ja jen tak, abych málo nefrflala ![]()
edit. ale blíží se doma výletů a chození po venku, tak to budu muset rozseknout a začít.
Sairon Jezdila bych jenom tam, kde se dá s kočárem:-D Není nad to si odpočinout:-D
Karja tvoje segra je mi sympaticka, jak je naucila nemluvit?![]()
MPLee My s tím nošením taky docela zápasíme, malý je hodně kontaktní, pořád se chce nosit - ale na rukách, což já nedávám fyzicky. Když ho vážu do šátku, skoro vždycky se u toho strašně naštve a řve a pak už se nedá uklidnit, tak jsem si teď půjčila nosítko, do něj ne nacpaný hned a dneska se mi ho v něm povedlo i uspat, ale spal jenom chvíli a pak zase řval. V kočárku spí, ale co s ním ten zbytek dne, když chce chovat. Tak ho teď pár dní zkusím dávat co nejčastěji do toho nosítka, jestli si na to trochu zvykne, že bych ho pak koupila. Podle mě se mu v tom nosítku a šátku nelíbí být dlouho v jedné poloze, když ho mám na rukách, tak jak mě z toho bolí už úplně všechno, každých pár minut si ho přehodím nějak jinak.
711990 Ona řídí hrozně, řekla bych, že se bály a zůstalo jim to;-). Jinak je má hrozně zvlcele.
Karja není to spis tím, ze jim je ta sedačka celkove pohodlnější než to vajicko, kde jsou trochu slisovany?
Potrefenáhusa Řekla bych, že je to výhledem a celkově přehledem i v aute. Že v tom vejci fakt koukají jen do té sedačky no. Ale nevím. Ale s obouma dětma se to zlepšilo, jakmile šly do větší.
Potrefenáhusa není, my máme sedačku, která má jen miminí vložku a může být otočená oběma směry. Takže zlepšení nastalo fakt jen otočením. A zmenšilo i počet zvracení.
Pinot Noir hlavne, pokud si vzpomínám máš taky děti s kinetózou. Ten protisměr celý problém zhorší o další level.
Pinot Noir jenze porovnavas vajicko a posmernou, to je jasny ze jsou spokojenejsi(i kdyz teda ja mam dite co bylo ve vajivku spokojeny). Ale kdyz jdou z vajicka do sedu, ale v protismeru, je to fakt srovnatelny. Jinak si s nim povidam o tom co venku vidi uplne stejne....
Karja haha tak ja asi neridim uplne mizerne, ale radsi bych, kdyby nebyl strnulej hruzou![]()
711990 ne, my vajco neměli.
Pinot Noirtak to me nenapadlo:)
711990 máme sedačku 0 - 18 kg a druhou 9 - 36. Ríšova podměrečnost nás nutí k těm divnějším variantám ![]()
Pinot Noir v ty sedačce musí ale novorozenec hrozne kloktat, ne? Já bych se ho jinam než do vajicka neodvazila strčit
Potrefenáhusa má novorozeneckou vložku. Měli jsme vajíčko od kočárku teda, ale to jsme rychle zavrhli. Tahle je Britax Römer, oni to mají vymyšlené dobře ;) O bezpečnost se nebojím.
Pinot Noir no vejce od kocarku vůbec, to je nepoužitelný
edit: ale měla jsem za to, ze nesedici dite je vždy bezpecnejc "usazený" ve vejci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí