dzizisketa Tondu zatim moc nelakaj, chcete je pujcit? Mame vsechny, velky i maly.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir to je moc pěkný, já bych si to vystavila. Takové jednoduché, jasné a čisté. Fakt se mi to líbí.
Pinot Noir borovice je výborná, myslím, že to hezky vystihl.
Garfie Ty se mas! Nasi skacou rano, vzbudi me a tahaji me z postele, pac se prece musi zeptat, jestli si muzou tu pohadku pustit! A taky maji FAKT HLAAAD!
Pinot Noir borovice je bozi, urcite zaramovat a vystavit.
Pinot Noir taky to vidim na zaramovani, fakt se to povedlo.
Pinot Noir Na tornádech se pěkně vycvičil. Borovice se mu moc povedla :)
Luna Počkej až se naučí číst, teď je kolikrát svolávám až k obědu! ![]()
Pinot Noir Ale ta je vážně moc povedená!
Garfie Tak starsi je ve druhe tride, takze cist umi. Ale knizky ho moc nebavi.
Luna To je jeste brzo, tou dobou moje deti teprve zvolna zacinaly, neboj.
Jé díky, tak my se u vás stavíme? Až se vám to bude hodit. Ať si uděláme výlet, prý potřebujeme vyjet co nejvíc nafty ![]()
dzizisketa
tak se u nas urcite stavte, napisem si!
Nemáte prosím někdo plyšového psa na vodítku na baterky, co chodí, štěká a podobně? Nevím jakého vybrat, aby něco vydržel a mám jen jeden pokus, protože pokud by se rozbil, tak to tady bude velký špatný.
Ríša a jeho borovice děkují
. Mně se to fakt moc líbí, doteď sám maloval jen ty dva zmíněné objekty. Ve školce poznám na nástěnce jeho obrázek velmi spolehlivě, ať jde o Karkulku, papírového draka nebo dýni, vždycky tam propašuje aspoň jedno maličké tornádko se sirénou, většinou spíš teda pořádnej trychtýř!
Pinot Noir je to krásný, má to moc krásný barvy, taky bych to vystavila
Pinot Noir moc hezké to je!
Pinot Noir že by to byly pozůstatky z Jeho vánoc?
Pinot Noir to je krásna borovica! Sikovnik je to!
Pinot Noir Moc hezký obrázek :-).
viktorka_od splavu U nás začlo včera večer tříhodinový stahování audioknihy Quo vadis, výběr zdůvodněn tím, že "kvádis" zní hustě a před měsícem nahlásil, že to četl, dnes ráno z toho bude zkoušen. Kdyby se v devět večer nerozčiloval, že mu to spadlo a začíná znova, tak to taky nevím :)
i když to tak teď nevypadá, je to chytrej kluk :)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí