Potrefenáhusa tahle sedačka právě jde dát do lehu, jako vejce. Hele, fakt je to bezpečné, podle všech testů vycházela velmi dobře.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa my vajicko taky nemame, prislo mi uplne zbytecne, moc autem po meste nejezdime, jednou za cas delsi cesta a nikdy jsem zatim nepotrebovala vajicko z auta vyndat a nekam v nem dite nest, a do rostouci se nam krasne veslo i miminko se dvema kily a 43 centimetry. Je oficialne od 40cm a ma hodne vlozek, co se postupne vyndavaji. Uz mame vetsinu pryc, zustava jen jedna z asi peti. Takze ani nase mini dite v ni nekloktalo ![]()
a já bych dnes chtěla trochu povzbudit ty maminky malých robátek, která nechtějí spinkat, jíst, chodit za ručičku... nebojte se, za takových 15, 20 let bude vše jinak: například dítě zaspí na online hodinu, která se koná v 11 dopoledne - nevadí, však si napíše samo omluvenku. zato oběd poptává už v půl dvanácté! no a studium zvládne naprosto samostatně, například o maturitní práci jsem doposud nevěděla vůbec nic - až když po tom obědě začal hledat kružítko. nevím teda, jak to zítra odevzdá, kružítko se zrovinka čistě náhodou nedá nikde ani koupit, ani půjčit.. ale můžu si s úlevou říct, že to není moje věc![]()
viktorka_od splavu Kroupo, půjč mi kružítko! - Tu máš, obtáhni si pětikorunu!
viktorka_od splavu
každý věk má něco
viktorka_od splavu stačí za nějakých 12, 8 let...a přistihnete děťátko, jak sice nespí ve dvě ráno, ale vůbec vás nebudí křikem, naopak, pěkně potichu si obstarává zábavu koukáním na pohádky na youtube (a zaplať pánbů za pohádky, že jo), případně usne nad domácím úkolem, protože sčítání stovek je tak hrozně nudné, že se to nedá vydržet....dnešní true story.
Garfie usne nad úkolem![]()
Garfie já jsem si v tomhle věku četla s baterkou pod peřinou. Máma vždycky přišla třikrát ať zhasnu lampičku, tak jsem teda zhasla a šup baterku. To občas také viděli (matné sklo ve dveřích
), tak jsem pak vynalezla čtení na záchodě, tam v noci nikdo necoural ![]()
Obrázkové příběhy: Jaro, Léto, Podzim, Zima je asi takové must have pro malé "čtenáře", což?
dzizisketa a ještě noc ![]()
dzizisketa kdyby byla normální doba, řeknu ti, ať prvně zkusíš knihovnu. Já to tak udělala a syna vůbec nebavily, i když jinak knížky má rád hodně. I tyhle bez textu. Tak jsem spokojená, že jsem je rovnou nekoupila. Ale vím, že budeme spíš výjimka.
INCOM1 No to pořád!! Já taky, hlavně o prázdninách u babičky...![]()
dzizisketa my máme podobnou knížku a syna taky nebere. Já si myslím, že je to proto, že neumím o těch obrázcích tolik mluvit. Takže podle toho jaký jsi vypravěč.
Knihovnu jsem zkusila jako první, ale fronta je nekonečná.
Evaeva tím to asi nebude, já nejsem vypravěč absolutně, ale moje děti tenhle typ knížek milovaly - s mluvením si vystačily samy, já jsem buď odpovídala na otázky (kdo to je, kde to je, kam jde, proč tam jde..:-)), nebo souhlasně mručela:D
dzizisketa za nás rozhodně must have!
viktorka_od splavu je to možné. Syn je rád, když mu čtu. Dotazy k obrázkům moc nemívá.
Ríša namaloval borovici. Ačkoliv jsme tu viděli náročnější díla, mám velkou radost, protože dosud maloval jen tornáda a sirény, borovici vymyslel sám, nikdy jsem mu žádnou nenamalovala, takže je to čistě jeho vlastní pohled ![]()

dzizisketa já to s miminem prohlížím od narození, mě to baví a jeho...už se umí převalit a plazit pryč a nedělá to ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí