Mermaid To vůbec neznám, možná to zvazim, díky.
Ja upřímně nevím, jestli na to mám. Konečně mám trochu času na sebe, nechci se vrátit zase na začátek. Já ten první půl rok/rok nesla fakt těžce, migréna prakticky nonstop, s miminem zápřah a zároveň nuda k ukousání, o nějakým užívání nemohla bejt ani řec ... já jsem slabší kus, já ty věci kolem mateřství fakt nenávidím, z hřišť a detskejch koutků mám osypky ... já fakt jedine ty dvě odchovat někde na vsi, kde děti vypustim mezi slepice a vyrostou nějak samospádem, to by bylo podle myho gusta. Ale věčnej problém - žijeme holt v Praze.
Sambo mě celkem zaskočil, ještě nedávno jsme byli pomalu na rozchod a on tohle. No snad se to nějak utřepe.
tak já to mám přesně naopak, jednak to fakt zatím řadím asi ke svýmu nejlepšímu roku života, kojení mi přijde i přes pomalejší start nakonec naprosto boží a dite je bezvadny a fakt zábavný, ty kojenecký hry mě teda taky neberou, ale baví mě s ni bejt - ale fakt nedávám ten venkov, tu nechuť mi teda trochu zbrzdil covid, jinak snad jezdím obden s miminem do Prahy...co tady? Chodniky rozbity nebo neexistující, hřiště malinky a prazdny (to se nás zatím netýká), mimo cesty strasny blato třičtvrtě roku, není tu ani žádný kafe na cestu, venku ani zadnej cíl, fakt mi vrtá v hlavě, ze se někomu s tím miminem chce mimo civilizaci
mozna to ocenim, až se bude půl dne vrtat klackem v tom blátě?
Ale to by se mohla i na zahrádce nějaký kavarny...