Karja přesně, musí tě něco donutit. V Praze mě právě nic nenutí, a když si jednou jednou za půl roku vzpomenu, že bych někam zajela, tak nejedu, protože nejsem v Praze vyježděná. A teď s kovidem už vzaly za své všechna předsevzetí. Na té chalupě se bez auta nedostanu ani k rybníku, tak mi nic jiného nezbývá.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa rozhodně, já tu jsem fakt spokojená. Bohatě mi stačí jít s dětmi tři sta metrů po Andělu a mám osypky. Vršovice možná bez dětí, i když uznávám, že anděl je o dost horší. Babička tam pořád bydlí, akorát o kus jinde.
JankaM já jsem tu fakt spokojená. Koupili jsme tu hned po škole byt, vůbec jsem netušila, kde Kbely jsou. Byt, mezi těmi, které jsme si prohlídli, vyhrál tím, že byl nový. Jinak jsem vůbec netušila, kam jdu. Vtipné je, že se sem pak přistěhovala moje nejlepší kamarádka s rodinou, i nejlepší kamarád mého muže. Akorát jsme byli poslední ulice a pak už jen pole, no a stavby pořád přibývají. Poslední pole, na které z oken vidím, už je taky rozparcelované.
Evaeva Přesně tak;-). Já v Praze taky jezdila minimálně, proč taky, když všude jezdí bus;).
Abych teochu odbocila, tak naše dite udelalo během posledních 3 dnů desnej pokrok, jednak včera udělala prvne opakovaně znak pro papat, když viděla otce jist čokoládu a dneska úplně poprvy překonala vzdálenost vpřed, motivace nakonec nebyla kočička, ale pytlik psích granuli ![]()
MP Meri to je vtipny, ja to mam uplne naopak. Straslive me prudi to placani se po okoli, miluju kdyz nekam vyrazime, protoze spoustu casu zabere cesta! Hura:D no a tvoje dite bys asi na zahradu hodit mohla....ja jsem si to malovala u nasich, jak to bude bozi. Jenze to moje dite je hrozne destruktivni a ma sebevrazedny sklony. Bejt s nim na zahrade je uplne nejvetsi zoufalstvi, protoze ho musim hrozne moc hlidat. Na hristi, navic kde jsou i jiny deti, je to uplne nejlepsi.
No my takhle v lete vzali kamarady z prahy do centra ostravy a tim ze ja s holkama do takovych mist vubec nelezu, tak jsem taky byla jak na trni at na nic nesahaj
my jsme na kraji ostravy, do centra to autem mam 8 minut po rychlostce, mhd by to bylo na 3/4 hodiny.
Len ano fígl existuje a když mi ho prozradila kamarádka tak se mé řidičské peklo výrazně vylepšilo:-) (žádný chlap mi to do té doby neuměl vysvětlit): stoupnu si naprosto rovně, těsně vedle auta za kterým chci zaparkovat, kufr na kufr. dám zpátečku a natočím volant nadoraz směrem k chodníku a pomalu couvám. koukám do zpětného zrcátka a jakmile vidím poznávací značku auta před kterým chci zaparkovat (vpravo do půlky vlevo celou), zastavím. natočím volant nadoraz opačně a pokračuju v couvání dokud nestojí auto rovně. v ideálním případě stojí přesně, když ne, zkusím popojet a když to nevypadá, tak vyjet a celý znovu, pro slabé nervy vyjet a zkusit to jinde:-)
Karja přesně, navíc tady u nás to je pěšky/busem rychlejší než autem, my to tu máme spíš pro ty pěší. Moje máma dokonce vozila ségru na kole, když ještě nebyla lítačka pro matky zadarmo a lístky zbytečně drahé na ty tři zastávky:)
Potrefenáhusa Ovšem kočička je taky velká motivace!![]()
viktorka_od splavu to asi nebude fungovat u aut,co maj malej rejd. Ale navod je to super!
711990 jé, viď. Když byl syn malinkej, jezdili jsme na vejlety MHD, za kamarádkama přes celou Prahu, to se tak krásně zabil den. Někdy ho ten autobus i uhoupal v kočáru a usnul, to se jinak stalo málokdy ![]()
Evaeva víme o něm ![]()
711990 nevím jak s dodávkou. ale jinak se vším
Potrefenáhusa M teď máme období, kdy se menší hrozně kočky boji. A velka chce k narozeninám kočku sousedů, aby byla taky naše. Hlavně se to nesmí dozvědět sousedka, má asi pět koček a jak říká ani jedna není její a fakt je nemá ráda (mají hospodářství, tak se to tam stahuje, co se toulá).
Len ešte som nestihla dočítať tých x strán čo tu pribudlo ale chcem len napísať, že držím palce v terapii, nech mu bolesti čo najskôr pominú a už je dobre, chudáčik malý
, úplne mi je z toho úzko keď to len čítam. Super, že už vieš ako mu pomôcť ![]()
Len ešte som nestihla dočítať tých x strán čo tu pribudlo ale chcem len napísať, že držím palce v terapii, nech mu bolesti čo najskôr pominú a už je dobre, chudáčik malý
, úplne mi je z toho úzko keď to len čítam. Super, že už vieš ako mu pomôcť ![]()
žluťásek jezis presne! Ja vloni v zime s mini Tonikem v kocarku jezdila z Proseka na Chodov za kamaradkama. To byla uzasna pulhodina cesty metrem, kdy jsem si mohla cist nebo koukat na serial. To plouzeni s kocarem me drtilo.
Len ta se ale asi bude divit, ta kočička, jedna i druhá, dnes dopoledne byla ještě v klidku (dite nacouvany pod radiatorem, odkud neumí vylézt, pohoda)

Potrefenáhusa ty ses tu ptala na to znakování, že? Mladší je mnohem komunikativnější než starší. Přestože jsem znakovala sporadicky a tak dva měsíce, od prosince neznakuju vůbec, tak on používá spoustu znaků, co si sám vymyslel (třeba sedm) a dokonce i některé, které jsem mu párkrát ukázala já, ale už dávno a on je vytáhl třeba až teď. Jak bych s ním dneska mohla konverzovat, kdybych byla důslednější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí