711990 viktorka_od splavu Amy jsme v autoškole měli ještě jinej, ale nechci to popisovat, určitě to pomotam, protože poslední dobou mi teda nefunguje:-D
Vše o těhotenství a dětech
711990 u nás se to pojíždění poněkud zhoršilo, když začali vyžadovat na spaní postýlku. To jsme naopak měli taková malá okna.
Evaeva jo já, zatím jsem se vydala jednoduchou cestou papat a mliko :-)
711990 To je právě logika, která je mi úplně cizí
. Já právě vůbec nechci dělat aktivity, který nějak "zaberou" čas, nebo zabijou den. Já chci pracovat a dělat si svoje věci a u toho druhou rukou obstarávat dítě ![]()
Potrefenáhusa tyhle pokroky jsou vždycky takové skokové. Aspoň u nás. Někdy mám pocit, že ty si ty děti třeba dají delší spánek a probudí se jako trochu jiní lidi. U obou kluků to tak bylo/je.
Potrefenáhusa mě právě tyhle praktické věci moc nešly. Papat teda jo, to používá, ale nějak jsem neuměla ukazovát ty další věci, většinou se buď nekoukal na mě nebo jsem ho držela. Takže jsem znakovala spíš třeba nad knížkou. On právě včera začal znakovat medvěda, to jsem mu ukázala fakt párkrát a už hodně dávno. Je neuvěřitelné, že mu to v té hlavě zůstalo. U vás to určitě půjde líp, přecejen jsem se mu nemohla tolik věnovat kvůli staršímu.
Pinot Noir dopoledne ještě dopředu neplazila/nelezla (je to něco mezi, vypadá to, ze půjde hodně rychle na kolena), pak jsme byli asi 3 hodiny venku a večer toto!!!
a to mi ještě přišlo, ze mi někdy predevcirem dala pusu a taky se mi zdalo, ze vydala pokus o čiči, ale to musím oboje ještě prozkoumat
MP Meri
tak s tou praci je to jiny, to je jasny. To bych nezvladla vubec. Ale jinak zadnou touhu delat si "svoje" veci nemam....nemam uz zadny ambice
bavi me to peceni, ale to naopak Tonda vyzaduje denne, takze toho mam dost
Ale jinak je to pro me velkej rozdil, jestli mam nejakej cil, nebo jestli se mam placat bezcilne po okoli. Cile, jakkoliv pitomy, mi zvysujou kvalitu zivota:D
Potrefenáhusa kolik jí teď vlastně je? Holky v té komunikaci bývají rychlejší.
711990 mne třeba teď přijde jako dobrej cíl těch prochazek, aby dite spalo, a ona při tom dobrým načasování spi do 10 minut po vyjeti z domu
ale až si sedne a bude z toho kočáru něco taky vidět, tak počítám, ze ty cíle budou zase jiný
Potrefenáhusa no to sem mela presne pred rokem- stravit 3h venku, aby se kocar hybal a dite spalo. Uf....dela se mi trochu mdlo pri ty vzpomince![]()
711990 cíle jsou potřeba. Bohužel teď odpadl i tak pitomý cíl, jako dojít na nákup do Alberta;) Já pracovala asi do roka staršího, ne víc jak dvě hodiny denně teda. On hodně spal, tak jsem tomu věnovala jeden jeho denní spánek. Odpočinula jsem si u toho mnohem na lépe než když "odpočívám", krásně to odpoutá myšlenky. Ale pak už to nešlo, jak spal míň a míň.
Evaeva 9 měsíců (letí to strašně)
711990 tak dlouho ne, většinou jsem rada za hodinu :-)
edit: my byli dneska na velký procházce (po hranici obce cca)
Potrefenáhusa to je ta vyhoda/nevyhoda toho kratkyho spani:D
Evaeva to obdivuju, ja byla na zacatku uplne vygumovana. Ted se snazim dodelat si Ing., ale....jsem porad vygumovana![]()
Potrefenáhusa to teda jo! V deseti měsících už často děti ty zvuky zvířat říkají. Ne teda ty moje, aktuálně má syn 18m a říká šví - svítí, ma - tma a máma, ták - pták, pa - papat a pak asi pět zvuků zvířat. A to je z nich rozhodně mluvnější![]()
viktorka_od splavu Děkuju, uložila jsem si a zkusím!
MP Meri Úplně ti rozumím. Jsem teď šťastná, že kluky baví být na zahradě, dnes jsem Ríšu i tahala ven, ale chtěl být na zahradě, tak jsem byla ráda, protože něco u toho udělám. Máme teda jeden blbej kout, kde by se mohlo dítě i zabít, takže mladšího nemůžu spustit z očí, ale větve spadané z vrby jsem posbírala, nějaké nářadí uklidila, muž částečně smontoval houpačku... Čumění na hřišti a zabíjení času je mi taky cizí. Naštěstí se ti naši po deseti minutách na hřišti už taky nudí, takže ten běh mezi hřišti beru jako pohyb, kterého se mi taky moc nedostává. ![]()
Evaeva ona zacala, a to je vlastne taky nová dovednost posledních dni, teprv teď žvatlat a povídat, je to hrozne roztomily
711990 to je vtipný, jak každej chce něco, co nemá. Já toužila po miminu, co bude spát tři hodiny v kočáru a já budu kroužit po lese, po městě, kdekoliv. Vypnout a jen jet mi vždycky přišlo strašně osvěžující.
Ale je teda fakt, že po dvou hodinách je člověk slušně vyřízenej, sednul by si a v tu chvíli je dítě vzhůru, odpočatý a připravený do akce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí