Karja to uplne miluju, ony si hrajou nebo jsou proste zaujate, tak zkusim nenapadne zmizet a v tu chvili mamiiiii![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori My máme hrozně hlasitý otevírání bezpečnostních vrátek na schodech, ale sambo se už naučil něco zpívat:-D.
#Hele, někdy to může vypadat i takhle, ale zcela nevychovně dostali na výběr čtení nebo úklid (za chvíli je smažu).
brrr Prosím tě a kde měli co uklízet?
Karja Však to jsou v uklizené části, aby nezavázeli
Vydrželi asi hodinu.
To moje dieta ako ma nedostatok kontaktu s otcom tak sa furt lepi na cudzich chlapov vonku. Este ho tak naucit aby mi aspon vybral nejakeho mladeho fesaka ktoreho si mozno raz zobereme domov ![]()
Karja já se u těch tvých příspěvků o dětech ohromně bavím, jak nám ty nelehký a svízelný situace tady dokážeš vtipně podat, že to vypadá, že ta mateřská je vlastně děsná psina
![]()
vanilka No to je hrozná prča, no! Div nejsem rozvedená, sambo ten má nervy v hajzlu, do toho máme kočku, kterou nesnáší, ale dneska jsem mu říkala, že kočky jsou dobre na nervy, že by si ji měl víc hladit. A včera jsem mu dělala natajno Alzheimer test, neboť vyndal obě děti z auta, ale nezavřel ani jedny dvere, to dělali večer sousedí...
Karja porad dobry, dokud nebudou muset sousedi vecer, nez zavrou dvere, vyndat z auta deti ![]()
Karja tajný alzheimer test ![]()
Mrakoplas No a neodhalil to, nakecala jsem mu, že to je nějaký dětský test, že to dělala ségra se zakama a sama to nedala:-D
Karja nemáš link? By sa aj mne hodil (pre seba teda :))
Edit. A sambo prešiel?
Mrakoplas Náhodně jsem vygooglila odečítání čísla 7 od 100 a pak aby ukázal čas na smyslenejch hodinách;-)
Karja to odcitani sedmi je ale hrozny
. Jako doma to jeste jde, ale kdyz si predstavim, ze to na me vybali doktor v ordinaci a meri mi cas...to bych odesla s diagnozou. Ja jsem posledni dny pekne na dne, uz jsme s muzem dost hotovi a nejsou ani dve hodiny. A jeste jsem spalila repu do prikrmu, pritom jsem u ni celou dobu stala a jen cumela a cekala az bude hotova. A takhle to mam ted se vsim
.Nevim,jestli
to je zpusobene vseobecnym "stresem" z lockdownu, nebo blbym horsim zlobicim obdobim deti, nebo tim alzheimerem, ale posledni tyden je na palici.
brrr Co je na tom nevýchovnýho, vést je ke čtení? ![]()
![]()
Karja jo to odcitani od 7 si zkousim, kdyz se me nechce pustit migrena a ja se snazim si vymluvit, ze mam zarucene mrtvici:D
Garfie No, aby mi to pak budoucí snachy neomlátily o hlavu.
Ne, já jsem ráda, že četli.
711990 zkusilanjsem to teď a skončila jsem na 93 ![]()
Jinak včera jsme si pouštěli stará videa a to naše dítě ještě ve dvou a půl umělo tak možná mňau a ham, jinak to bylo samý ééé a uííí. A dneska? Maminko, plosim tě, jdi si sednout jinam, ale oplavdu, já tady nutně počebuju placovat! A maminko, Ježíšek umžel na kšíži? A ploč? A jeho lodiče umželi nolmálně, jo? A tlesku já maminko nechci, já ladši papám lososa. Bez pauzy na nádech a tak to jde furt!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí