Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 21. března 2021 23:37

Mrakoplas chce robiť úplne všetko, čo je niekedy dosť náročné teda všetko to, čo robím ja. Upratať si svoj neporiadok, to nechce. Dnes večer namiesto upratovania ešte 'musel' žehliť. Na sušič natiahol svoju šnúru, na ktorú vešia svoje prádlo. Má viac-menej všetky domáce spotrebiče, pravidelne vysáva detským vysávačom prach pod susicom, a v týždni utrel prach a upratal moje knihy - všetky sú otočené stranami, aby neboli vidno obálky. 

Online Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 21. března 2021 23:41

Evaeva jo, starší chce vlastně hrozně pomáhat na zahradě. Takže rostliny jsou přelité, přehnojené, hnojivem, které nemá přijít na list, jsou kytky doslova zasypané, výhonky zašlápnuté, zlomené... Zatínám kolikrát zuby, v duchu se fackuju, upozorňuju mírně, pořád si připomínám, že to myslí dobře... Jak říkáš, je skoro lepší, když nepomáhají . Ale zase jeho radost z prvního krokusu, dlouhé žížaly nebo rašícího osení to vyvažuje

Online Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 21. března 2021 23:42
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2021 23:45

Pinot Noir starší by si na zahradě taky užil. Já bych ho i nechala, já nejsem žádný pěstitel, tak by nebylo co zničit:) Pořád teď vypráví, co bude dělat na chalupě. Naposledy byl dost zklamaný, byli jsme tam nějak na podzim a všechny práce už byly hotové, akorát jsme shrabali listí. Tak dlouho tahal lopatku a motyčku za různými lidmi, až se moje máma uvolila a šla s ním znovu přerýt záhon:)

Offline Kokoska
35099 příspěvků moje polička 21. března 2021 23:53

Hrabeme listi a chlapecek Ja taky, ja sam! (Pripadne ja sama, jeste to neumi uplne spravne). Takze dostane male hrabicky a zasekne je do travniku. Beee, buuu, nejde! Vyprostime hrabicky, dalsi zasek, dalsi rev. No je tohle nekomu zapotrebi?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. března 2021 23:59

Evaeva naši chcú pomáhať iba tatinkovi. Takže keď sa vytiahne napr. šrobovák, okamžite sú pri ňom a musí každý dostať jeden do ruky (čo teda nesiem ťažko a desím sa, že si vypichnú oči) a srobuju imaginárne skrutky, ničia tým nový, práve montovaný nábytok a hrozne sa tešia "tatinko, som dobrý pomocník, že?"

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. března 2021 00:01

No ja vidím problém v tom, že sambo moc doma nepomáha, tak to nemajú od koho odkukat! 

Teda, aby som samba neohovarala, deťom sa venuje veľa, pracuje tiež dosť a čo mu poviem, to spraví ale trvá to a samého od seba ho urobiť nič nenapadne, lebo klasika ma ten filter bordelu, nevidí ho

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2021 00:03

Mrakoplas ano, nářadí samozřejmě chtějí taky. A rádi napomáhají při vaření, mladší teda spíš ujídá a rozhazuje slupky po zemi. Ale starší třeba i umyje zeleninu nebo při pečení dělá kuličky nebo vykrajuje cukroví.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2021 00:04

Kokoska doporučuju plastové hrabičky:) Ale neuchrání to hromady listů od opětovného rozmetání.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. března 2021 00:09

Evaeva no vykrajovanie medovnikov je samozrejme najobľúbenejšia činnosť . To si mi pripomenula, že musím na veľkú noc upiecť. Ja som ich nikdy nemala extra rada ale deti ich zbožňujú a bonus, že dlho vydržia, minule som jedny objavila po roku a zjedli sa všetky :) Plus teda motivácia najväčšia, že som nakúpila vykrajovacky v tvare vozidiel a obľúbených zvieratiek, to sa mi idú potrhať kto vykroji karavan a traktor. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2021 00:13

Mrakoplas my už máme hotovo. Na Velikonoce je teda dělám vyloženě kvůli dětem, loni jsem koupila nějaké jarní motivy a je to teda peklo malovat zajíce a slepice, zlatý hvězdičky:)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. března 2021 00:15

Evaeva ha, ja nemalujem! Som úplne drevo a naši našťastie o nejakom zdobení nikdy nepočuli, takže to po mne nikto ani nevyžaduje. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 22. března 2021 06:34

Mrakoplas áno, aj náradie má všetko, a minule tak 'opravil' otacaciu stoličku u našich plastovým kľúčom, že sa prestala otáčať

Online Gatita
8658 příspěvků moje polička 22. března 2021 08:57

Prosim vas, nemate jeste nektera v pameti jeden cvik z detske fyzioterapie? On to neni ani cvik, spis jen naštelování do spravne pozice. Te pozici se rika rytir, dite nakroci z vysokeho kleku do stoje. My kdysi takhle na radu fyzio "cvicili" se starsim, ktery se nechtel rozchodit. Ale uz si nepamatuju, jak se to delalo. Ja na to asi prijdu, neni to zadna vojtovka, ale kdybyste nektera vedela, budu z toho mit profesionalnejsi pocit.

Jinak mladsi se vcera pustil nabytku a asi pul minuty stal bez opory. Je mu 15 mesicu, tak bych mu nejaky posun prala. 

Online Karja
44809 příspěvků moje polička 22. března 2021 09:08

Gatita Hele my na tohle rozchozeni máme trénovat aby vstávala přes obě nožičky, ona totiž vstává jen přes jednu stranu. A trénovat správný sed, prostě pořád ji z toho véčka nebo jak se tomu říká přestelovavaz.Mozna to vstávání je ten rytíř??? Ona je totiž vkleku, prdel nahoře, už už si chce stoupat, tak ji jednu nohu podržim v tom kleku a druhou rukou nakrocim tou méně používanou nohou.

Online Karja
44809 příspěvků moje polička 22. března 2021 09:09

Gatita Jinak mi přijde, že kdybych s ní necvičila, tak snad chodí ve dvou letech. Jedněch 14 dní jsem se do toho fakt opřela, měla jsem na lednici všechny cviky a za každej den dělala čárky, co všechno jsme cvičily, abych na něco nezapomínala. No a fakt za těch čtrnáct dní největší skok. Teď to zase nějak ustrnolo, protože to flákám, 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2021 09:18

Mrakoplas mě to baví a syn to vyžaduje. Většinou malujeme s mámou a ségrama, ale letos poprvé sami se synem. Bála jsem se, že to budu muset dělat po večerech, ale bylo to úplně v pohodě, půlku namaloval syn.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 22. března 2021 11:55

Nevím kdo tu sháněl hasičské pyžamo z H&M, ale Lindex má teď hasičské, policejní a doktorské tričko   A 25%slevu

Offline penny
4 příspěvků moje polička 22. března 2021 11:55
Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 22. března 2021 11:58

Karja máme tento rok veľkonočnú súťaž? Syn povesal nezjedene vianočné figúrky na sušič, nazval to veľkonočnou výzdobou a v noci to chodia velkonocni zajacikovia kontrolovať, myslím, že to má vysoké šance na výhru.