Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 21. března 2021 20:12

Evaeva treba kazda jinak rozsirena, ja treba na sobe(jsem pri migrenach paranoidni) koukam, jestli spravne reagujou na svetlo/tmu

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 21. března 2021 20:14

711990 prosim te najdi si na emiminu profil Pudloslava, ma tam v popisu prave pekne zpracovane ty pady na hlavu, je lekarka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2021 20:16

711990 aha, díky. Já hlídám to zvracení, malátnost, nějaké motání a tak. Tohle jsem nevěděla. Já se jako malá praštila o postel, podjely mi nohy při skoku, bylo to o víkendu ráno, naši si mě pak vzali do postele a já tam měla epileptický záchvat.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 21. března 2021 20:17

Evaeva uf teda:((

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2021 20:22

711990 já si to samozřejmě nepamatuju, respektive jen ponaučení, že nemám skákat v ponožkách ze skříňky. Tenkrát se kamarádili s rodiči jedné holčičky s epilepsii, tak aspoň trochu tušili, co a jak. Jeli se mnou do nemocnice, byl to jen lehký otřes mozku a ještě prý dostali vynadáno, jak je možné, že to neviděli a neví, kam jsem se bouchlaMusí to být děsný strach, já teda odněkud padala pořád.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. března 2021 20:37

711990 myslim ze v nemocnici by zkontrolovali to co ty uz delas+ mozna by udelali rtg lebky. Ale zrovna v tylu he kost nejtlustsi, tak je mensi pravdepodobnost ze by vznikla prasklina zrovna tam. Takze sleduj, drzim palce. 

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 21. března 2021 20:42
Reakce na 711990:

Gatita no nakonec jsme to vyhodnotili ze nepojedem, protoze presne, zakaslana cekarna. No tak snad bude vse ok. Tyhle pady jsou fakt naprd.On je asi stejne docela orisek je zrentgenovat, co

​no zrentgenujou vas oba. Dostala jsem olovenou zasteru a lezela na nem, aby se nehybal. A bylo to v lete na jizni morave, na znojemske pohotovosti si museli myslet neco o zkarovanych prazacich, coz jsme nebyli ani trochu a stejne se to stalo. Byl to nas prvni pad, tak jsme zpanikarili a prudili v nemocnici. Mimochodem - syn tam myslim predvedl prvni otocku na brisko. A zrovna kdyz jsme ho meli na posteli a nedavali pozor. Pritom jsme u nej zrovna byli oba, tak metr od nej. Klasika. 

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 21. března 2021 20:50

Gatita jezisi zive to vidim!!!

mnum diky:)

Evaeva jo, skoky v ponozkach....to je presne to, proc sebou riznul Tonda, zapomnela sem mu sundat ponozky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2021 20:54

711990 kluci nosili protiskluzové. U staršího už to nějak nefunguje. On je teda poslední dobou hrozný pošuk, ty nápadyto nepochopíš

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 21. března 2021 21:00

Evaeva taky ma protiskluzovy, ale nefunguje to:D doma ho z nich fakt musim hned svlikat, no

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 21. března 2021 21:47

711990 syn sa tak udrel, večer, ako dvaapolrocny, volala som 155, tiež mi povedali, že si mám sama vyhodnotiť, či treba prísť. A keď ho operátorka počula revat počas telefonátu, tak mi nenápadne povedala že je zrejme v poriadku. Ja som ho ani nebudila. Ale vystresovaná som bola úplne. A do toho všetkého ešte prišiel bratov nájomník, že stratil kľúče

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 21. března 2021 21:59

letfenixa jezis to je taky parada. Ja jako chapu, ze to nemuzou rozhodnout za tebe, ale jindy se taky prece neptaji at to sama vyhodnotis....je to hrozny. Jinak Tonda vecer zakoncil par stojkama na hlave a skakanim z gauce....ehm

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2021 22:11

711990 jo, jakmile jsou pohyblivější, tak už to moc nefunguje. Člověk akorát doufá, že to přežijí ve zdraví. Mladší je hrozný všetečka, všechno ochutná, všude vleze i do výšek, myslím, že si s ním užijeme. Jestli Tonda už zase skáče z gauče, tak bude v pohodě:)

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 21. března 2021 22:13

Jak se včera debatovalo o slovní zásobě, Rosťa tu svou dnes rozšířil o další důležitý pojem: NIKDY!

A do tyla se dnes taky praštil, před večeří. Ještě předtím mi sebral pytlík mátového čaje a vložil ho do psí misky s vodou. A v pátek, když jsem si myla vlasy, vzal mi šampon, svou houbičku, kterou si namočil zase v té psí misce a jal se čistit si svou plastovou motorku. Která teď voní ananasem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2021 22:22

dzizisketa nikdyto se mu bude hodit. Je hezké, jak od tebe odkoukal ty běžné činnosti. Náš malý ochutnávač moje mytí vlasů využije k pojídání šamponu rovnou z lahvičky.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 21. března 2021 22:26

711990 ja som vtedy nešla aj preto že fakt to bolo už tesne pred spaním, sa mi marí, že už bol v pyžame a tá predstava, že ho tam non-stop budia a vrátime sa v hlbokej noci, no nič moc. 

Offline Karja
44809 příspěvků moje polička 21. března 2021 22:50

711990 Tak to vypadá, že bude v pohodě, když vyvádí, aspoň v klidu usneš třeba. Já teda jednou volala když volala na 155, tak mi řekli, že si to musím vyhodnotit sama, oni nemůžou asi přebrat zodpovědnost za nějakou diagnózu po telefonu. Kamarádka jela tuhle na pohotovost, když ji kluk zakopl při vozeni tatry a dal si o korbu. Já ten držkopád viděla, byl to jeden z těch, který bych okomentovala ,,dobrý, voz dál, nic nestalo,, ale někdo je zkrátka uzkostnej no. Ale právě taky říkala, že nemel cestou usnout a to bylo dost náročný zařídit.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. března 2021 23:22

Čože? Vase deti chcú pomáhať? To u nás nehrozí, ešte teda mladší napĺňa práčku a vykladá umývačku ale starší povie Vieš čo maminka, ja sa radšej idem hrať do izby. No, už tuším, že to doma bude v budúcnosti ťažké, ťažké

Offline Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 21. března 2021 23:27

Mrakoplas U nás podobně. Mladší rád vyklízí myčku a "skládá" oblečení, ten vypadá, že by se časem i rád do některých prací zapojil. Ale starší i na výzvu odpoví, mami, udělej to radši ty, ty pracuješ tak strašně dobře

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2021 23:32

Mrakoplas oni samozřejmě nepřijdou na výzvu, ale sami se docela zapojují. Starší je i docela schopný pomoct, ale občas jhe těžké mu něco vysvětlit. Ale pochybuju, že to vydrí do puberty, tak bych skoro řekla, že je lepší,když ti nepomáhají:)