Mohučanka jezismarjaaa
hlavne ty lodice od Jeziska sou bozi![]()
Vše o těhotenství a dětech
Manžel na dceru: hele, a nechtěla ta tvoje pusinka odpočívat?
Dcera: ta moje pusinka bude odpočívat, až domluví!
![]()
Mohučanka ja toho alzheimera asi mám, ja som totiž najprv pochopila, že mám len vyrátať 100 mínus 7 a vravím si, dobre, to je ľahké ![]()
Mohučanka to nam vzdycky rikala mama...setri sily a nevysiluj se mluvenim![]()
Mohučanka si s naším môže podať ruku. Nemozes byť chvíľu ticho? - Ale to by mi nebolo rozumieť!
Gatita ja mám tie "svoje" veci, ktoré sa teda ťažko s dieťaťom robia, ale akékoľvek domáce práce chce syn pomáhať, čiže aj umývanie okien odpadá.
Mrakoplas asi som už písala, že na zúfalú žiadosť, aby chvíľu nerozprával, som sa dozvedela, že dobré, tak bude spievať.
letfenixa syn chce taky obvykle pomáhat, jen zaslechnou třeba zvuk spreje, jsou u mě oba. Někdy mi to nevadí, někdy na to nemám nervy. Mytí oken v jejich přítomnosti je čirá utopie, jeden by se okamžitě vrhnul do kýble s vodou a druhý by mi celou dobu visel na té židli u nohy.
Evaeva tak pokud by ani jeden nevyskočil z toho okna, tak stále dobrý. Tak to totiž dopadlo u nás
teda pokusil se, takže na to kašlu. Mám pocit, že jsem okna po narození mladšího ještě nemyla, akorát občas ošudlám sliny/prsty/zbytky rohlíku na okně, kde je krmítko, abych viděla na ptáčky a tím končím. Možná v létě...
letfenixa však uz nie je taky maličký. Ja som im dávala kyblicek, handru a pridelila spodne okno na balkónových dverach, ktoré mohli patlat a to som umyla nakoniec.
continuity ale on chce ísť hore na stolček, striekať penu, nejaký kyblik mu nestačí.
Evaeva No jak dcera už přes den nespi, tak já s ní někdy vytírám. Moje nervy!!! A taky nemáme myčku, to chce nádobí se mnou mýt ta mladší, a to je asi teda horší, ale to se dá naštěstí vychytat na její polední spánek.
Malenge Mně naštěstí okna myje mamka, že už to prostě nevydrží psychicky:-D. Škoda, že i podlahy nevidí sousedí!!!
Otazka level mimibazar: Tonda spadnul(netusim jak, byla jsem zady) a prastil se o nabytek tak debilne, ze ma fakt osklivou bouli zespoda na tylni kosti(jak jsou takovy ty hrboly). Ma tam i modrinu, jak to asi vzal o roh. Je ok, nezvraci, viditelne nekrvaci, chova se jako normalne....asi nema smysl s nim nekam jezdit? Bezne pady neresim, ale tohle mi prijde jakp extra blby misto na hlave, tak nevim:( detska pohotovost radit odmita, prej mam sama vedet, jestli ho chci osetrit
(coz chapu, jen me to stve:))
711990 sledovala bych, zorničky, jestli neni neobvykle spavej (ehm, v půl osmý večer...) a nám na pohotovosti tehdy jen doporučili v noci budit po dvou hodinách. Jen probudit, kouknout jestli je ok a zas uspat. No pro svůj klid jsem to teda dělala, ale nevim, jestli bych něco poznala.
žluťásek tohle vsechno znam, mam v planu(i kdyz ted se pry budit nemusi uz? No on se stejne po 2h budi sam:D) ...strasne me to stve, pada furt, jsem zvykla, ale tohle byla asi hrozne pitoma rana. Achjo
711990 jestli ti to prijde jako blby pad, tak to nech pro klid duse zkontrolovat, hlava je dulezita. ale nevim, zas abyste se nekde nezasekali v zakaslane cekarne. To jsem poradila, co. Pred nedavnem nam spadl mladsi ze schodu, taky jsem to kvuli zabradli nevidela, prestoze jsem bezela kousek za nim. Byla to ale rana a musel se kutalet z nekolika schodu. Nakonec jsme nikam nejeli, zdal se nam normalni. Koukali jsme na zornicky. Uz za sebou jeden rtg hlavy mame a moc se nam do toho znovu nechtelo.
Karja starší už přes den taky nespí. Já s ním ty práce dělám tak od dvou let, s ním se dá celkem domluvit, skoro bych řekla, že je to teď horší než dřív:), přijde mi škoda vyplácat si odpolední siestu na úklid. Ale ne vždycky na to mám nervy, že jo. S mladším to teda zatím nejde, natož s oběma. Vytíral taky se mnou, ale zničil si mop, tak má smůlu. Na okna já vždycky někoho objednám, než bych nutila muže hlídat, radši to zaplatí:)
711990 takový blbý dotaz. Co přesně se na těch zorničkách kontroluje? Já bych teda asi taky nikam nejela, pokud se bude chovat normálně.
Gatita no nakonec jsme to vyhodnotili ze nepojedem, protoze presne, zakaslana cekarna. No tak snad bude vse ok. Tyhle pady jsou fakt naprd.On je asi stejne docela orisek je zrentgenovat, co
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí