Potrefenáhusa a pak, ze houpani nakupniho voziku a krajeni masa na taliri sefovi jsou urban legend ![]()
Vše o těhotenství a dětech
A knížky bavej moc

Kokoska to houpani určitě ne!!! A kolíbani tělem během prostojů se nemuzu zbavit od těhotenství!!!
Potrefenáhusa ta je roztomila, jak si ukazuje prstickem, a kocicku uz urcite pozna!
Kokoska no kdo ví
ale ona se vzdycky tak úplně rozzáří, když nějaká ta kočka nebo pejsek vleze do obejvaku ![]()
žluťásek Dekuju za tipy, i ostatnim (pres mobil nezvladnu vsechny zminit), ulozila jsem si je a postupne je projdu. Mne se prave libi, jak syn reaguje na tu versovanou rec, ktera ma nejaky rytmus, obvykle ho zaujme vic nez normalni vypraveni, mozna taky proto, ze se tak nemluvi porad.
Jinak jak tu byla zminena ta Kytice, tak prave Erbena mi casto recitovala babicka, uz jako predskolak jsem si pamatovala skoro celeho Vodnika, ten byl vzdycky na dobrou noc, takze jsem ho umela po tu cast, kde jsem nejcasteji usnula
(a pak mam znat detsky rikacky
)
Myrtila mne mama taky četla na dobrou noc kytici, ale to už jsem byla větší, zatím to zkouset nebudu
u těch rikanek mi přijde prave dobrý, ze se dá s tím ditetem rytmicky hejbat
(a někdy je to záchrana, když už je člověk po celým dni úplně vymletej)
Potrefenáhusa no bodejt, vzdyt to jsou sourozenci
Jak se jmenuje pes vedely deti driv nez jak se jmenujou ony.
Kokoska ona teď zacala vyrážet ty slabiky za sebou, typu ďaďaďa, dneska se v tom tatínek snažil objevit tata :-), ale já tajne tipuju, ze to bude čiči :-)
Potrefenáhusa Tak to docela koukam, jak je Kytice oblibena pro deti
A to jsem si rikala, ze na nas babicka byla docela drsna, ale evidentne nebyla sama
i kdyz jako dite jsem ten obsah tak nevnimala.
A mala je fakt roztomila, jak si tak cte ![]()
Pinot Noir Dik. Ja si z detstvi pamatuju neco matne, ale ani nevim, ze se u rikadel dela neco dalsiho krome klasIckeho paci, paci..A rytmus uplne postradam a nejak bych tohle nejradsi preskocila. Lechtani ma rad...Pohadky mu cist budu a obrazky ukazuju uz ted, aby nekdo nerekl, ze nedelam nic.Potrefenáhusa Jako zacina s tim, prvne se posadil v pojizdnem kosiku. Lezeni je taky na zacatku, ale doleze si kam potrebuje. 
Jos to je baculiačik ![]()
Mne ty basnicky taky moc nejedou, ale kdyz se s tim vytasim na mladsiho, tak se mu to fakt libi. Akorat je blby, ze z tech pohybovych umim jen tu bramboru
. Ale uz mam v knihovenskem okenku objednanou celou sbirku. Jinak nedelam nic, posledni tyden jen sedim a cumim, uz ani nemluvim. Mladsi dite je fakt ubohe, ma takovy lockdown v lockdownu, protoze starsi mu vymezil asi 2m ctverecni v obyvaku, aby mu nehrabal do hracek. No a taky si obe deti asi budou myslet, ze mobil je nedilna soucast lidskeho tela, jak ho mam neustale nalepeny v dlani...
Potrefenáhusa Z toho bude děda, to se prý dětem dobře říká.
Jos no fakt hustý! Krasnej kluk!
Jos Ty jo, to i vypadá, že bude od začátku sedět pěkně správně. Já tu svoji patnáctiměsíční furt musím štelovat!
Potrefenáhusa jak si krásně čte! Moji v tomhle věku nemohli být s knížkou sami, by jí rozcupovali:)
Potrefenáhusa malá je krásná. Náš taky pěkně "čte", má rád knížky. Dlouho se neplazil,ale jen couval a dopředu začal den po vás
ty slabiky u nás jedou už několik měsíců, jak byl línej na pohyb, tak o to víc je ukecanej a nejčastější je "tatata", takže tatínek je nadšený. A říká "mňam mňam mňam" a "nenene", to už mi přijde jako komunikace.
Jos mladší je hrozný ničitel, z okýnkových knih se snaží urvat ta okýnka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí