viktorka_od splavu Tak vono co máš dělat? My už tam ani jeden téměř nejezdime, dceru už tam taky nedáváme. To nezmenis, tam jakoby nejsou možnosti pro nějakej rozhovor jakoby s nějakým běžným komunikačním partnerem s kterým se treba domluvíš:-D
Vše o těhotenství a dětech
Karja jj chapu. ja teda nemam problem rict co se mi nelibi, tak preferuju to remcani z voka do voka, at je to za nama.. za zady je to naprd. ze to jejich nastaveni nezmenis to je jasny, minimalne jde - pokud tam neni prave to reseni akorat za zady-rict, ze se mi to nelibi a nebudu to akceptovat, jelikoz jsem dospela matka od rodiny, a ne maly fakan.
Včera som strávila cely večer a kúsok dnešnej noci meraním synovych nôh, päty, priehlavku, členka, porovnávaním nákresu, hľadaním vhodných topánok na kombináciu všetkých rozmerov a čo? Akurát som nevyspata, mám otvorených sto okien s obuvou a múdrejšia nie som ani trocha
.
Inak ako som si myslela, že má syn nízky priehlavok, pretože sú mu v tej časti vždy topánky široké, tak bude skôr problém kombinácia úzka päta a členok, priehlavok má podľa nejakého vzorca skôr vysoký. Tento dnešný výber je mor, kedy má človek všetko stihnúť keď len na výber topánok potrebuje týždeň dovolenky
viď sťažovacie vlákno, ja mám také výčitky voči synovi, buď pracujem alebo som v nemocnici ako doprovod. preto s ním chodím na ihrisko, kedy len chce, aj keď je to nezáživné.
Mrakoplas kupujem ddstep a viac nevládzem riešiť
letfenixa no ale aj oni majú rôzne rady..kedysi som mu tiež kupovala de step ale v jedno obdobie mu začali byť široké vo vrchnej časti. A on ma problém, že ak mu lieta členok/päta, tak začne smatlat a vbaca nohu dovnútra. Ja už som z toho celkom zúfalá, na jeseň som podľa parametrov kúpila bf protetika tuším dany a v tých smatlal strašne, boli mu hore široké a okolo členka moc mäkké. Teraz zas uvažujem nad dd step 063 ale už fakt neviem..Jemu najlepšie drží noha v nebarefoot ale väčšina je fakt úzka na prstoch. Tak nič, len som si tu chcela povzdychnut, že som za 4 roky nebola schopná nájsť topánky, ktoré mu fakt sedia (okrem sandálov, tam to zázračne šlo).
Mrakoplas ach jaj, to som nevedela, že majú rôzne typy ![]()
viktorka_od splavu Jo, tak tohle máme dávno za sebou a jede to zas nanovo;-).
bohužel z vlastní zkušenosti vím, že remcání z voka do voka je u některých lidí ztráta času, protože: "ale dyť jsme v pohodě, ne, co se čílíš, měla by ses uklidnit, já-my ti chceme jenom pomoct" Pro některé lidi nemá tohle kouzlo té angažovanosti, jako stěžování si za zády. Já už jsem kdysi vyjela na tchána úplně hystericky a zástupně, protože na tchýni to nešlo z výše uvedených důvodů. Já mám akusticky high volume oba oba kusy doma, to občas vede úplně k paradoxnímu chování,takže Karju velice chápu a lituju. Jak už jsem tady psala - po vypichnutí oka rohlíkem jsme u stejného personálu na pohotovosti měli další exces v podobě toho, že si junior přivřel ruku do dveří auta a řval tak, že lidé začali vycházet ven ze svých nor se podívat, komu se tam tak ubližuje. Řval asi třicet minut a až na pohotovosti, kde se ho bílý plášť zeptal, co mu je a rovnou ho oddělil od matky agresorky ho celé konzilium doktorů doprovodilo chudáčka na rentgen. A tam si ten uječený nebožáček nechal zrentgenovat tu nepřivřenou ruku, protože po takové době si už nepamatoval, která to byla...
artemisia no teda:-)) jinak-ze pomuze od remcani kdyz se ohradim, to jsem ani tak nemyslela. spis ze cloveku samotnemu muze dost pomoct (mne teda stpro) kdyz si vymezi sve hranice. bohuzel je potreba na hranici hlidkovat a udrzovat obranne valy neustale;-) Karja a je to teda dost vycerpavajici, pro nektery z nas..
Mrakoplas napiš míry (šířku, délku), myslím, že pár lidí tady bude schopno poradit značku bot z hlavy. Já "umím" jenom úzké nohy - nízký nárt - úzký kotník. Jinak teda soucítím, já jsem změřila nohu dceři (obkresem) blbě o půl centimetru a měla jsem chvilku děs, že osvědčená značka už bude moc úzká, až mi to přišlo divný, přemeřila jsem šířku šuplérou a UFFF.
Mohučanka ja som našla aj stránku, kde jedna pani píše články, ktoré bf sedia na ktorú nohu, má tam aj fotky nôh, obkresov, recenzie všetkých možných typov a aj tak z toho nie som úplne múdra
. Potrebuje pevnejšiu pätu, to majú máloktoré a potom mi tam zas nesedí šírka atď..skúsim objednať nejaké dva tri druhy čo mám vyhliadnute a uvidím. Ale uplne ma to vyčerpáva jedny topánky a koľko roboty ![]()
Mrakoplas nedávno jsem to taky řešila, nakonec jsme boty koupili osobně přes " výdejní okno". Koupila jsem bf jonap, syn má širokou nohu v místě prstů, normální nárt a úzkou patu a ještě mu vpadávají kotníky. Ty jonapy mu sedí, mají opatek, jinak jsou měkké, akorát nemají tolik vytaženou podrážku přes špičku, snad je hned nezničí. Ještě mu seděly frodo, nějaká kompromisní řada, mají jich hrozně moc. Dd step jsme nakonec nezkoušeli.
Edit: protetiky jsme měli a na úzkou patu nejsou dobré.
Ste ma teraz zneistili s tými topánkami ![]()
Mrakoplas no jo, čím víc informací, tím větší zmatení
já kupuju filii, patu drží hezky a vydržely zatím vždycky všechno, spokojená jsem na 100%, až na cenu. Dcera je používá pořád (nekupuju žádné druhé "na hřiště"), ale vůbec se neničí.
Mohučanka to je přesný, čím víc měřím, tím míň vím. Ty filli se mi vždycky líbí, ale jsou úzké:(
letfenixa nenechaj sa! Ak mu sedia dd step dobre a nesmatla, tak je to super a máš vyhrate. My máme problém s tou jednou nohou, ortopéd ani fyzio mu nijako nepomohli a ja vidím, že to robí len v určitej obuvi tak sa proste musím zamerať na to.
prosimvas a jak to vsecko merite? ted jsem uplne zpanikarila, protoze ja nepoznam jestli sou mu ty boty uzky nebo siroky! Ja sem rada ze ho do nich nacpu
ale je fakt, ze docela smajda
711990 neboj, ja som dlho tiež riešila len dĺžku, o iných parametroch som ani netušila ![]()
Alebo skôr tento druhý odkaz https://www.stastnenozky.sk/ako-odmerat-priehlavok-a-clenok/
Mrakoplas dekuju! Zrovna jdem dneska jedny boty zkouset, tak uvidim. Ja fakt prd poznam
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí