Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44814 příspěvků moje polička 23. března 2021 22:52

rasaNori Mně teda to povídání nevadí, zvlášť když nechtěj odpovídat. Dneska jsme šli na procházku a u každého domu, se mě zeptala, kdo tam bydlí. Když ukázala na dům místního onanisty, řekla jsem, že tam bydlí slepice:-D

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 23. března 2021 22:54

Karja jenze ona vyzaduje interakci, a me je blby furt odpovidat jen hmm, no, to vis atd:D ale dnes jsme museli na otocku do jineho okresu, cesta po dalnici za deste na hodinu a to dite uslo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2021 22:56

letfenixa já tady to neustále usměrňování dětí nesnáším! Moje babička má k tomu sklony, nejen v tom napomínání, ale i pobízení pojď si házet, pojď kreslit, nechceš pohoupat,... V létě společně býváme týden dva na chalupě a já z toho úplně rostu. Ještě je to vylepšené tím, že ona má po chvíli pocit, že tou hrou ztrácí čas. Takže syn si hraje s vodou a ona řekne Nemáchej se tam, já tě pohoupu! Chvilku houpe a odejde. Takže mě tam zbyde dítě, které si do teď samo hrálo, ale najednou chce něco po mě. Ty to máš mnohem horší, tvoje máma syna hodně hlídá, často jste u ní.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 23. března 2021 23:11

Evaeva ó áno, aj usmernovanie, dieťa si spokojne niečo robí, ale podľa nej by malo robiť niečo iné

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2021 23:12

letfenixa přesně

Offline Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 24. března 2021 07:15

Postavili jsme si Lidl

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 24. března 2021 07:32

Sairon ja jsem zkusila pred lety prejit z me vychovy na nevychovu (tehdy zacinala a bylo to vsude a nekdy i zadarmo), kvuli synovi. Uz parkrat jsem sem psala, ze to s nim bylo narocne, nerizena strela, vztekloun, ignoroval zakladni pravidla... byla jsem vecne vycerpana, fyzicky i psychicky. Takze jsem kolikrat bouchla, coz me desilo. Jenze to nefungovalo, bylo to pro me vycerpavajici, nebyl mi ten pristup asi vlastni a jemu to bylo stejne jedno. Takze jsem si rekla, ze vychovavam jak nejlip dovedu, prestala se v jeho vychove soustredit na nedulezite veci a jen na tech dulezitych trvala. Tim se mi hrozne uvolnily ruce. Ze ubylo tech instrukci smerem k nemu. Kdyz to slo, soupla jsem deti nasim, abych si odpocinula. Ze syna je super partak, sice se obcas vztekne (dost), ale to patri k jeho povaze no. Jo a dulezita vec, kdyz jsem bouchla, tak jsem se vzdycky omluvila a vysvetlila jsem, ze i rodice jsou jen lidi, obcas unaveni, obcas nervozni. To deti berou. 

Offline Karja
44814 příspěvků moje polička 24. března 2021 07:34

Lamicka Asi máš pravdu, myslím, že by člověk měl korigovat ty své nejhorší projevy emocí, ale nemůže dlouhodobe dělat něco, co mu není vlastní. To vnímám stejně, proto nesnáším ty rady že strany tchánu, pro mě jsou prostě neproveditelné.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. března 2021 07:51

Anema ja idem podľa nevýchovy prakticky od narodenia malej, teraz má 2 roky aj 8 mesiacov a ešte som na ňu nekričala (ani som nemala potrebu, nepotláčam v sebe zlosť), ani som jej neplácla ani nič. Fakt neviem, či je to jej povahou alebo mojím prístupom alebo kombináciou oboch, ale naše dni sú kľudné a príjemné. Jasné, že sa zasekne a poplače si, ale nejaké dlhotrvajúce scény vôbec u nás nie sú. 

Teraz bol muž tri dni po sebe v práci 13 hodín denne a ja som bola s malou od rána do večera sama, a dosť som si to užila, fakt mi bolo ľúto, že musím v pondelok do práce

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 24. března 2021 07:52

Karja taktak, ono to tak je se vsim. Nutit se do neceho, co mi vubec nesedi, je dlouhodobe neudrzitelne a je lepsi jit kdyztak nejakou stredni cestou. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. března 2021 07:55

dzizisketa no teraz som počula na jednom kurze, že priority a vzťahy si treba zoradiť takto:

1. ja

2. môj manžel

3. moje deti

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 24. března 2021 07:58

betsey ale tak muz neni jen zploditel a lovec penez. Pro me je to dulezity clovek se kterym si mam co rict, a kdyz jsme to meli narocnejsi co se tyce deti, tak i ten vztah byl takovy provozni. A predstava ze ho odsoupnu na vedlejsi kolej a za 4 nebo 5 let navazeme kde jsme skoncili je dost usmevna... 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. března 2021 08:00

rasaNori počkaj, veď práve že ho nemáš šúpať na druhú koľaj. To bolo tak, že muž je dôležitejší ako deti, pretože tu bol ešte než prišli deti a bude tu aj keď deti odídu. Deti postupom času budú mať čím ďalej tým viac vlastný život, a preto pracovať na vzťahu s manželom je dôležitejšie. Pretože presne, keď ho šupneš na vedľajšiu koľaj, za 5 rokov sa bude ťažko nadväzovať, takže nie sme v rozpore

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. března 2021 08:01

Karja Hele ja se rvanim selhala hned od zacatku. V tatove rodine jsme vsichni strasni cholerici. Tata se vzteka tak prumerne kazdych deset minut a s babickou vzdycky zacinali vikend tim, ze se porafali a sousedi meli divadlo. Pelisky jak vysity. Ja jsem o 95%klidnejsi, ale nedokazu to potlacit uplne, spis jsem se naucila nevybuchnout navenek, ale varu se to ve me. Kdyz to porovnam s manzelovou rodinou, kde za 15 let co je znam nikdo nezvysil ani hlas...No a uz ted to moje dite zacina vypadat jako mala kopie meho otce. Jeste ze bydlime u lesa.

Offline Karja
44814 příspěvků moje polička 24. března 2021 08:08

Jos Ale prosím tě, to nikdo kdo vypadá klidnej nemusí být. Ona většina matek vybuchuje až doma sama s těma dětma;-).

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 24. března 2021 08:13

betsey pardon, me prave prislo ze ti to prijde divne:) 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. března 2021 08:15

rasaNori nie nie, ja s tým poradím súhlasím

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 24. března 2021 08:18

Pinot Noir Lidl je perfektni

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2021 08:31

betsey to nekřičení ti závidím, u nás to šlo tak do těch dvou let. Ne že bych teď dělala nějaké scény, ale občas na něj prostě zakřičím. Potřebu plácat taky nemám, to mi vůbec není vlastní, nesnáším to. Ale někdy mám chuť bouchnout do něčeho jiného:)

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 24. března 2021 08:32

Pinot Noir perfektne! My máme v pláne obrovskú autodrahu s parkoviskom a všeličím, tak musíme veľa od kuriérov objednávať