DruI přesně.
Vše o těhotenství a dětech
Dneska se mi malej chlapecek vzteknul, protoze jsem mu chtela ukazat, kterym tlacitkem na ovladaci se otvira garaz. Jecel Sam, sam, sam takovym stylem, ze by moje pochopeni a ucast urcite preslechl, kdyby nejaky bylo. A nebylo proto, protoze na stejnem ovladaci je i tlacitko pro nastaveni alarmu na cely dum, coz by asi dost vadilo manzelovi, ktery byl uvnitr. No nejak jsme to zvladli, ale jeste ze nemusim byt neustale chapajici matka, ale muzu byt obcas babicka drsnak.
Mohučanka Resch diky za rady, nakonec ty Affenzahn tenisky sedi skvele!!! Uz jsou spinavy:D
tak to je super
že sedí, ne že už jsou špinavý
Mohučanka Resch diky za rady, nakonec ty Affenzahn tenisky sedi skvele!!! Uz jsou spinavy:D
tak to je super
že sedí, ne že už jsou špinavý
Mohučanka dyt je mu rok a pul miminkovi mymu!!!! Podrazka mi prije mekka dost, spis ta bavlnena cast, bojim se aby nemel puchyre.
Jinak nekdo mi miminko vymenil minimalne za predskolaka!!!

Anema dohody fakt fungujou, to je naucenej, ze kdyz se rekne treba tohle je uplne uplne posledni susenka, dalsi uz nebude, on to nejak v ty hlavicce zpracuje a rekne ano, tak uz pak opravdu vazne dalsi nevyzaduje. Ale to je v klidove poloze, v tom amoku se vyjednava fakt spatne.
711990 krásavec!
A panebože koľko je u vás stupňov? Tu sa síce tiež oteplilo ale kratase a tričko
. Aj ja chcem!
Kokoska víš co, maminka třeba už ze zkušenosti ví, že pokud mu nějakou věc nechce dát do ruky, tak mu ji vůbec neukazuje![]()
Mrakoplas to bylo po jizde autem, aby se neuvaril v sedacce:) ale vlastne takhle v poledne dneska fakt na kratasy bylo a v kratkym rukavu chodim uz tri dny(dost si zatapim dejchanim skrz respirator)
711990 to je tvrďák! ![]()
711990 tyjo borec![]()
Ale teda, než jsem si zvětšila fotku, jsem si říkala "chudáček maličký, náplasti na obou nožičkách, co se mu asi stalo?". A ony jsou to ponožky.![]()
betsey takže si v duchu nevychovy samu seba presvedčila, že vlastne tie topánky nepotrebuje
tv taky jsem myslela, že si stihnul rozbít obě kolena ![]()
Tak příští týden má být 23 stupňů, jdu prohledat pytel s věcmi z minulého léta, jedny kraťasy mu byly velké, ve středu se budou hodit.
Kokoska já myslím, ze v ty nevychove se dohodou mysli něco trochu jinyho-ze se s ditetem snažíte najít řešení, který je přijatelný pro oba
jinak mi přijde, ze ta respektující matka je vnímaná hodně pejorativne, jako někdo, kdo si nechá skákat po hlavě a nechá dite růst jako dříví v lese, já bych v tom viděla spis pochopení toho, ze dite je taky člověk, byť malej.
711990 pirát silnic
ten rok a půl mi přijde takový zlomový, mimino pryč, je tu malý člověk
Mrakoplas tady je poslední dva dny fakt krásně, úplně mě to nabylo!
Kokoska Když jsem se tu do toho pustila, tak s dovolením tenhle příklad využiju, protože se mi hodí do krámu a žádný jiný konkrétní se mi nedaří vymyslet. Není to myšleno jako poučování. Ono totiž jde zároveň chápat jeho vztek, že by si to fakt chtěl zkusit sám, že se mu třeba to otvírání garáže líbí, a zároveň mu říct, že mu ale vyhovět nechci, protože ... no, to s tím alarmem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí