Anema já vím že to tak fungovat může, protože mi to tak někdy funguje, ale pořád je to o tom že to jde jen v situacích kdy po tom mém prvním kroku se příšerka rozhodne že začne spolupracovat. A já bych potřebovala poradit jak se chovat v situacích kdy se mi to spojení nepodařilo navázat, což třeba v těch webinářích co bývají čas od času zadarmo už nikdy není, proto jsem tak skeptická kurzu, ale prostě uvidím no.
Jinak já obecně nemám problém s tím , když ona něco chce co nemůže mít, to se často dobereme nějakého kompromisu a pokud ne, tak jí prostě jen dám najevo že ji chápu, ale i tak jí nevyhovím a nevadí mi že řve
U nás je zádrhel v situacích kdy po ní chci něco já a ona odmítá spolupracovat, tam prostě to spojení navázat dost často nejde. Třeba skoro každé ráno je konfliktní, protože během svého převlékání různě odbíhá si hrát, různě kvílí že se nechce oblékat a podobně. Já jí vždy řeknu že ji s oblečením klidně pomůžu, ale nebudu ji oblékat celou a dám ji na výběr, že když se nechce oblékat teď, tak nemusí, ale já mám hlad a jdu dolů, takže je na ní, jestli se obleče hned a půjde zároveň s námi snídat a nebo si bude hrát nepřevlečená nahoře ale bude tam sama. Ve většině případů má celou dobu co chystám sebe a krtečka spoustu času řešit jiné věci a v okamžiku kdy já odcházím z koupelny začne hrozně řvát ať na ni počkám, ať jí pomůžu, že tam nechce být sama. Když odejdu je schopná tam sedět a plakat i čtvrt hodiny (možná i déle, nějak jsem neměla nikdy srdce ji tam nechat brečet víc), když na ni čekám, tak při oblékání vymýšlí blbosti a trvá jí to strašně dlouho což mě fakt nebaví, a nechce se mi to každé ráno podstupovat.