žluťásek na to bych se teda vyprdla. U nás na vsi teda všichni přijdou pěšky nebo autem. Ale doběhnout tam před osmou je dost výkon, pohrát si někde cestou je spíš nereálné.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir to převlékání se ve školkách docela vyžaduje, co vím z okolí. Syn by teda čistý nejspíš nedošel ani do té školky, co máme před vchodem
takže to asi nebudu muset řešit. Ale kalhoty si umí převléknout bravurně.
Zrovna vybírám školku, tak jsem ráda, že si mi to připomněla, příchod musí být aspoň do půl deváté!
Pinot Noir no my si musíme hrát pořád všude, jinak bychom nikam nedošli. Tady schovka, tamhle vyskočit na lavičku, o kousek dál prolézt přes strom. A hned je obalenej listím nebo kaťata od bláta :)
Pravda, u nás se taky převlékalo. Ta spodni vrstva v zimě mohla zustat, ale třeba na pískoviště komplet.
žluťásek no tak to byste ale na osm nestihli, když vyrazíte v 7:50 ![]()
no ale tomu vzteknutýmu dítěti nic neřekneš, protože prostě vůbec neslyší, jen ječí (netvrdím že je takový vnouček od Kokosky, ale prostě někteří takoví jsou). pro tyto případy je fakt lepší neukazovat nic, co mu nechceš dát, asi jako bys cvičila psa tím, že mu ukážeš kus masa a pak ho zas schováš. jo, dobře cvičený pes to zvládne i se to dělá (vzpomínám na boniin piškot na čumáku dzizisketa :-)) ale lehce labilnějšímu prckovi (ani dospělýmu!!) bych to nedělala:-)
já taky myslela případ, že je to něco z běžného provozu, ne že mu budu něčím jen tak mávat před nosem a pak, abych ho vycvičila v sebekázni, řeknu: "Zajímá tě to, viď? Tak smůla!". To bych nedělala nikomu bez ohledu na labilitu. Ale ani se nebudu schovávat někde za křovím a otvírat garáž, jen když se bude dívat na druhou stranu. Jasně, že takových pevných NE může být jen pár.
continuity tak na pískoviště samozřejmě, ale s tím už se nemusí nervovat rodič, ne?
Pinot Noir když přijde čistý, tak je to jedno podle mě. Ono stejně velkou část roku má něco přes to.
Pinot Noir a to odrážedlo pak bereš domů nebo ho tam můžeš nechat? U nás to asi nikde nechat nejde, to by se hodilo, od nás jsou všechny školky z kopce.
Evaeva můžeme ho tam nechávat, na vlastní riziko samozřejmě. Ale stojanů na zamknutí je tam dost.
Pinot Noir hm, to je super. Kdyby ho muž vodil cestou do práce, tak co s kolem potom, že jo.
Evaeva jo, hodí se to. Většinou jdu ze školky k řezníkovi a do pekařství, taky jsem ráda, že se nemusím tahat s odrážedlem. Ale na schůzce říkali, že se tam ty dopravní prostředky občas kradou, tak s tím kolem, co jsme teď koupili, úplně nevím, u něj by mě krádež dost rozladila ![]()
Evaevaty stojany u školek vídám běžně, asi je to dnes už normálka. Odrážedlo bych tam zaparkovala, ale takový kolo woom, to už bych se dost rozmejšlela.
A propos, nechystá se tu někdo prodávat nějaké lehké kolo 16"? Moc se v tom ještě nevyznám, ale už vidím velkej rozdíl, když jezdí neteř na těžký plečce a odlehčeném novém, asi bychom koupili taky radši nějaké takové.
Pinot Noir já měla na mysli odrážedlo, naše nové kolo bych tam taky nenechala.
Sairon jezis my teď měli podobnou scénu s čtyřletým, to už je docela na nervy. Ty neustálý boje kvůli oblikani jsou strašně vyčerpávající. Já nemám nejmenší problém mu pomoct, když chce. Netrvám na tom, aby se hned ráno prevliknul, je mi fuk, že je dopoledne v pyžamu.
Ale když už teda prevlikani, tak má milion práce, furt zdrha, velká legrace, kalhoty na hlavu, obouva moje boty, mě to přestane bavit a jdu dělat něco jinyho a v tu chvíli řev, pláč, maminko musíš mi pomoct. No nemusím.
Uff. Jeden by si myslel, že po pár takových pulhodinovych scénách jim to dojde, ale druhej den zas a znova. To by mě zajímalo, co si o tom myslí nevýchova. Protože já mám po pátý v jednom týdnu největší chuť zařvat nebo třísknout dveřma a jít ven sama.
Presne ako u nás.
Pinot Noir to převlékání se ve školkách docela vyžaduje, co vím z okolí. Syn by teda čistý nejspíš nedošel ani do té školky, co máme před vchodem
takže to asi nebudu muset řešit.
Ptesne, my máme školku doslova pred vchodom (úzka jednosmerka, na jednej strane náš dom a na druhej škôlka, jej vchod asi 20 krokov od nášho) a na to, že tam príde čisty sa nemôžem spoľahnúť ani náhodou :) Obvykle sa zaprasi už na schodoch pred vchodom, kde buď musí liezť ako mačička alebo jazdiť autickom. Keď ideme von, nohavice má pravidelne špinavé už pri vedľajšom vchode. Takže ja tu škôlku chápem ak tam majú takých expertov ako je náš ![]()
žluťásek my teď koupili Beany, nakonec nové, z druhé ruky stojí jen o trochu míň a jsou hned pryč. Koukali jsme i na woom, ale ten má typický vzhled, tak jsme se právě báli krádeže, přecejen se dvěma na hřišti to nemůžu uhlídat. Syn je zatím ve stádiu tréninku:), ale je to poznat, když šlápne. Před tím se učil na takové plečce (ta má snad dvacet kilo), ale zase má tyč na držení pro rodiče, pro mě to bylo pohodlnější.
žluťásekJé, u nás se dějí dost podobné věci :o) A pak se jí taky nechce svlékat, když se vrátíme domů, ale když pokrčím rameny a řeknu jí, ať si teda zůstane oblečená v předsíni jak dlouho chce, tak chytne hysterák, že si jdu umýt ruce bez ní a že takhle to teda nejde :o)
Aj toto máme. Ja už tie návraty vôbec nehrotim, aspoň stihnem večeru nachystať, kým sa vyzlečie a umyje si ruky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí