Mrakoplas proto na to zatím nijak nespěcháme. Já mám naopak trochu obavu mu to kolo koupit hned, protože ho znám a vím, že není úplně motoricky zdatnej. A že se pak šprajcne a kolo za cenu letní dovolený nám bude ležet ve sklepě ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jako je to možné ale neviem či ho na ten bicykel dostanem, už vidím ten zasek..Hlavne po ňom ani netúži. Ale ségra chcela predať bike po deťoch, tak som ho zobrala ja s tým, že je dobrý a hlavne! nemusím nič hľadať
. No ale teraz si ma nahlodala či som zas neprerobila, lacný teda nebol
.
Mrakoplas tak máš ještě jednoho. Já nemyslela, že ho máš nutit, ostatně je před námi celé jaro a léto. Ale můžeš mu ho třeba ukázat, třeba překvapí. To kolo mu nebude malé na výšku, bych si tipla, ale čím menší má kola, tím víc se nadře.
žluťásek škoda, že nie si bližšie, by som ti požičala to naše :)
Mrakoplas já už jsem to vymyslela, půjčíme si ho venku na pet minut na zkoušku, ukáže se, že ho nechce a peníze rozfrcám za nový hry ![]()
Evaeva my chtěli původně Woom, ale právě že byl nedostupný, všude psali "během jara", nejsou jich plné sklady. Ale Beany se mi moc zalíbilo, po tom, co jsem si něco o tom přečetla.
já tenhle týden prodávala woom 14", rok staré, původní cena 315€, prodala jsem ho za 270€ a jsem si jistá, že za 280€ by to klaplo, kdybych neměla s sebou děti.![]()
Během půl hodiny jsem měla 8 zájemců a hotentot z nich byl jen jeden...
Mrakoplas já už jsem to vymyslela, půjčíme si ho venku na pet minut na zkoušku, ukáže se, že ho nechce a peníze rozfrcám za nový hry
To zní jako plán ![]()
Tak mě zase diskuze uklidnila že nemám jediné dítě, které z domu vyrazí čisté a cestou do školky považuje za svou povinnost vyválet se v bahně :o)
Ale teda s tou nedostupností kol jste mě nepotěšily, my čekáme s nákupem, že půjdeme to kolo někam fyzicky vyzkoušet až obchody otevřou, ale jestli je na prodejnách stejně nebudou mít, tak to moc dobrý plán není :o(
Nemáme navarené ani upratané, ale máme autodrahu.
letfenixa
já teprve vstávám

letfenixa super ![]()
žluťásek tak kolo neni nejaka povinnost, ale nam strasne usnadnilo zivot, aspon nekam dojdem/dojedem. Ale odrazedlo ten ucel splni do jiste miry taky. Jinak ta lehka kola maji neco do sebe, syn by nejake tezke ani neuslapal. Ted uz asi jo, ale pro zacatek jsou ta draha kola asi dobra. Mam ted ambice s bruslema, ze bychom se mohli naucit neco noveho, ale zatim o to syn nejevi nejaky velky zajem, tak cekam, az uzraje cas:)
Gatita já sama na kole moc neumím, ani mě to nebaví. Ale přijde mi to jako užitečná dovednost, navíc by mohli jezdit s tatínkem, zatímco já bych si někde v klidu četla ![]()
žluťásek ja se na kole take moc necitim, kolo ani nemam a kdyz jde do tuheho a nekde mi nejake daji, mam co delat. Ale zato moc rada chodim, rychle a daleko, coz je mi diky synove kolecku umozneno.
žluťásek Jsi můj člověk, já si plánuju, že dcera bude jezdit na kole a manžel vedle ní poběží a já si zatím doma hodím nohy nahoru :o)
Gatita já se jednou strašně vysekala v Holandsku, půl roku jsem nemohla ohýbat prsty na ruce, od tý doby se bojím. Jsem malá, většina kol je mi moc velká a obecně se taky mnohem radši projdu, kolo mě nikdy nebavilo.
žluťásek Já se moc omlouvám, neudělala jsem si ppznámku- co to prosím bylo za tu fajn knížku o vlacích pro 3 letého? ![]()
https://www.albatros.cz/tituly/62833569/vse-o-vlacich/
Můžu poslat i nějaké fotky, ale kdyby ti to nevadilo, radši přes messenger, viber nebo watsapp, tady je vkládání fotek hrozně otravný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí