V lindexe majú hasičské tričko veľmi podobné pyžamu z hm :) a do zajtra zľavy 20 percent na všetko
Vše o těhotenství a dětech
Anema Děkuji moc za obsáhlé příspěvky, zpracovávám si to;-)
Tak mému miminku už jsou 2 a starší syn oslavil 5. Jsem z toho poněkud rozpačitá, ten malej chudinka měl za celý svůj život dvoje narozeniny a oboje jsme strávili zavření sami doma a prarodiče poslali dárek v krabici, je to fakt divné. Ale kluci si to užili i tak, aspoň myslím, muž se nám po měsíci vrátil, tak se mi vážně hodně ulevilo, být na ně 24/7 celé týdny sama je teda vážně mazec. Přežili jsme všichni, tak se můžu pochválit ![]()
jo a taky jsme vlastně zvládli tu pětiletou kontrolu s očkováním, jak jsem tu řešila, a syn byl úplně skvělý, jsem na něj pyšná. Povídali jsme si o tom určitě týden předem denně a mělo to význam, spolupracoval, nedělal, že neumí mluvit ani jiné kraviny, na vše odpověděl, nakreslil krásný obrázek a při injekci mi jen zabořil obličej na prsa a jinak sebou nehnul a nevydal ani hlásku, což je u takového bolestýna věc nevídaná! Takže pro velký úspěch za měsíc ještě mmr.
Malenge Ty jo, seš fakt dobrá, měsíc!
Malenge Gratuluji k úspěšnému zvládnutí všech výzev, pochvala je na místě.
Malenge seš dobrá, jak si zvládla děti bez muže i přípravu na prohlídku:) Synkům moc gratuluju![]()
Karja díky, hele, hodila jsem se docela do zenu hned poté, co jsem první den sama s dětmi strávila v autě na D11 voláním odtahovek a podobnými radostmi, což jsem tu popisovala ve stížnostech. Takže den 1 nasadil laťku, kterou kluci (ač se občas hodně snažili), neměli šanci překonat, tak to pak bylo lepší, než jsem čekala, že bude. Ale úplně často bych to opakovat nemusela, to zase ne ![]()
Jimik taky díky! Mám z toho docela fajn pocit. A ten se v téhle blbé době hodí.
Evaeva už jsou to velcí kluci, děkuji! Letos starší rozhodl, že chtějí mít oslavu společnou. Malý nemluví, tak nemohl protestovat ![]()
Malenge já je mám od sebe měsíc a taky plánuju společné oslavy. Doufám, že nebudou protestovat;)
Evaeva my dva dny po sobě
dorty teda byly dva. Myslím, že ti protestovat nebudou, bude to velká akce, to se líbí, aspoň těm malým bych řekla.
Malenge my právě na podzim těch oslav máme dost a dělat dvakrát velký úklid a přestavbu obýváku, kvůli všem těm babičkám...
Ty dva dny po sobě, to je super, tak dobrá jsem v tom plánu, že budou po dvou letech teda nebyla![]()
Evaeva jojo, v porodnici se to všem líbilo, když se kluci den po porodu přišli podívat na miminko, sestřičky: a kolik je tobě, chlapečku? Dneska tři ![]()
Malenge já druhého rodila na ségry narozeniny
Evaeva to je hezké, takové rodinné narozky! Ono těch náhod je dost, když člověk hledá, kluci mají sestřenice ze dvou stran a ty mají taky narozeniny den po sobě, jen na podzim teda.
Malenge u nás je to moje mama svátek, další den její bracha svátek a následující den naše dite narozeniny. Dost jsem chtěla trefit o 9 dni driv babiccino 100.vyroci narozeni... nakonec je o hodinu mladší než kamarádky chlapeček (který jsem ještě kolem obeda zavidela, ze už bude mít dite brzo na světě :-)
Malenge ten druhý taky mohl být na tetu, tu druhou, ale opozdil se o dva dny. My toho máme v rodině víc. Ségra má svátek na mamky narozeniny, ta tvrdí, že jí to nedošlo, když to jméno vybrali, ale nevím nevím
no a já mám narozeniny v den, kdy má svátek muž.
Ja mam brata a sestru, ktori su narodeni presne v ten isty den, len rok narodenia maju iny. Sestra sa narodila presne rok po bratovi. Mama je o den mladsia od otca. A ak by sa druha sestra narodila o 9 dni skor, oslavovala by narodeniny spolu so mnou.
My mame v rodine obsazene narozkama dny od 30.7. do 2.8., kazdy den nekdo. A to nove mimino ma termin 31.7., to jsem zvedava, jak se trefi. Dalsi narozeniny jsou 10.8., takze je i sance, ze se trefi nekam mezi. Budem ty oslavy mit jak letni Vanoce.
Mladší se měl narodit na 2. narozeniny staršího, ale flákal to, takže je o 9 dnů později.
V nasi siroke rodine jsme skoro vsichni narozeni na podzim, kdybych sem mela sepisovat, jak se nam ty narozeniny a svatky sdruzuji a dubluji, byl by to dlouhy seznam
mame asi 3x dvojnarozeniny, 3x narozeniny na svatek jineho clena rodiny, nekolikrat narozeniny dvou nebo tri lidi hned po sobe, nebo hned po sobe sekvenci narozeniny, svatek toho stejneho cloveka a dalsi narozeniny. Navic je nas dost narozených od sebe v peti a deseti nasobcich let, takze se nam sdruzuji i kulatiny a pulkulatiny. I nase dite se trefilo, narodilo se na svatek sve teticky
akorat krestni jmeno jsme mu vybrali v jinem rocnim obdobi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí