Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 07:46

Dnes vstaly obe s usmevem, nechaly me jit vyvencit psa, nic nezvrtaly a ani sebe nezabily kdyz jsem tu nebyla, ono uz je po uplnku, ze? :D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. března 2021 07:47

teda, vy máte nočné mory. Ja si nespomínam, že by sa mi nejaká nočná mora za posledné roky snívala. Ale za to sa mi nedávno snívalo, že som bola slobodná, bezdetná a spontánne som sa presťahovala do New Yorku

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 30. března 2021 07:53

betsey tak tvoje sny chci chytit!!!

Offline Kokoska
35107 příspěvků moje polička 30. března 2021 07:57

Gatita asi bych synovi rekla, at na to druhy dite zblizka poradne hodne nastvane zarve, kor jestli mu leze do obliceje. Naucit ho, ze se muze durazne ohradit, kdyz se mu neco nelibi. Tohle vypada, ze chce byt vuci cizim slusny, i kdyz ho otravujou, a ten jeho smich v nich vzbuzuje dojem, ze se mu to libi. Male deti asi jeste nedokazou rozlisit, ze je to rozpacity smich. 

Nevim, jestli je to vychovne, ale s tou holcickou bych se neudrzela a rekla bych ji, at toho necha. Zeptala bych se ji, jestli vi, co znamena kdyz ji nekdo rika, at neco nedela.

Offline Kokoska
35107 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:01

nolita s tou skolou se mi zdalo neco podobneho, nechodila jsem na prednasky z matiky a vedela jsem, ze nemuzu udelat zkousku. Tak jsem v tom snu resila, co reknou rodice, kdyz necham skoly. A pak jak jsem se probouzela a uvedomovala si, ze uz tu skolu mam hotovou, strasne se mi ulevilo!

Offline Sweet Potato
40594 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Balící noční můry nemám, mne se zdává, ze mi třeba chybí nějaká zkouška ze zakladky, jinak nebudu moct uzavřít index na vs. Musim si třeba odchodit pololetí vytvarky. 
nebo se zjisti, ze mám neplatnou část maturity a musím znova

​Že balicí a nestíhací sny jsou univerzální , to mi bylo jasné. Ale tohle jsem nečekala. Už před maturitou se mi zdávalo, že musím zpátky na základku, pak se to posunulo. A zdává se mi to doteď, nejsou to úplně nepříjemné sny, je v nich jakoby šance vylepšit něco. A teď občas ve snech ještě vracím dítě do školky.

Offline Kokoska
35107 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:12

marieu mne se zdal kdysi naprosto strasny sen o synovi, to sem ani nebudu psat, co to bylo za hruzu. Jeste ted je mi nedobre, kdyz si na to vzpomenu. Pak jsem mu druhy den a pak jeste za par dni znovu volala, jen abych ho slysela, ze je v poradku. Ale nerekla jsem mu proc volam, jen tak jako vzdycky, jak se maji, co malej a tak.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:17
Reakce na jinx:

a jeste jeden, co se pravidelne opakuje... potrebuju se nutne nekam dovolat a pokazde podelam pri vytaceni cislo. Vzdycky se nekde pretuknu a je to zoufalstvi, protoze nejsem proste schopna to vytocit a cim hur to jde, tim vic chyb delam. 

​jezis,to je presne moje nejcastejsi nocni mura.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:19

betsey to je hezký sen.. ale zase z těch nočních můr se člověk probudí a uleví se mu, že to není pravda

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:22

Kokoska ja mela taky jednou sen o synovi,jako nebylo tam nic hrozneho,ale i po nekolika letech mam z toho snu strasne blby pocit.

Offline Kokoska
35107 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:28

Zarinya jak se to tyka deti, cloveka se to nechce pustit. A je jedno, ze ty deti uz jsou dospele a maji samy deti, ta starost je porad. Vsak to zname od nasich maminek :)

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:52

Já jsem teda matka toho dítěte, co se vrhá na ostatní a teda řeknu vám, že neustále vysvětlovat, že musí být dcera k ostatním ohleduplná a nenutit je k věcem, do kterých se jim nechce, je taky docela nepříjemné. Hodně se těším až začne být společensky natolik zdatná, aby to začala alespoň trochu líp rozlišovat sama.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:55

Nestíhací a balící sny mívám taky, ale nejhorší jsou sny, kdy se mi zdá, že jsem na někoho ošklivá a zlá. To jsem pak z toho celý den přešlá a je mi to líto.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 30. března 2021 09:07

Kokoska sny, o tom, kterak se nestarám a nezajímám o své děti- v době, kdy jsem o nich vůbec neuvažovala, byly vždycky ty nejnepříjemnější. Vždycky jsem z nich byla hrozně vykolejená.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. března 2021 09:09
Reakce na DruI:

Já jsem teda matka toho dítěte, co se vrhá na ostatní a teda řeknu vám, že neustále vysvětlovat, že musí být dcera k ostatním ohleduplná a nenutit je k věcem, do kterých se jim nechce, je taky docela nepříjemné. Hodně se těším až začne být společensky natolik zdatná, aby to začala alespoň trochu líp rozlišovat sama.

Online Tabea
8195 příspěvků moje polička 30. března 2021 09:35

Gatita moje děti se ve školce učily říct: "Halt! Stopp! Ich mag das nicht!" Není nějaký takový "zaklínadlo", co se děti ve školkách učí, i v ČR?

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 30. března 2021 09:36

DruI obávám se, že náš je taky tento typ, navíc se hrne nejen k dětem, chce se kamarádit s každým, kdo na něj jen koukne

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. března 2021 10:02

akú máte skúsenosť s detskými kolobežkami pre deti okolo troch rokov? Alica už asi týždeň rozpráva o kolobežke, tak som išla kuknúť na web, že jej nejakú kúpim. Celkom ma teda prekvapili tie vysoké ceny. Nie som si teda istá, či má zmysel do toho investovať tých 50 eur a viac. Myslím kolobežky s dvoma kolieskami vpredu.

Ona je celkom pohybovo zdatná, na plastovej motorke ju to bavilo a teraz stále lieta na tom odrážadlovom bicykli, ale neviem, či kolobežka nebude len taká chvíľková zábavka. A naše sídlisko je plné kopcov, rovina takmer žiadna a aj s chodníkmi je to bieda.

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 30. března 2021 10:05

Tabea no on to rika, rika uz me pust, nedelej si ze me hracku (to jsem mu neporadila, to vybalil sam) a tak, ale tvari se u toho mile a smeje se, i kdyz uz je to na nej moc. Vcera ho jeden kluk povalil, jeho mama na nej nastoupila, at se omluvi, a syn rekl, ze to je dobre a ze mu to nevadi. On si s temi detmi normalne hraje, a ony s nim, jen jsem vypozorovala, ze je v tech fyzickych vecech proste slabsi, jak je maly, a neumi se durazne ohradit. Ty deti nejsou zadni anonymni sigri, jsou to zname deti ze sousedstvi, ktere syn povazuje za kamarady. Ale v posledni dobe to pozoruju, ten nepomer sil a moc se mi to nelibi. Ani ne tak tady v tech konkretnich pripadech, spis do budoucna.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. března 2021 10:13

betsey máme mini micro, mali sme aj takú menšiu a lacnejšiu z decathlonu ale jazdilo sa na nej ťažšie. Skús pozrieť aj bazár, my máme podedenu po dvoch deťoch a žiadne vady na nej nevidím.