Dnes jsem malému přebrala oblečky, kromě asi tří body už má jen samá trička, vypadá v nich tak dospělý! Strašně rychle to utíká.
Vše o těhotenství a dětech
Len jedeme už tak dvanáctou hru, někdo si tu dal o půl šestý šlofíčka a má plno energie :)
žluťásek ty jsi největší hracicka co znám ![]()
dzizisketa já budu muset mladšímu asi koupit body s krátkým rukávem, snad první věc, která mi na něj chybí, jinak má všechno po starším. Jenomže Ríša byl menší a při velikosti triček 86 přestal nosit plenky a už měl potom jen klasická trička. Viktor má velikost 86 o rok dřív ![]()
Anema úplně chápu, já mám často problém si vybavit co bylo před týdnem ![]()
Tak Betty to jsou hezcí kluci! ![]()
A teda zima byla pořádná!
Pinot Noir děkuji, jednomu už je 15 a druhýmu 11.
Tak Betty ono to jde skoro samo, když je dobrá hra. Nebaví mě hry typu hadi a žebříky nebo jdi o tři políčka zpět jedno kolo stojíš, to se obětuju jen občas. Jinak hrajeme často, každý den něco, většinou spíš víc než jednu dvě :) máme fakt hodně her vlastních plus si dost půjčujeme z knihovny, teď vychází hrozně moc krásných her pro děti. Nejradši bych zkusila všechny :)
Pinot Noir já jsem přes léto chodícímu bodýčka v létě už nedávala. Ale letos jsem asi dvoje kraťasy od staršího přeřadila k mladšímu jen proto, že už je nosí ty dva roky. Pořád by mu byly.
Evaeva já jsem letos vyřadila kraťasy 9-12 měsíců, všechny ty šortky jsou úplně divně značený. Ale super že vydrží dlouho, aspoň něco není třeba kupovat co tři měsíce nový ![]()
Evaeva ja tiež nie, prišlo mi to ako zbytočná látka naviac v tom teple.
My sme dnes boli na výlete a Google mi pripomenul, že na rovnakom sme boli zhruba pred rokom keď začal lockdown. Pobavili ma fotky, syn mal aj pred rokom rovnakú bundu aj čapicu :) Na jeseň ich vyzlečie a rovno odovzdá mladšiemu.
Mrakoplas tričko se těm stojícím dětem i líp obléká.
Já jsem zrovna psala švagrové, že už žádné oblečení ode mne nedostane, některé ty věci už rovnou přehazuju z jedné poličky do druhé:)
Pinot Noir tricka velikosti 86 jsem kupovala teď na leto, kdy ji bude rok, ale pak už tak rychle asi nerostou? ![]()
Potrefenáhusa Zrovna si tu rikam, ze mame fakt asi veliky dite, nosi teda body, ale ve 4 mesicich prechazi pomalu na osmdesatku. Mozna ma proporcne delsi trup, kalhoty ma tak o cislo mensi.
Potrefenáhusa nerostou. Ale tak Viktor je sice větší než byl Ríša, ale pořád je spíš z těch menších ![]()
Pinot Noir to je možné, já dávám ty pants.
Potrefenáhusa trička 86/92 nosil starší v roce a půl i ve dvou a půl:) Ty šly taky rovnou k mladšímu.
Evaeva vono asi jak která značka, housatko je taky asi menší do výšky, lindex má furt 68 a zapinam je na tu kratší radu, ale hm 68 jsem vyřazovala už snad někdy před vanocema. Ale ty tricka mi nijak obří nepřijdou a navrch nám to asi trochu žere do dylky susicka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí