Vše o těhotenství a dětech
Rhaenys
To je super, gratuluju!
jak sedí lindex velikosti na hubené děti? má to vůbec smysl jim to kupovat? v porovnání třeba s hm?
Zuzuli Lindex mi prisel vzdycky na dlouhy a stihly, protoze Tonda do nej sotva nacpal brisko:) ale nevim, jak moc hubeny:)
Candance my taky vybírali ze dvou možností, z hlediska kalendáře obě stejně špatné:) To druhé jméno nakonec dostal druhý syn, ale ani u něj to nebyla jasná volba;)
711990 naprosto bez briska a bez faldiku
Tohle je overal z hm, velikost 74, na sirku v nem plave. Ale hm body ji sedi hezky, tak jestli lindex je ma podobne.

711990 naša guľka sa do lindexu v pohode dá, práve preto, že sú tie bodycka hodne pružné. Zato reserved to je pre štíhlych, najmä rukávy mám problém vôbec obliecť ![]()
Zuzuli nejužší body jsou Reserved. Ale Lindex taky nejsou široká, jsou pružnější, takže sedí na všechny velikosti bříšek ;)
Pinot Noir díky, tak já je zkusím
Rhaenys gratulujem, ten moj chalanisko sa ukazal az na zaciatku 6 mesiaca. dovtedy sa sikovne schovaval, ze to neslo poznat a moja mama ma uz buzerovala s tym, ze to viem a nechcem nikomu prezradit
tak urciteee. naco by som to robila? tiez som chcela vediet aku vybavu mam chystat ![]()
Rhaenys gratuluji :)
Zuzuli lindex leginy naše dite skoro neoblikne (oblikne, ale je v tom jak jitrnice)
Zuzuli Lindex je super na hubený (a dlouhý)
Tchibo taky.
Já se zatím tiše opatrně přidávam do party v očekávání, po letech zmaru a vzdání myšlenek na dítě, o čemž sem tu kdysi též psala, se pomaličku dostávám do konce kritického období......aneb zázraky se asi vážně dějí
Muslik šeptem gratuluji![]()
Radšej teda ešte negratulujem ale teším sa s tebou.
Muslik ![]()
![]()
pamatuji si, moc držím pěsti!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí