Kokoska Nojo, přiznám se, že jsem si proto zaplatila jeden ultrazvuk navíc, ikdyž jinak chodím jenom na ty screeningy. A dobře jsem udělala, jsem moc šťastná a klidná ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Muslik vitaj v parte ![]()
Muslik
držím pěsti
Děkuji pěkně všem, to jsem netušila jakou to tady strhne odezvu....a nechci, aby to zastínilo fakt, že Rhaenys bude mít kluka!!!! :-) Jsem se zrovna tak pitome připojila pod to...
Ale houby, jedna ma radost ze to bude kluk, ty zase ze se zadarilo
na sdílenou radost je tu mista dost:D
Rhaenys dobře jsi udělala, nemá smysl se nervovat, když se tomu dá zabránit.
Muslik Ale prosím tě, nic jsi nezastínila. Jsem moc šťastná s tebou, spousta z nás tu ví, že dítě ani náhodou není samozřejmost
. Každá taková zpráva moc potěší!!
A dneska hned po kontrole začal kopat ![]()
Rhaenys tak ale kdybys nesla, tak by te určitě ještě chvilku napínal!
Potrefenáhusa Taky si to myslím ![]()
Není zač ![]()

Ríša dnes: Tatínku, co to máš za koule?
Myslel bicepsy. ![]()
Pinot Noir :)
me zase dcera (6 let) kdyz jsem ji nutila veset pradlo, oznamila, ze ona zena v domacnosti nebude. Reagovala jsem, ze ja prece nejsem zena v domacnosti, tak mi odpovedela, ze pro ni jsem zena v domacnosti, co jen vari, pere a uklizi. A ona bude mit sluzku a chuvu.
Jo a starsi dodala, ze ona az bude mit deti, tak s nimi doma nebude, protoze bude chodit po barech a detem mleko odstrika, aby kvuli nim nemusela byt doma.
takze tak, nevim, jestli blbe vychovavam, nebo jsem si to blbe zaridila.
Candance blbe sis to zaridila
holky maj jasno! Mimochodem, vyrid starsi, ze to jde! Prvnich 6 mesicu jsem aspon 1x tydne nechala v doma dite, odstrikany mliko a sla jsem ven s kamaradkama:D (pak prisel covid
)
Pinot Noir
koule jsou vtipný! U nás jsou to kopečky. Jak bicáky, tak na břiše. Syn kopečky rozhodně nechce, prý bude hodně papat a mít bříško jako děda.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí