Lamicka bylo to abercrombie kids. Dražší, musíš vyčkat na slevy, často je i sleva slevy a když budeš objednávat dost, budou posílat kupony.. Dcera miluje jejich Mini Mom Jeans, měkoučký slušící.
Jo a ref.děti a preference typů postav - když byla dcera malá, tak se válela po mojí mamce a říká jí: babičko, s tebou se tak krásně tulí, ty jsi tak měkkoučká, né jak mamka.. ![]()
A pak k čemu se snažím zůstat štíhlá, že..?!
marieu já bych jen dala pozor na ty školkové učitelky, občas jsou vedeny úplně jinou motivací, než udělat dobře pro dítě. Občas taky potřebují volné místo pro někoho jiného, občas si nesednou s rodiči a raději už tam to dítě "už nebudou mít". A přesvědčit rodiče, že dítě je mimořádně nadané a školu zvládne levou zadní není problém, že... Je dobře slyšet, že u Garfie to tak nebylo, ale mám v okolí přesně opačný případ (dali na školkové učky a děcko nebylo úplně zralé - vyřešili přechodem na soukromou školu, kde má jedničky každy - no to už je jiný příběh).
A mě teda poradna dost rozhodila tím, že udělali testy, povídali co jí jde a co ne (to jsem věděla sama) a řekli, že záleží na mě, že oni rozhodnou podle toho, jak řekne rodič..
Asi ne nejlepší poradna, nebo spíš konkrétní poradkyně..